Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Γερμανός καρδινάλιος Müller: Οι ελίτ διαπράττουν «γενοκτονία»


6 Δεκεμβρίου 2023
Χρόνος διάρκειας: 2,7 λεπτά


από Thomas Oysmüller


Για να καταπολεμήσει τον υποτιθέμενο «υπερπληθυσμό», η άρχουσα ελίτ καταφεύγει σε «προγράμματα εξόντωσης», σύμφωνα με τον Γερμανό καρδινάλιο Gerhard Müller.

Ενώ ο Πάπας στο Βατικανό προσεγγίζει το κίνημα των τρανσέξουαλ με συμβολικές ενέργειες και έχει συνάψει το σύμφωνο για τον «καπιταλισμό χωρίς αποκλεισμούς» με τις μεγάλες επιχειρήσεις, οι επικριτικές φωνές αυξάνονται επίσης στην Καθολική Εκκλησία. Ένας από αυτούς είναι ο διαλεκτικός καρδινάλιος Gerhard Ludwig Müller του Mainz.

Μείωση πληθυσμού

Ο Müller είχε ήδη μιλήσει ξεκάθαρα εναντίον του κατά τη διάρκεια της περιοριστικής φάσης της πολιτικής Covid και μίλησε για την οικοδόμηση μιας «τεχνοκρατικής τυραννίας». Σχετικά με την εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία, είπε στο dpa ότι ο Πούτιν είχε «πάρει βαριά ενοχή πάνω του» και τον συνέκρινε με τον Χίτλερ.

Τώρα έδωσε μια συνέντευξη στο καναδικό καθολικό μέσο LifeSiteNews, η οποία θα μπορούσε πιθανώς να προκαλέσει επίσης διαμάχη. Ο Müller κατηγορεί την άρχουσα ελίτ ότι διαπράττει «γενοκτονία» προωθώντας την άμβλωση και την ευθανασία. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο μέρος ενός «προγράμματος εξόντωσης» που τρέχει εναντίον ανθρώπων προκειμένου να «καταπολεμήσει έναν υποτιθέμενο υπερπληθυσμό», λέει σε αποκλειστική συνέντευξη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει επικρατήσει μια νοοτροπία μεταξύ της ελίτ που πιστεύει ότι ο πλανήτης είναι υπερπληθυσμένος: «Δεν τους νοιάζει ότι το ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των νέων αυξάνεται παγκοσμίως. Είναι σωστό για αυτούς».

«Η γενοκτονία που διεξάγεται τώρα προστατεύεται από την προπαγάνδα εξισώνοντας τους επικριτές της με τους ανθρώπους που διέπραξαν τη γενοκτονία στο παρελθόν», συνέχισε ο καρδινάλιος. Για παράδειγμα, η κατηγορία των «ναζί» χρησιμοποιείται συχνά ως «όργανο εξουσίας» για την καταστολή των διαφωνούντων απόψεων: «Η διαστρέβλωση της λογικής τους είναι να απεικονίζουν τα θύματα ως δράστες. Τι άλλο είναι το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού παρά ένα σχέδιο για τη μείωση των ανθρώπων μέσω της βίας;»

Σύμφωνα με τον Müller, η άρχουσα ελίτ προχωρά σε όλα τα επίπεδα: «Θέλουν να τα καταστρέψουν όλα αυτά. Θέλουν όλοι να είναι εξατομικευμένοι, χωρίς πολιτιστικές και θρησκευτικές ρίζες και ταυτότητα». Μια βασική πολιτική για αυτό είναι αυτή της μαζικής μετανάστευσης, δήλωσε ο συντηρητικός καρδινάλιος. Αυτό θα κατέστρεφε την «εθνική ταυτότητα»: «Λένε ότι η εθνική ταυτότητα είναι εθνικισμός, ο οποίος έχει προκαλέσει όλους τους πολέμους, έτσι λένε ότι είναι εναντίον του εθνικισμού, αλλά στην πραγματικότητα είναι εναντίον του έθνους».

«Πρέπει να κοιτάξει κανείς τον Γαλλορουμάνο φιλόσοφο Emil Cioran, ο οποίος στο βιβλίο του "Le Mauvais demiurge" διαδίδει το πιο αδίστακτο μίσος για τη δημιουργία και την καλοσύνη του Θεού και φτύνει το δηλητήριο του φιδιού του μηδενισμού όλων των ιακωβίνικων, κομμουνιστικών, φασιστικών και αφυπνισμένων «ελίτ» των τελευταίων δύο αιώνων.

Ο Müller συνέχισε μιλώντας για τη συγκέντρωση της εξουσίας των μέσων ενημέρωσης στα χέρια λίγων, για το «κλίμα» ως υποκατάστατη θρησκεία ή για την εργαλειοποίηση της σεξουαλικότητας ως «ναρκωτικό».

Ο Müller, ο οποίος θεωρήθηκε έμπιστος του Πάπα Βενέδικτου, είναι καρδινάλιος από το 2013 και θεωρείται ένθερμος επικριτής του σημερινού καθολικού ηγέτη.


Η εικόνα "HY Gerhard Ludwig Müller" από την Elke Wetzig έχει άδεια CC BY-SA 4.0.




ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/12/06/deutscher-kardinal-mueller-eliten-begehen-genozid/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Εχει απολυτο δικαιο ,ειναι ακριβεστατος ,δεν μασαει τα λογια του .
    Τους τα ειπε οπως επρεπε καθαρα και ξαστερα. Οι δικοι μας που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πικρή διαπίστωση...μακάρι να έπαιρναν παράδειγμα οι δικοί μας.
      Πολλές φορές ο αντίπαλος τυχαίνει να είναι ο καλύτερος δάσκαλος.

      Διαγραφή
    2. Είναι αληθινή ΟΔΥΝΗ, ένας ετερόδοξος αλλά πρωτίστως - γιά μήν ξεχνιόμαστε - αιρετικός, νά μας δίνει μαθήματα καί συγχρόνως μέ τήν γενναία στάση του καί τήν ισχυρή επιχειρηματολογία του, νά μας αποκαλύπτει τήν ΓΥΜΝΙΑ μας!
      Θά ξαναγράψουμε μέ λύπη - καί πικρία όπως λέει εύστοχα η Μαριγώ μας - αυτό που γράφει ο ανώνυμος ανωτέρω: "Οι δικοί μας, ΠΟΥ;"

      Διαγραφή
    3. Οί δικοί μας ξέρουν μόνο νά "σκύβουν" τό κεφάλι καί νά... "κάθονται" στά τέσσερα...στήν αγαπημένη τους στάση...!

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ ΠΟΤΕ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΞΕΦΥΓΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΞΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑΝΑ ΕΤΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!