Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Παγκοσμιοποιητές σε αποστολή: Στρέψτε τους Αμερικανούς τον έναν εναντίον του άλλου προτού κληθεί μια ξένη δύναμη να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Η νέα ταινία του Ομπάμα για το Χόλλυγουντ είναι πολύ διδακτικήΜας λένε τα σχέδιά τους

Οι παγκοσμιοποιητές πιστεύουν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταστρέψουν εντελώς και πολύ δημόσια τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Όχι επειδή η Αμερική είναι κάποιο προπύργιο της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Δεν είναι.


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων περίπου 100 ετών, οι μεγάλοι θεσμοί της Αμερικής έχουν γίνει διάτρητοι και έχουν καταληφθεί πλήρως: η κυβέρνηση, η υγειονομική περίθαλψη, οι χρηματοπιστωτικές και οι εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εκπαίδευση, η επιβολή του νόμου και τα δικαστήρια, ο στρατός και το 90% των εκκλησιών και των συναγωγών - όλα έχουν τεθεί υπό την επιρροή και τον έλεγχο της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης.

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι εξακολουθούν να είναι σχετικές και ανεξάρτητες, αλλά όταν η πίεση φτάσει στο απροχώρητο, η συντριπτική πλειοψηφία των εκκλησιών θα συνθηκολογήσει με την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς, η οποία στοχεύει στην ψηφιοποίηση κάθε έθνους, κάθε σημαντικού θεσμού εντός των εθνών και κάθε αντικειμένου ζωντανού και μη. Ελέγξτε τα τρόφιμα, το νερό, την ενέργεια και τα χρήματα και εσείς ελέγχετε τους ανθρώπους. Αυτό είναι πραγματικά η Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Μεγάλη Επαναφορά.

Ωστόσο, παρά την επίτευξη ενός τόσο τεράστιου επιπέδου ελέγχου, εξακολουθεί να είναι σημαντικό για τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης να αποδομήσουν και να ταπεινώσουν εντελώς την Αμερική, να καταστρέψουν τη μεσαία τάξη της και να την γονατίσουν.

Ενδεχομένως να ρωτήσετε, γιατί είναι τόσο αποφασισμένοι να την καταστρέψουν εφόσον ελέγχουν ήδη τα πάντα;

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να έχουν την αντίληψη ότι η Αμερική είναι ένας φάρος ατομικής ελευθερίας και ευημερίας που ζει κάτω από μια συνταγματική δημοκρατία. Κοιτάξτε πώς οι μάζες συρρέουν στα νότια σύνορα των ΗΠΑ με την ελπίδα να τους χορηγηθεί άσυλο. Αυτή είναι μια ιδέα που πρέπει να συνθλιβεί και να εκδιωχθεί από το μυαλό δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Για να επιτευχθεί αυτό, οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να καταστρέψουν το μεγαλύτερο εναπομείναν σύμβολο της ατομικής ελευθερίας – την Αμερική.

Οι περισσότεροι από τους παγκοσμιοποιητές του ανώτερου επιπέδου είναι Εωσφοριστές. Γι' αυτούς, το μίσος και η καταστροφή πηγάζουν εκ φύσεως. Μόνο καταστρέφοντας το αμερικανικό ιδεώδες μιας συνταγματικής δημοκρατίας (το έχουν ήδη καταστρέψει στην πράξη) θα βρεθούν σε μια θέση όπου οι μάζες θα ικετεύουν για ένα νέο σύστημα που θα ισχυρίζεται ότι έχει όλες τις λύσεις στις κρίσεις που περιβάλλουν τη γη (οι περισσότερες, αλλά όχι όλες, αυτές οι κρίσεις έχουν κατασκευαστεί από τις ίδιες τις ελίτ που ισχυρίζονται ότι έχουν τη λύση).

Η Higher Ground Productions, μια εταιρεία παραγωγής του Χόλλυγουντ που χρηματοδοτήθηκε το 2018 από τον Μπαράκ και τον Μισέλ Ομπάμα, κυκλοφόρησε μια νέα ταινία του Netflix την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, με τίτλο Leave the World Behind, με πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς και Ήθαν Χωκ. Είναι πολύ διδακτικό. Η Αμερική, που απεικονίζεται στην ταινία ως φρικτά διαιρεμένη από πολιτικά, θρησκευτικά, φυλετικά και πολιτιστικά ζητήματα, πλήττεται από το πουθενά από μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο. Ενσωματωμένοι σε αυτή την ταινία είναι τόνοι συμβολισμού, συμπεριλαμβανομένων τριών πλάνων του αριθμού 6 στην εναρκτήρια σκηνή. 

Καθώς η κοινωνία αποσυντίθεται, δεν υπάρχει κυβέρνηση για να την σώσει. Ο καθένας είναι μόνος του. Το γενικό θέμα της ταινίας φαίνεται να είναι ένα μίσος για την ανθρωπότητα. «Είμαστε όλοι τόσο απαίσιοι», αναφωνεί ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς. Είμαστε απαίσιοι μεταξύ μας. Είμαστε απαίσιοι για τον πλανήτη. (!!) Μήπως είναι καλύτερο να σκοτώσουμε όλοι ο ένας τον άλλον; (!!!!!!!!) 

Αυτό ακούω αυτή την ταινία να ψιθυρίζει στη συνείδηση του κοινού.

Σε ένα σημείο, ένας από τους κύριους χαρακτήρες αποκαλύπτει μια φόρμουλα τριών σταδίων για την κατάκτηση ενός έθνους.

Το πρώτο στάδιο είναι η «απομόνωση», η οποία περιελάμβανε διακοπή ρεύματος το τέλος των κυψελοειδών και διαδικτυακών επικοινωνιών. Χακάρουν ακόμη και δορυφόρους που εμπόδισαν τα δορυφορικά τηλέφωνα να λειτουργήσουν. Μετά την κατάργηση των επικοινωνιών και των πηγών πληροφοριών, ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο. Αυτό το στάδιο περιελάμβανε «συγχρονισμένο χάος» όπου η χώρα τρομοκρατείται με «μυστικές επιθέσεις και παραπληροφόρηση». Φυλλάδια πέφτουν από drones οδηγώντας τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η επίθεση στον κυβερνοχώρο ήταν έργο της Κίνας, του Ιράν ή της Βόρειας Κορέας, όταν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκλήθηκε στην πραγματικότητα από παγκοσμιοποιημένους παίκτες εντός των ΗΠΑ.

Πραξικόπημα. Εμφύλιος πόλεμος. Κατάρρευση», λέει ο χαρακτήρας, προσθέτοντας: «Αυτό το πρόγραμμα θεωρήθηκε ο πιο οικονομικός τρόπος για να αποσταθεροποιηθεί μια χώρα. Επειδή αν το έθνος-στόχος ήταν αρκετά δυσλειτουργικό, θα έκανε, στην ουσία, τη δουλειά για εσάς. Όποιος το ξεκίνησε αυτό θέλει να το τελειώσουμε».

Ο Paul Craig Roberts, διακεκριμένος οικονομολόγος, δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός, βλέπει έναν παραλληλισμό μεταξύ της σημερινής κατάστασης της Αμερικής και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Οι Ρωμαίοι είχαν πολλούς ξένους εχθρούς, αλλά αυτό που πραγματικά τους σκότωσε ήταν οι εσωτερικοί εχθροί. Το ίδιο θα συμβεί και στην Αμερική. 

Οι λύκοι που ελέγχουν τη λεγόμενη «δημοκρατία» μας εργάζονται για να διεισδύσουν και να την καταστρέψουν εδώ και δεκαετίες, οπότε όταν οι λύκοι από την Κίνα, τη Ρωσσία ή / και το Ιράν έρθουν να καλέσουν, θα διαπιστώσουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής δουλειάς έχει ήδη γίνει γι' αυτούς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να σφουγγαρίσουν.

Απόσπασμα παρακάτω από το άρθρο του Paul Craig Roberts

Έχω συχνά αναρωτηθεί τι σκέφτονταν οι Ρωμαίοι πολίτες καθώς παρακολουθούσαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία να καταρρέει πολιτιστικά, πολιτικά, ηθικά και στρατιωτικά. Ο Κικέρων, κυαίστωρ (Σ.τ.Μ. ανώτερη νομική αρχή υπεύθυνος για την σύνταξη των νόμων), πραίτορας και σύμβουλος της Ρώμης, προσπάθησε να σώσει τη Ρωμαϊκή Δημοκρατία. Για τις προσπάθειές του κυνηγήθηκε και δολοφονήθηκε. Καθώς ο Κικέρων ήταν, ίσως, ο πιο διάσημος Ρωμαίος, η δολοφονία του σταμάτησε τις προσπάθειες να αποτραπεί η κάθοδος της Ρώμης στην τυραννία.

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα σε εκείνους που προσπαθούν να μας αφυπνίσουν στον κίνδυνο. Ο Julian Assange, για παράδειγμα, έχει φυλακιστεί αντίθετα με κάθε γνωστό νόμο των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για μια δεκαετία χωρίς καταδίκη επειδή απλώς έκανε το καθήκον του ως δημοσιογράφος και ανέφερε τα εγκλήματα των κυβερνώντων μας, τα εγκλήματα των διεφθαρμένων παρασίτων που συνεχίζουμε να επιστρέφουμε στην εξουσία και την εξουσία πάνω μας. Ουδείς δεν έχει κάνει τίποτε γι' αυτό, ούτε καν οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι.

Όταν η αλήθεια τιμωρείται, μια χώρα πεθαίνει.

Η Ρώμη επέζησε για αιώνες μετά την αναχώρηση της ουσίας της, επειδή οι εχθροί της ήταν αδύναμοι σε σύγκριση. Η Ρώμη αυτοκαταστράφηκε. Καθώς πολλοί ή περισσότεροι Ρωμαίοι πέθαναν σε εμφύλιους πολέμους πολεμώντας ο ένας τον άλλον παρά πέθαναν αποκρούοντας βαρβαρικές εισβολές, η ρωμαϊκή στρατιωτική ισχύς κατέληξε σε αυτοκαταστροφή.

Οι εχθροί που έχει δημιουργήσει η Ουάσιγκτον για την Αμερική δεν είναι αδύναμοι. Μόνο η Ρωσσία, μόνο η Κίνα, ίσως ακόμη και μόνο το Ιράν, είναι ένας αγώνας ή περισσότερο για την Αμερική. Τα τρία μαζί αποτελούν μια τεράστια υπέρβαση της στρατιωτικής ικανότητας των ΗΠΑ. Ωστόσο, η Ουάσιγκτον συνεχίζει να αυξάνει τις εχθροπραξίες με αυτές τις χώρες.

Μόλις οι οικονομικές κυρώσεις του ηλίθιου καθεστώτος Μπάιντεν και η απώλεια του ρόλου του αποθεματικού νομίσματος από τις ΗΠΑ τελειώσουν το αμερικανικό δολλάριο, η Αμερική έχει τελειώσει. Θα είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα και ο υπόλοιπος κόσμος θα μας τιμωρήσει για τις αμαρτίες της κυβέρνησής μας.

Και τώρα προσπαθήστε να το πείτε αυτό σε έναν Αμερικανό.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/11/globalists-on-a-mission-turn-americans-against-each-other-before-a-foreign-power-is-called-in-to-finish-the-job/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!