Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Όταν η "φτωχή" Αφρική, τρέφει τήν "πλούσια" Ευρώπη ... / ΒΙΝΤΕΟ ( ΧΑΣΤΟΥΚΙ! )



Μήπως τελικά είναι από Θεού η εισβολή των μαύρων στην δυτική κοινωνία;

Μήπως ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης και της ανάκτησης της κλεμμένης και ρημαγμένης ζωής τους;






4 σχόλια:

  1. Οι χειρότεροι αποικιοκράτες της Ιστορίας οι Άγγλοι καί μαζί τους καί ορισμένοι άλλοι Ευρωπαίοι, απομίζισαν έως εκεί που δέν έπαιρνε άλλο όλον τόν πλούτο ορυκτό καί μή της Αφρικής, έτσι ώστε νά ευημερήσουν απειροελάχιστοι - κυρίως δικτάτορες - καί νά πεθαίνουν της πείνας καί από διάφορες αρρώστειες καί κατά εκατομμύρια οι δυστυχείς κάτοικοί της.
    Η ελπίδα καί πρωτίστως ο Θεός έμειναν μόνο στούς Αφρικανούς, αφού όλοι οι άλλοι τούς βλέπουν καί τούς αντιμετωπίζουν ως κέρδος καί μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πληθυσμός της Αφρικής το 1900 ήταν 100.000.000 και σε πρωτόγονη κατάσταση. Σήμερα 120 έτη μετά μόνον η Νιγηρία έχει περίπου 250.000.000. Εάν δεν ήταν οι λευκοί με τα φάρμακα και τις εφευρέσεις τους, οι αφρικανοί θα ήταν ακόμα σε άγρια κατάσταση και εντελώς απολίτιστοι. Ναι, οι Αγγλοι και κάποιοι άλλοι τους εκμεταλλεύτηκαν και τους κακοποίησαν, αλλά για την σημερινή τους κατάντια φταίνε και ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΑΜΕ ὅτι ἦταν λευκοί
    Ἕνας Ἀφροαμερικανός ζητᾷ συγγνώμη γιά τίς λανθασμένες ἀντιλήψεις σχετικά μέ τόν ρατσισμό τῶν λευκῶν κατά τῶν μαύρων πού διαπράττονται ἀπό Ἑβραίους
    https://sxolianews.blogspot.com/2023/07/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είμαστε προσεκτικοί σε βίντεο που στοχοποιουν την δυση και θελουν να πετυχουν την συλλογική ευθύνη των λαων της Ευρώπης.
    Το βίντεο κρύβει ότι το εμποριο σδιαμαντιων από αφρικη είναι αποκλειστικά στην οικογένεια οπενχαιμερ-εβραιοι. Τα πετρέλαια του Νίγηρα στην BP Ροκφελερ -εβρ……
    Η επεξεργασια πολυτιμων λιθων (το 75% παγκοσμ) γινεται στο τ ε λ α β ι β!!!!!!!
    Δεν υπαρχει εταιρεια γνησια ευρωπαϊκή ……ολες είναι εβραϊκές με τελικους μετοχους black Rock κλπ εμπόριο καφέ η κακάο είναι στα ιδια χέρια… εμποριο πρωτων υλων πλαστικων το ίδιο…
    Ολοι αυτοι οι εβρ. Δηλώνουν αγγλοι.. Γάλλοι…Ρώσοι..Αμερικανοί…
    Οι συνέπειες πέφτουν στους λαούς της δυσης….που δεν εχουν ιδέα του τι συμβαίνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!