Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Το Ισραήλ κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε κρυφά βόμβες νετρονίων στη Γάζα ως ΟΠΛΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ!!

 


Το παρακάτω είναι ένα μερικό αντίγραφο του Brighteon Broadcast News για τις 19 Δεκεμβρίου 2023, στο οποίο ο Mike Adams παίρνει συνέντευξη από τον Christopher Busby, φυσικό, συγγραφέα επιστημονικών εργασιών και ερευνητή τόσο για βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου όσο και για βόμβες νετρονίων.Ολόκληρη η μετάδοση και η συνέντευξη βρίσκονται σε αυτόν τον σύνδεσμο: Brighteon.com/channels/hrreport

Καλώς ήρθατε στο Brighteon Broadcast News για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023. Mike Adams εδώ, σας ευχαριστώ για την ένταξή μου σήμερα. Δεν είναι τόσο ασυνήθιστο να χρησιμοποιείτε τον όρο βόμβα για να περιγράψετε ειδήσεις. Αλλά σήμερα, έχουμε μια κυριολεκτική είδηση-βόμβα, επειδή αυτή η είδηση αφορά τις βόμβες νετρονίων και τον ισχυρισμό ενός Βρετανού επιστήμονα, από τον οποίο πήρα συνέντευξη σήμερα, τον ισχυρισμό ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί βόμβες νετρονίων αυτή τη στιγμή, γεγονός που αφήνει πίσω επαληθεύσιμα επίπεδα εμπλουτισμένου ουρανίου στη Γάζα, και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν επίσης αυτό το όπλο. και ότι οι ΗΠΑ το χρησιμοποίησαν στη Φαλούτζα. Ο ισχυρισμός είναι ότι το Ισραήλ το χρησιμοποίησε επίσης στο Λίβανο το 2006. Και στη Γάζα, τα επόμενα χρόνια.

Αυτό θα χρειαστεί λίγη επιστήμη για να εξηγηθεί. Αλλά μόλις καταλάβετε τι έχει βρεθεί και επιβεβαιωθεί, δεν θα είστε ποτέ σε θέση να το ξεχάσετε. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για αυτή τη συνέντευξη με τον Chris Busby, ο οποίος είναι μαζί με την greenaudit.org εδώ σήμερα. Θα καλύψω επίσης την πιο πρόσφατη εργασία του, η οποία μόλις δημοσιεύθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, και έχει τίτλο "Αποδεικτικά στοιχεία για τη χρήση από το Ισραήλ μιας κεφαλής ουρανίου νετρονίου στην Παλαιστίνη και το Λίβανο".

Επομένως, αυτό είναι ένα θέμα που ανοίγει τα μάτια εδώ με τεράστιες παγκόσμιες επιπτώσεις. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να καλύψω κάποιες άλλες έκτακτες ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.


ΕΔΩ ΤΟ podcast: 


Ο Chris Busby αποκαλύπτει μυστικά προγράμματα όπλων βόμβας νετρονίων, απεμπλουτισμένο ουράνιο, γενετική εξόντωση και πολλά άλλα
https://www.brighteon.com/13f3f55a-7e28-4041-834a-1bbb7ff2724b


- Κίνδυνοι ακτινοβολίας στον πόλεμο με τον εμπειρογνώμονα Chris Busby. (0:00)

- Επιπτώσεις στην υγεία από την ακτινοβολία με πραγματογνώμονα. (0:55)

- Απεμπλουτισμένο ουράνιο και οι επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία. (3:46)

- Ισότοπα ουρανίου και οι χρήσεις τους σε πυρηνικά όπλα. (14:46)

- Όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου και οι επιπτώσεις τους στους αμάχους. (19:38)

- Οι επιπτώσεις του πολέμου στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. (21:51)

- Η χρήση ραδιενεργών όπλων από το Ισραήλ στη Γάζα. (27:14)

- Ανάλυση ουρανίου και πιθανή συνεργασία. (37:39)

- Ψυχρή σύντηξη και η δυνητική πηγή ενέργειας. (42:43)

- Βόμβες νετρονίων και οι επιπτώσεις τους. (46:41)

- Τεχνολογία και διάδοση πυρηνικών όπλων. (58:53)

- Κίνδυνος ακτινοβολίας και μόλυνση με τον Δρ Chris Busby. (1:04:00)


ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2023-12-19-israel-accused-of-secretly-deploying-neutron-bombs-in-gaza.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!