Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ: "... Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε με την κολομβιανή κοινότητα».

Ο υπουργός Υγείας της Κολομβίας λέει στη Γερουσία ότι τα εμβόλια COVID είναι το μεγαλύτερο πείραμα που πραγματοποιήθηκε στην ανθρώπινη ιστορία



Από την Rhoda Wilson Δεκεμβρίου 2023


Κατά τη διάρκεια συζήτησης της Πρώτης Επιτροπής της Γερουσίας σχετικά με την προμήθεια φαρμάκων, ο υπουργός Υγείας της Κολομβίας Guillermo Alfonso Jaramillo δήλωσε έντονα ότι «όλοι οι Κολομβιανοί που έχουν εμβολιαστεί [κατά του covid-19] υπηρέτησαν για το μεγαλύτερο πείραμα που έχει πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας ... Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε με την κολομβιανή κοινότητα».


Το Κογκρέσσο της Κολομβίας αποτελείται από τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Κάθε σώμα εκλέγει μόνιμες επιτροπές. Υπάρχουν επί του παρόντος 14 στο Κογκρέσσο - επτά σε κάθε σώμα. Η Πρώτη Επιτροπή αποτελείται από 19 γερουσιαστές και 35 αντιπροσώπους. Είναι υπεύθυνο για τις συνταγματικές τροποποιήσεις, τους καταστατικούς νόμους, τα συνταγματικά δικαιώματα και υποχρεώσεις, την εδαφική οργάνωση, τη ρύθμιση των οργανισμών ελέγχου, την ειρήνη, τη δομή της κεντρικής διοίκησης, τις εθνοτικές υποθέσεις και άλλα διοικητικά θέματα.


Στις 28 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στην Πρώτη Επιτροπή, ο κ. Jaramillo είπε:

«Παίζουμε με τις ζωές των Κολομβιανών, δεν μπορούμε να είμαστε παράγοντας πειραματισμού. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε σήμερα, σήμερα, με εξαίρεση αυτούς που πήραμε Sinovac,

«Έχω τρία από τη Sinovac, όλη η νέα τεχνολογία είναι τεχνολογία και όλα τα εμβόλια μπήκαν εδώ χωρίς άδεια, πήγαμε και γίναμε πείραμα.

«Όλοι οι Κολομβιανοί που εμβολιάστηκαν συμμετείχαν στο μεγαλύτερο πείραμα που έχει πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε με την κολομβιανή κοινότητα, πόσο μάλλον με τους αυτόχθονες, με τους μαύρους και με τους φτωχότερους αυτής της χώρας, με τους αγρότες».


Η συζήτηση στη Γερουσία της Κολομβίας είναι στα ισπανικά. Παρακάτω είναι ένα κλιπ με αγγλικούς υπότιτλους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συζήτηση ΕΔΩ.


Aussie17 στο Twitter

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:






ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2023/12/09/colombian-health-minister-tells-senate-covid-vaccines/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!