Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

....Μπάς καί τόν ΞΕΧΑΣΑΤΕ ; Έ ; / ΒΙΝΤΕΟ



Ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Μπάς καί τόν ΞΕΧΑΣΑΤΕ ; ; ; ; ;

https://www.facebook.com/parlapipasnews/videos/1376133286312390/

4 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
    ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ!
    ΤΙΚ - ΤΑΚ ΤΙΚ - ΤΑΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ! ΖΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ''ΙΑΤΡΟ'', ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΡΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον, να πω ότι μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω. Μου εξάπτει την φαντασία όταν βλέπω τσόλια σε πανικό.

    Ο τύπος είναι εμφανώς πανικοβλημένος. Ίσως και να μην είναι η πρώτη φορά που του την πέφτουν και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Ο κόσμος ξυπνάει. Να δω που θα κρυφτούν, διότι, μη γελιούνται, δεν θα υπάρξει για όλους δυνατότητα διαφυγής και τότε θα σας γλεντήσουμε καλά, καθίκια.

    Είναι να μη σε βρει εξοργισμένο και αδικημένο πλήθος που του δολοφονήσατε αγαπημένα του πρόσωπα. Έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά όταν βουτούσατε τα χέρια σας στο χρήμα και το αίμα. Λωρίδες θα φύγετε.

    Πάντως, αξίζει να σβήσετε τον ήχο και να παρατηρήσετε τη γλώσσα του σώματος της υσυερικιάς γριάς. (Ο Σωτήρης Μουστάκας ή ο Στάθης Ψάλτης θα τον πετύχαιναν τέλεια) Δείτε που αμέσως βάζει τα χέρια στις τσέπες. Δείτε τις συσπάσεις που κάνει στο πρόσωπο και το σώμα. Σίγουρα έχουν ανέβει οι σφυγμοί του. Σίγουρα αναγνώρισε τον Χίο κι αν όχι σίγουρα έχει δεχθεί κι άλλες επιθέσεις, κι αν και πάλι όχι, τότε σίγουρα το φοβάται και το περιμένει. Σαν το ποντίκι στη φάκα. Είναι επιτέλους βασανιστικό αυτό που του συμβαίνει.

    Ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα γλυτώσουν.

    Και πάλι, μου άρεσε πολύ η εικόνα που είδα. Αυτή η αμηχανία...... εξάπτει την φαντασία. Έρχεται η ώρα τους ... Και να ξέρετε ότι θα τους δείτε να μας εκλιπαρούν σαν τα τελευταία τσουλάκια για έλεος.

    Πολύ αργά για δάκρυα, baby. It's payday....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΜΑΥΡΗ ΟΧΙΑ!
      ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε;
      Ε, ΡΕ, ΓΛΕΝΤΙΑ.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!