Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Περισσότερος προγνωστικός προγραμματισμός καθ' οδόν στην ταινία μεγάλου προϋπολογισμού του Χόλλυγουντ «Εμφύλιος Πόλεμος»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέηλερ για προβολή


Μετά την κυκλοφορία την ταινία "Leave the World Behind" από τον Ομπάμα την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με την κατάρρευση της Αμερικής μετά από μια καταστροφική επίθεση στον κυβερνοχώρο που έκλεισε το ηλεκτρικό δίκτυο, το διαδίκτυο και όλες τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, το Χόλλυγουντ πρόκειται να σερβίρει άλλη μια δυστοπική ταινία blockbuster;;;


Μα πώς το μαντέψατε; Εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική.

Η ταινία Civil War, με πρωταγωνίστρια την Kirsten Dunst και σκηνοθεσία του Alex Garland, μοιάζει με ένα θρίλερ γεμάτο δράση που θα προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο κοινό από την παραγωγή του Ομπάμα που αυτή τη στιγμή είναι νούμερο 1 στο Netflix. Το πρώτο τρέηλερ για τον επερχόμενο εμφύλιο πόλεμο μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία απεικονίζει δημοσιογράφους να περιηγούνται σε μια κατεστραμμένη από τον πόλεμο Αμερική. Δείτε το τρέηλερ που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω.


Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Civil War έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου 2024.

Σε συνέντευξή του τον Μάϊο στην Daily Telegraph, ο Garland είπε ότι η ταινία «διαδραματίζεται σε ένα απροσδιόριστο σημείο στο μέλλον... και χρησιμεύει ως αλληγορία επιστημονικής φαντασίας για την τρέχουσα πολωμένη δυσάρεστη θέση μας».

Έχω υποστηρίξει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια ότι ο εμφύλιος πόλεμος είναι ένα βασικό συστατικό της τελικής κατάρριψης της Αμερικής. Οι παγκοσμιοποιητές, κατά τη γνώμη μου, έχουν ήδη κατακτήσει πλήρως την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα μέσα ενημέρωσης, το εκπαιδευτικό σύστημα και τον στρατό. Το μόνο που μένει να κατακτήσουμε εδώ είναι το πνεύμα του αμερικανικού λαού. Υπάρχει ένα τμήμα που πρέπει να αφοπλιστεί και να περιοριστεί, αν οι παγκοσμιοποιητές πρόκειται να εδραιώσουν την εξουσία τους και να κάνουν τον ασφυκτικό κλοιό τους στο σύστημα μόνιμο. Δεν θέλουν να προσπαθήσουν να υποτάξουν κάθε πατριώτη Αμερικανό, μια ψηλή τάξη που πιθανότατα θα χρειαζόταν χρόνια για να καταφέρει να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και να συλλέγει όπλα, να συλλαμβάνει τους κατοίκους και να τους τοποθετεί σε στρατόπεδα. Αυτή είναι μια μακρά και ακατάστατη δουλειά.

Θα προτιμούσαν να μας δουν όλους νεκρούς. Ποιος καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό από τον πόλεμο. Ίσως ένας αιματηρός εμφύλιος πόλεμος να ξεσπάσει σε συνδυασμό με ένα σενάριο Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, πλέγμα κ.λπ. Από το χάος θα έρθει μια νέα παγκόσμια τάξη, σωστά; Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιό τους. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα πετύχει.

Θα πυροδοτηθεί ο Δεύτερος Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος το επόμενο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο; Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ καταφέρει να εκλεγεί για δεύτερη θητεία; Μπορούσα να δω ότι αυτό χρησιμοποιείται ως μηχανισμός ενεργοποίησης.

Το μόνο που βλέπουμε να συμβαίνει στις «ειδήσεις» είναι για κάποιο λόγο. Είναι όλα θέατρο. Η μόνη αυθεντική πραγματικότητα είναι ότι ο Θεός βρίσκεται στο θρόνο Του και τελικά θα επικρατήσει. Απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να παρέμβει και να σταματήσει αυτόν τον εύθυμο γύρο της σκηνοθετημένης ψεύτικης πραγματικότητας.

Πείτε μου τι πιστεύετε ότι το επόμενο έτος θα φέρει στα παρακάτω σχόλια.




ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/13/more-predictive-programming-on-the-way-in-big-budget-hollywood-movie-civil-war-first-trailer-released-for-viewing/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Αναφέρετε γενικώς την λέξη "παγκοσμιοποιητές". Δεν γνωρίζετε ποιοί είναι, ή δεν θέλετε να ανφέρτε το όνομά τους; Είναι αυτοί που νίκησαν στον 2ο ΠΠ. Οι εκλεκτοί του γιαχβέ. Πείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ειμαι σίγουρη ότι αντιλαμβάνεστε - είναι τόσο εμφανές, άλλωστε - ότι τα άρθρα αυτά είναι μεταφράσεις ξενόγλωσσων αναρτήσεων, συνεπώς, το σχόλιο σας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΠΟ!

      Διαγραφή
  2. ...Καιρό είχαμε νά σας ...διαβάσουμε ανώνυμε 10:43 μ.μ.
    Θά είχε πιστέψε μας τεράστιο ενδιαφέρον, άν, λέμε άν, υποθετικώς πάντα, στόν ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ σύνδεσμο στό τέλος της αναρτήσεως, κάνατε τόν ΚΟΠΟ νά στείλετε ΑΚΡΙΒΩΣ τό ΙΔΙΟ σχόλιο μέ αυτό που γράψατε σέ εμάς εδώ.....
    Διότι άν ΔΕΝ τό κάνατε ήδη, θά πρέπει νά τό κάνετε.
    Καί όταν σας απαντήσουν, άν θά είχατε τήν ευγενή καλωσύνη νά μας ενημερώσετε γιά τό τί σας είπαν καί θά είμαστε υπόχρεοι. Ειλικρινώς.
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!