Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Ριζοσπάστης ιμάμης του Μίσσιγκαν καλεί τους μουσουλμάνους να διεξάγουν τζιχάντ στην Αμερική!



Ο Ahmad Musa Jibril, ένας ισλαμιστής ιεροκήρυκας του Μίσσιγκαν, κάλεσε τους Αμερικανούς μουσουλμάνους να διεξάγουν Τζιχάντ εναντίον της «άπιστης Δύσης» και δήλωσε ότι οι μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ θα πρέπει να αρχίσουν να «κανονικοποιούν» την Τζιχάντ.

Ένας λογαριασμός X που σχετίζεται με τον ριζοσπάστη ιμάμη μοιράστηκε πολλά κλιπ, συμπεριλαμβανομένου ενός που χαρακτηρίζει τον Τζο Μπάιντεν «τρομοκράτη» για την πολιτική της κυβέρνησής του έναντι του Ισραήλ.

«Βλέπετε αυτόν τον γερο-Φαραώ της εποχής μας, έχει χάσει τα μυαλά του για τα πάντα, εκτός από την πίστη και την υποστήριξή του στους Εβραίους κατακτητές που ευθύνονται περισσότερο για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη από τους Εβραίους κατοχής».

«Ναι, υπάρχει ιερός πόλεμος στο Ισλάμ, είναι το τζιχάντ. Αυτό μπορεί να είναι μια έκπληξη για πολλούς που μεγάλωσαν στη Δύση, ειδικά εκείνους που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν μετά την 9/11, λόγω του αυξανόμενου αριθμού υποκριτών, οι οποίοι διαδίδουν το αμερικανο-σιωνιστικό Ισλάμ και δεν έχει καμμία σχέση με το Ισλάμ, αυτή η εκδοχή του Ισλάμ είναι το Ισλάμ που ταιριάζει στους εχθρούς.

«Αν δεν μπορείς να μεγαλώσεις το παιδί σου λέγοντάς του ότι θέλεις να είναι μουτζαχίντ και μάρτυρας, τότε είσαι η ρίζα του προβλήματος».

Ο Jibril πρότεινε ότι στο διάστημα που ακολούθησε την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου από τρομοκράτες της Χαμάς εναντίον ισραηλινών αμάχων, οι νέοι μουσουλμάνοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι «η άπιστη Δύση, ιδιαίτερα οι ΗΠΑ, είναι εχθροί των μουσουλμάνων».

Προέτρεψε επίσης τις μουσουλμάνες μητέρες να «θηλάσουν τα βρέφη τους με την αγάπη της Τζιχάντ και τη φιλοδοξία να γίνουν μουτζαχίντ και μάρτυρες». Σύμφωνα με τη New York Post, ο Jibril έχει ιστορικό υποκίνησης στην κοινότητά του.

Κάλεσε τους νέους να ταξιδέψουν στη Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των βαρβάρων του ISIS και έστειλε με φαξ μια άσχημη επιστολή θαυμαστών στο CNN μετά από μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο Ριάντ το 1995. Ένας δράστης στην τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου το 2017 φέρεται επίσης να ήταν ακροατής του Jibril.




ΠΗΓΗ: endtimeheadlines.org

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 

8 σχόλια:

  1. .. αν βγάλει το 'τσεμπέρι .. μήπως πέσουν Τίποτε 'μπουκλ´κια-κοτσιδάκια ;
    made in Cia - oxi Κotsioni / Skai
    ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και να μην πέσουν τα κοτσίδια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλοι αυτοί επισκέπτονται για grooming το ίδιο ...κομμωτήριο. Έχει σημαcia να δώσουν εκεί παρουcia, αλλά το πόπολο δεν τα καταλαβαίνει καθώς βρίσκεται σε προγραμματισμένη αφαcia

      Διαγραφή
    2. ΠΩ - ΠΩ - ΠΩ, ΠΟΛΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΟΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!
      MOY AΡΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
      ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.
      ΤΟΣΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΙΑ GROOMING ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
      ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα φίλε μου ΘΥ-ΜΩ-ΜΕ-ΝΕ και σε ευχαριστώ για τα λόγια σου!
      Τί να κάνω, μπορώ να μη δαγκώσω κι εσύ να μη θυμώσεις με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε; αλλά, ρε φίλε, τρελλαίνομαι πιο πολύ με τα μουσχάρια γύρω μας.
      Μιλάμε στο τσακ είμαι να αρχίσω τις φάπες.
      Άντε να πειστεί το κάθε βούρλο που έχει κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου και αντικατάσταση με τηλεόραση. Αφού πλέον σκέφτονται όπως η τηλεόραση. Τουλάχιστον την τηλεόραση την σπας. Με δαύτους τι κάνεις;

      Διαγραφή
    4. ΣΕ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
      ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΡΕ 'Μ.Ο.' ΤΑΧΑ ΤΑ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ, (ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ), ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ;
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΑΣ;
      ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΩΡΕ!
      ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ (ΤΟΥΣ) ΠΟΝΑΣ.
      ΚΟΒΟΥΝ ΓΕΡΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.
      ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
      (ΡΕ ΣΥ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΤΟ;)

      Διαγραφή
    5. Κάτσε και μη βιάζεσαι, η φάπα είναι το hors d'oeuvre, φίλε μου. "I have a dream" για περισσότερα...
      Όπως βασάνισαν κι εξαθλίωσαν τον Έλληνα θα πρέπει να το περάσουν σε fast forward, ώστε να μη μπορούν να πάρουν ανάσα.

      Όσο για το άλλο θέμα, όχι, φίλε, δεν το βάζω κάτω. Και κανένας μας δεν πρέπει. Μας έχουν βρει πολλά που ενίοτε.και μας άφησαν για πολύ ώρα νοκ άουτ στο ρινγκ.
      Ναι φίλε, σηκωνόμαστε και θα σηκωνόμαστε. Θα ζήσουμε για να ζήσουμε και να τους δούμε να συντρίβονται. Να φοβάσαι αυτόν που πέφτει και σηκώνεται. Κάποτε θα σου την φέρει κι άσκημα.

      Διαγραφή
  2. Και μην ξεχνάς ότι όλοι δαύτοι είναι χαμερπή τσουτσέκια. Πες μου που μπορούν να σταθούν; Παρ' τους έναν-έναν, δεν είναι άξιοι και ικανοί για τίποτε. Άντε να τους προσλάβεις να μαζεύουν τα κόπρανα του σκύλου. Το πολύ!
    Κουληδες, μούληδες, υπόκλιση υποταγής επί Κολωνώι,
    Κακοκαιρίδηδες και λοιπά τσόλια.
    Μου λες δεν πρέπει να τα παρατήσουμε... όχι φίλε μου που θα τα παρατήσουμε μπροστά σε τσολιά. Ντροπή να ηττηθούμε από τέτοιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπροστά σε τσόλια εννοούσα, όχι βέβαια Τσολιά.
      Αυτά τα τίποτα ούτε Στρατό δεν έχουν πάει καλά καλά.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!