Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όλο και περισσότεροι ανήλικοι πρόσφυγες – την ίδια στιγμή, ο αριθμός της νεανικής παραβατικότητας αυξάνεται δραματικά.


Ο "ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 😂
Σύροι
Στην Γερμανία: 593.175 

Εγγεγραμμένοι αιτούντες άσυλο: 83.336

Ύποπτοι αξιόποινων πράξεων: 28.303

Εκ των οποίων 1.915 για εγκλήματα κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης (σεξουαλική κακοποίηση)

89% Άνεργοι χωρίς επαγγελματική κατάρτηση


Μόνο στο Βερολίνο, ο αριθμός των ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων έχει αυξηθεί σημαντικά: περίπου 3.000 άτομα κάτω από την ηλικία ενηλικίωσης έχουν καταγραφεί στην πρωτεύουσα φέτος. Όπως πάντα, είναι σχεδόν αποκλειστικά άνδρες νεοφερμένοι (μόνο το 10% είναι γυναίκες) και, όπως πάντα, οι χώρες προέλευσης είναι εκείνες που μπορούν σχεδόν να απαγγελθούν απ' έξω: ένας στους τέσσερις ανήλικους πρόσφυγες ήρθε από τη Συρία, ακολουθούμενος από το Αφγανιστάν, την Ουκρανία, την Τουρκία και τώρα όλο και περισσότερο από το Μπενίν. Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 66 διαφορετικές εθνικότητες και μπορούμε να υποθέσουμε ότι όλες αυτές είναι χώρες στις οποίες δεν δίνεται υπερβολική σημασία ούτε στην εκπαίδευση ούτε στην πολυπλοκότητα.

Οι αρχές και τα γραφεία πρόνοιας νέων έχουν τα χέρια τους γεμάτα, ο αριθμός έχει αυξηθεί και πάλι και όπως αναμενόταν σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια: Μεταξύ άλλων, στον τομέα της διαμονής, το κόστος ανέρχεται πλέον σε 3567,81 ευρώ ανά άτομο - το 2022 ήταν "μόνο" 2945,02 ευρώ. Υποτιθέμενα κοινωνικά έργα όπως τα "Berlin Carousel Workshops" προσφέρουν αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες εκτός από μαθήματα γερμανικών.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων (40 άτομα σε έξι εβδομάδες) θα διπλασιαστεί τουλάχιστον το επόμενο έτος. Με τη σειρά τους, πολλές από αυτές τις λεγόμενες «μελλοντικές ευκαιρίες» υποφέρουν τόσο από «διαταραχές συγκέντρωσης» όσο και από τα συνήθη τραύματα. Τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ηλικία και την καταγωγή συχνά δεν μπορούν να επιδειχθούν. 

Μόλις στο 20% όλων των περιπτώσεων, παρουσιάστηκαν διαβατήρια και ταυτότητες. Οι αρχές είναι στην ευχάριστη θέση να βασίζονται στις μαρτυρίες των προσφύγων - και στην περίπτωση της 15χρονης Mia Valentin από το Kandel στο νότιο Παλατινάτο, αυτό είχε καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς το κορίτσι μαχαιρώθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου σε ένα φαρμακείο λίγο μετά τα Χριστούγεννα από έναν πολύ μεγαλύτερο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ άνδρα, που υποτίθεται ότι ήταν κάτω των 18 ετών.

Επιπλέον, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν καθημερινά μουσουλμανικές συμμορίες παιδιών, δολοφονίες και ομαδικούς βιασμούς από νεαρούς αλλοδαπούς ή ριζοσπάστες ισλαμιστές που ακόμη δεν είναι ενήλικες. 

Μόνο στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, ο αριθμός των εγκλημάτων που διαπράττονται από παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 50% από το 2015. 

Αυτό που είναι ιδιαίτερα τρομακτικό είναι η βιαιότητα με την οποία οι εγκληματίες ενεργούν. Αρκετοί γίνονται εντατικοί παραβάτες σε νεαρή ηλικία: υπάρχουν εγκληματίες που έχουν διαπράξει περίπου 100 αδικήματα διαφόρων ειδών πριν από την ηλικία των 25 ετών.


Ο πολίτης, όπως πάντα, είναι ο ηλίθιος: όχι μόνο εκθέτει τον εαυτό του σε περιττούς κινδύνους, αλλά επίσης χρηματοδοτεί όλη αυτή την τρέλλα. 

Περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ, και πάλι ανά άτομο, θα δαπανηθούν για αστυνομικές επιχειρήσεις, παραμονή σε νοσοκομεία, ψυχολογική βοήθεια και μαθήματα ένταξης. Από το 2011, η NRW έχει επενδύσει επιπλέον 44 εκατομμύρια ευρώ σε κοινωνικά έργα όπως το "Kurve kriegen", όπου οι κοινωνικοί παιδαγωγοί και οι εργαζόμενοι στο δρόμο πρόκειται επίσης να χρησιμοποιηθούν εδώ για να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη. Παρά τις υποτιθέμενες αναφορές επιτυχίας, ωστόσο, η πλειοψηφία παραμένει παραβατική. 21.970 καταγεγραμμένα εγκλήματα με 20.948 άνδρες υπόπτους καταγράφηκαν μόνο στη NRW το 2022. Ένας 14χρονος εντατικός παραβάτης τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη (Βούπερταλ) για μήνες, ενώ αρκετοί ανήλικοι μετανάστες καταλήγουν σε εγκληματικές φατρίες αντί να φοιτούν στο σχολείο. Υπάρχουν τα «παιδιά ταραχών του Hamm», ενώ μια συμμορία νεαρών στο Gelsenkirchen ξεκίνησε τακτικές επιδρομές. Στο Ντόρτμουντ, η αστυνομία χρειάστηκε να ελέγξει 110 άτομα σε μια νύχτα, αφού αρκετά παιδιά και νέοι ηλικίας μόλις 12 έως 14 ετών συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω μετά από διαρρήξεις και ληστείες.


ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/gesellschaft/nicht-mehr-ertragbar-edeka-chef-wendet-sich-an-die-oeffentlichkeit-immer-mehr-diebstaehle-von-zuwanderern-a4527452.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-22&src_cmp=nl-morning_2023-12-22&utm_medium=email&est=8JjjAQvykEJecw%2FB4ryY7A6P7C0%2BQPrzZ7l3Wpu8%2BujLEI2xJPM5lCzFm6o%3D&utm_term=newstop&utm_content=1


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Η Γερμανία κατρακυλάει σταθερά καί ενσυνείδητα μάλιστα στήν αυτοκαταστροφή της!
    Ακόμα ένα θλιβερό "σύγχρονο" ευρωπαϊκό κράτος που ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ καί που η Πέμπτη Φάλαγγα κυριαρχεί πλήρως, αφού οι όποιες υγιείς φωνές δέν επιτρέπεται νά ακουστούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται τό "πλήρωμα τού χρόνου" καί γιά τήν Γερμανία,
    γιά τά εγκλήματά της κατά τής ανθρωπότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!