Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΒΙΝΤΕΟ - Η αυστριακή ιατρός/εμβολιαστής Δρ.Cornelia Tschanett μετά από 3000-4000 εμβολιασμούς - το 10% έχει τώρα προβλήματα (19 Νοεμβρίου 2023). (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στροφή της αυστριακής γιατρού Cornelia Tschanett σχετικά με τους εμβολιασμούς: «Έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 3.000 έως 4.000 εμβολιασμούς στο ιατρείο μου. Πρέπει να είχαμε 300-400 άτομα, που ήρθαν σε εμάς με την αίσθηση ότι είχαν προβλήματα από τον εμβολιασμό»


Πηγή εικόνας: https://www.un-sichtbar.com/mitwirkende

Δρ. William Makis, MD
10 Δεκεμβρίου 2023

(Κείμενο από Aussie17)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ:

«Έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 3.000 έως 4.000 εμβολιασμούς στο ιατρείο μου. Και όσο λίγες παρενέργειες είδαμε στην αρχή, αυτές σιγά-σιγά αυξάνονταν σε συχνότητα κατά τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να μην παρατηρήσετε τις πρώτες περιπτώσεις τόσο πολύ ή να το απορρίψετε ως μεμονωμένη περίπτωση. Ενδεχομένως επίσης ως ψυχολογική υπερβολική αντίδραση. Προς το τέλος του έτους αυτό αυξήθηκε. Στη συνέχεια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ήρθαν με παράπονα μετά τον εμβολιασμό


Και τότε αμφισβητείτε λίγο τη δική σας αντίληψη. Και ήταν επίσης δύσκολο να το συζητήσουμε. Στη συνέχεια, το είχαμε κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του 2021. 


Υπάρχουν επίσης ομάδες που ιδρύονται από ιατρούς που εμβολιάζουν. Και τότε συνειδητοποιείτε ότι και εκείνοι οι ιατροί αντιλαμβάνονται το ίδιο πράγμα στους ασθενείς τους. Οι άνθρωποι αναφέρουν τα ίδια συμπτώματα όπως καρδιακές αρρυθμίες, υπερβολική κόπωση, επίμονο μυϊκό πόνο, φλεγμονή των νεύρων. Αυτό στη συνέχεια έγινε σιγά-σιγά αναπαραγώγιμο


Και τότε, φυσικά, προσπαθείτε επίσης να αναζητήσετε τον επιστημονικό διάλογο. 

Και αυτό που ήταν σοκαριστικό για μένα ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Κάθε διάλογος απορρίφθηκε. Ήταν στην πραγματικότητα μια απολύτως δογματική και σίγουρη και σταθερή δήλωση, αυτό δεν προέρχεται από τον εμβολιασμό. 


Και όσο περισσότεροι ασθενείς έρχονταν, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η εσωτερική σύγκρουση για μένα και για πολλούς ιατρούς, οι οποίοι θέλουν πραγματικά το καλύτερο για τους ασθενείς τους. 


Ένα εντυπωσιακό γεγονός, το πρώτο κρούσμα, ήταν ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο έφτασε σε εμάς 48 ώρες μετά τη δεύτερη δόση με ναυτία και πίεση στο στήθος. Πήρα ένα ΗΚΓ (ΗλεκτροΚαρδιοΓράφημα) και το ΗΚΓ άλλαξε εντυπωσιακά. Συνεπώς, δεν είναι φυσιολογικό για έναν 16χρονο. Στη συνέχεια τον στείλαμε στο νοσοκομείο. Μια μαζική μυοκαρδίτιδα της καρδιάς διαγνώστηκε εκεί. Δόξα τω Θεώ έγινε και πάλι καλά. Αλλά αυτή ήταν η στιγμή που πραγματικά σταμάτησα. Επειδή οι άνθρωποι έρχονται ταυτόχρονα, οι μητέρες με τα παιδιά τους, οι νέοι, και έχουν λένε κυριολεκτικά την ίδια φράση πολύ συχνά, «Δεν ξέρω τι είναι σωστό, βάζω τη ζωή μου στα χέρια σας». Και αυτή η δύναμη εμπιστοσύνης προκαλεί μια τεράστια ευθύνη για μένα προσωπικά, για να είμαι ειλικρινής. 


Δεν έχει σημασία αν έχετε δει αυτή την υπόθεση μία ή δέκα φορές. Ο κίνδυνος υπάρχει, η σύνδεση είναι κενή. Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, πρέπει πραγματικά να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους για το τι βλέπουμε και ποιες εμπειρίες έχουμε. Ένα άτομο έχει αυτό το δικαίωμα εάν αποφασίσει να υποβληθεί σε σωματική παρέμβαση, ποιος είναι τόσο μικρός αποφασίζει. Αυτή ήταν μια εσωτερική σύγκρουση για μένα, επειδή η κοινωνική πίεση να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να εμβολιαστούν όλες οι ηλικιακές ομάδες ήταν πολύ μεγάλη. Και από την άλλη πλευρά, η προσωπική εμπειρία ως ιατρός έχει αυξηθεί, ότι αυτό δεν είναι δυνατό χωρίς παρενέργειες. 


Αυτή ήταν η στιγμή που σκέφτηκα, δεν μπορώ να συνεχίσω να εμβολιάζω εδώ, πρέπει να μείνω στην αλήθεια, πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτή την εμπιστοσύνη. Πρέπει να είχαμε 300-400 άτομα, που ήρθαν σε εμάς με την αίσθηση ότι είχαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό. Έχω περίπου 60-80 ΗΚΓτα οποία έχουν δέιξει σαφείς αλλαγές ή διαταραχές του ρυθμού σε πρώην υγιείς νέους ανθρώπους.


Ενημέρωση: Katja E. Βρήκε την πηγή της συνέντευξης:

«Αυτό το κλιπ προέρχεται από το ντοκυμανταίρ δύο μερών "UN-SICHTBAR Der Film Teil 1" ("ΑΟΡΑΤΟΣ, Η ταινία, Μέρος 1o)που δημοσιεύθηκε από την Schutzfilm στις 12 Οκτωβρίου 2023».

https://www.bitchute.com/video/mxZVBB8DNaUz/ (γλώσσα: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, διάρκεια: 1:19:17)




ΠΗΓΗ: https://makismd.substack.com/p/video-austrian-vaccinator-drcornelia?utm_campaign=1119676&utm_source=cross-post&r=2glxis&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!