Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Η σύζυγος του Reiner Fuellmich, Inka, αποκαλύπτει δακρυσμένη τις σκληρές συνθήκες στη φυλακή: Χωρίς ζεστά ρούχα, χωρίς να κάνει τίποτε, χωρίς ιδιωτικό τηλεφωνικό χρόνο, χωρίς ελευθερία να συζητήσει την υπόθεσή του: «Δεν θα τον λυγίσουν ποτέ».



Λέει ότι είναι πολύ δυνατός και τόσο ευγνώμων για όλες τις επιστολές. Οι άνθρωποι γράφουν για να του πουν πώς έσωσε τη ζωή τους με το έργο του στα σκοτεινά χρόνια του Covid.

(Ευχαριστώ τη Marie-Claude Joly που με προειδοποίησε σχετικά.)

Μόλις παρακολούθησα τη συνέντευξη της Έλσας με την υπέροχη σύζυγο του Reiner Fuellmich, Inka και θα θέλετε να συλλογιστείτε σε αυτό, να καταλάβετε το βάθος του τι συμβαίνει. Καθώς άκουγα, την κοίταξα στα μάτια και ίσως για πρώτη φορά από τότε που απήχθη ο Reiner, αποδέχτηκα πλήρως την πραγματικότητα και το σοκ που απωθούσα. Σταμάτησα να «παζαρεύω».


Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει και πήραν τον Reiner πρώτο, έτσι απλά – για να δείξουν ότι μπορούν. Ούτε καν το πρόσχημα νομικού ή διεθνούς πρωτοκόλλου οποιουδήποτε είδους. Μια ενέδρα σε ένα αεροδρόμιο. Περνώντας χειροπέδες στα χέρια του πίσω από την πλάτη του, στη ζώνη του. Διάβασα την οδυνηρή περιγραφή της Inka για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα - αν κάποιος την έχει, παρακαλώ βάλτε την στα σχόλια.

Αυτό δεν είναι podcast, ούτε ταινία, ούτε κακό όνειρο.

Ο πόνος στα μάτια της Inka, ο τρόπος που περιγράφει τις υποκλοπές, τις βαριά λογοκριμένες εβδομαδιαίες τηλεφωνικές κλήσεις των 20 λεπτών. (Δεν επιτρέπεται να συζητήσουν την υπόθεση, καθόλου.) Εάν πουν μια «λάθος» λέξη, το τηλεφώνημα τερματίζεται.

«Επιτρέπεται να πω... Σ' αγαπώ; Μου λείπεις;» Και δάκρυα γεμίζουν τα μάτια της. Και τα δικά μας.


Αυτό είναι σκληρότητα και είναι σκόπιμο.

«Είναι τόσο δυνατός! Δεν θα τον λυγίσουν ποτέ», λέει η Inka. 

Το κύριο μήνυμά τους προς αυτόν;

«Τώρα δεν μπορείς να μιλήσεις πια».

Στη συνέχεια, υπάρχουν όλες οι απαγορεύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν: Τα πάντα. Δεν επιτρέπεται να έχει πουλόβερ (στη Γερμανία, το χειμώνα). Το φαγητό είναι κακό, έχει χάσει βάρος. Δεν επιτρέπεται να έχει χαρτί και στυλό ή ένα βιβλίο. Μόνο ένα κρεββάτι, τραπέζι και καρέκλα. Έχει αφεθεί να κοιτάζει το ταβάνι. Με άλλα λόγια, τον βασανίζουν· Είναι πολιτικός κρατούμενος. Ένας επισκέπτης την εβδομάδα, για 30 λεπτά. Και η διανομή της αλληλογραφίας: 30 κομμάτια αλληλογραφίας την ημέρα.


Η Inka λέει ότι ο Reiner είναι τόσο ευγνώμων για την αλληλογραφία που λαμβάνει και υπάρχει επίσης μια συλλογή από χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Θα βάλω τη διεύθυνση στη φυλακή και μια σύνδεση με τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στα σχόλια.

Θυμάμαι στην αρχή του πολέμου, το 2020, τις πρώτες φορές που άκουσα τον Reiner, είπε ότι ήταν η σύζυγός του που του είπε: «Πρέπει να το πολεμήσεις αυτό» και πρότεινε να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, να φύγουν από τη Γερμανία.


Φαίνεται σαν μια απίστευτη γυναίκα. Ας κρατήσουμε την Inka και τον Reiner στις καθημερινές μας προσευχές. Και την Viviane επίσης (Σ.τ.Μ.: Viviane Fischer: η δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής  Corona (Corona Ausschuss) που κατηγόρησε τον Δρ. Reiner Fuellmich για κατάχρηση χρημάτων). Τείνω να πιστεύω ότι χειραγωγείται. Συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν αυτό είναι αφελές. Το λέω αυτό επειδή την πρώτη φορά που το φαρμακευτικό βαθύ κράτος προσπάθησε να με καταστρέψει, έφτασαν στη στενή μου φίλη και την χειραγώγησαν αριστοτεχνικά. Μπορούν να περάσουν τους ανθρώπους από τον κωδικό τραύματός τους, όπως τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα.

Αυτή είναι η αρχή πολλών εκθέσεων που θα ακολουθήσουν. Η χθεσινή ανάρτηση είναι εδώ.

Μόλις βρέθηκε: Ενημέρωση εδώ από τον δικηγόρο του Reiner, Dagmar Schön. (Δεν το έχω ακούσει ακόμα.)

Η συνέντευξη της Elsa με την Inka Fuellmich εδώ.


Περισσότερα από την Marie-Claude Joly—ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ REINER και πολλά περισσότερα

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ INKA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ:

Σύνοδος κορυφής για την αλήθεια
Η INKA FUELLMICH, σύζυγος του Reiner, αφηγείται την ιστορία της σύλληψης του Reiner και της δικής της κράτησης σε μια φυλακή του Μεξικού. ΙΣΧΥΡΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΑΓΓΛΙΚΑ.
INKA FUELLMICH: Στις 12 Οκτωβρίου, ο Reiner και εγώ πετάξαμε στην Τιχουάνα για να παραλάβουμε τα διαβατήρια και τις βίζες μας. Αυτό είχε κανονιστεί από το προξενείο. Έπρεπε να συναντηθούμε στο αεροδρόμιο από τον πρόξενο. Εδώ είναι τι συνέβη. Τυχαίνει να κάθομαι στη δεύτερη σειρά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου...
Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ:

Σύνοδος κορυφής για την αλήθεια
Η εξαιρετική περιπέτεια της Elsa και της Μarie-Claude. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ REINER FUELLMICH. Ελάτε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια.
Η ιστορία ξεκινά εδώ. 13 Οκτωβρίου. Ο Reiner Fuellmich συλλαμβάνεται. 15 Οκτωβρίου. Η Elsa το ανακαλύπτει. Το ίδιο και η Marie-Claude. Η Έλσα μένει άναυδη. Η Μarie-Claude είναι συντετριμμένη. Η Elsa αναρωτιέται: Τι μπορώ να κάνω; Ανακαλύπτει ότι θα υπάρξουν νέα για τον Reiner στο bittel.tv, εναλλακτική γερμανική τηλεόραση. Αποφασίζει, ακόμη και πριν ακούσει, ότι θα μεταφράσει στα αγγλικά και θα δημοσιεύσει...
Διαβάστε περισσότερα
Σύνοδος κορυφής για την αλήθεια
Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Η Διεθνής Πρωτοβουλία για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ REINER FUELLMICH. Νιου Τζέρσεϊ, Λονδίνο, Κεμπέκ, Κεντάκυ, πιθανώς Αυστραλία.
Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που έγραψα για το εγχείρημα της Marie-Claude και εμού, να μιλήσουμε με τον γερμανό πρεσβευτή στον Καναδά για τη σύλληψη του Reiner. Γράφτηκε ένα γράμμα, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ REINER FUELLMICH. Την περασμένη Τετάρτη, η Marie-Claude πήγε στην πρεσβεία και την άφησε. (Ζει 15 λεπτά μακριά...
Διαβάστε περισσότερα
Σύνοδος κορυφής για την αλήθεια
Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Η περίπτωση της μη διαθέσιμης πρέσβειρας, Sabine Sparwasser, Οττάβα, Καναδάς. Από τη Διεθνή Πρωτοβουλία στο "FREE REINER FUELLMICH".
Περί τίνος πρόκειται, αυτή η επικοινωνία με τις γερμανικές πρεσβείες και προξενεία; Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι γερμανικές αρχές ενημερώνονται για την προσοχή που υπάρχει παγκοσμίως σε αυτό που κάνουν στον Reiner Fuellmich. Και μαθαίνουμε πώς ανταποκρίνονται οι γερμανικές πρεσβείες και προξενεία...
Διαβάστε περισσότερα
Σύνοδος κορυφής για την αλήθεια
Μια ενημέρωση, μια αναφορά, καθώς και περισσότερα από τη ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ προς "FREE REINER FUELLMICH".
Πρώτα μια ενημέρωση. Η Viviane Fischer δημοσίευσε πρόσφατα μια μακροσκελή δήλωση. Σύμφωνα με τον Roger Bittel (bittel.tv), ο Reiner και η ομάδα του ετοιμάζουν μια απάντηση. Δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσω χρόνο στη δήλωση της VF μέχρι να είναι διαθέσιμη η απάντηση. Διαφορετικά, είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να παγιδευτούν στο να ξοδεύουν χρόνο συζητώντας, αμφισβητώντας και συζητώντας - και εμείς...
Διαβάστε περισσότερα
Σύνοδος κορυφής για την αλήθεια
ΝΕΑ διεθνής πρωτοβουλία για την απελευθέρωση του Reiner Fuellmich. ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ REINER FUELLMICH.
Αυτή η ιδέα μόλις μου ήρθε. Ας οργανώσουμε μία διεθνή κίνηση να τραγουδήσουμε χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τον Reiner Fuellmich. Πριν προχωρήσω περισσότερο, έχει σημασία για μένα να πω: είμαι κοσμική, μεγάλωσα κοσμική. Οι γονείς μου γιόρταζαν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, αλλά δεν θα είχαν καμμία σχέση με τη θρησκεία καταγωγής τους, τον καθολικισμό, για πολύ καλούς λόγους - συμπεριλαμβανομένης της σιωπής του καθολικού ...
Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟΝ REINER

JVA Rosdorf

Reiner Fuellmich

Am Grossen Sieke 8

37124 Rosdorf

Lower Saxony Germany

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ "FREE REINER FUELLMICH"

https://www.change.org/p/free-dr-reiner-fuellmich




ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/reiner-fuellmichs-wife-inka-tearfully?publication_id=257742&post_id=139516707&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

6 σχόλια:

  1. ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ;
    ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΉΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ;
    ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΥΛΟ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΟ;
    ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η τιμωρία για την αλήθεια.
      Κανείς δεν είναι άμεμπτος.
      Ο ρόλος της Βίβιαν Φίσσερ υπήρξε περίεργος.
      Πληθαίνουν οι φωνές υπέρ του Φούλμιχ και γίνεται ξεκάθαρο ότι υποθέσεις όπως αυτές του Ασσάνζ, του Φούλμιχ, του Γκονζάλο Λίρα δεν είναι παρά πρακτικές εκφοβισμού από μια αλαζονική και άκρως συμπλεγματική ελίτ που μπορεί να επιβάλλει την ισχύ της μόνο μέσα από τυραννικός και παράνομες διαδικασίες.
      Είναι η νοοτροπία της καφρίλας ότι μπορώ να κάνω ό,τι μου γουστάρει απλά γιατί μπορώ.

      Διαγραφή
  2. Εμφάνισαν ολόγραμμα «θεότητας» στον ουρανό. Μας ετοιμάζουν πολλά με το blue beam και την τεχνολογία

    https://romioitispolis.gr/emfanisan-ologramma-theotitas-ston-oyrano-mas-etoimazoyn-polla-me-to-blue-beam-kai-tin-technologia/?expand_article=1&fbclid=IwAR3RUgKnEbQcGjzn_OvTjMjc17yvq2X6LuHigdVu0LHM0ICqRS-dyJbUHXA#google_vignette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείτε μία πληθώρα άρθρων που έχουν αναρτηθεί στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ σχετικά με το Project Blue Beam.

      https://odysseiatv.blogspot.com/search?q=Blue+beam

      Διαγραφή
  3. Παπαστεργίου: Πότε ξεκινάει ο Προσωπικός Αριθμός !
    https://rumble.com/v41akne-244037642.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΧΟΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!