Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Η πρώτη ένεση Covid «saRNA» ΧΩΡΙΣ δεδομένα ασφαλείας στην αγορά.


4 Δεκεμβρίου 2023
Χρόνος ανάγνωσης: 2,2 λεπτά
από τον Δρ Peter F. Mayer

Η φαρμακευτική βιομηχανία εργάζεται σε διάφορα παρασκευάσματα γενετικής μηχανικής που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για εμβολιασμούς. Στην περίπτωση του κορωνοϊού, έχει επικρατήσει ο τύπος modRNA, όπου μέρος της πρωτεΐνης ακίδας έχει τροποποιηθεί για να παράγει μέγιστη ποσότητα αντιγόνων. Το αυτοενισχυόμενο saRNA προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς μπορεί να αυτο-αναπαραχθεί. Τώρα εγκρίθηκε για πρώτη φορά.

Η Ιαπωνία μόλις ενέκρινε το πρώτο «αυτοενισχυόμενο εμβόλιο mRNA» κατά του κορωνοϊού (Covid), αν και δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα. «Μια επιτροπή του ιαπωνικού υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που αναπτύχθηκε από την Daiichi Sankyo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμβολιασμό στην Ιαπωνία», αναφέρει το NHK World.

«Θα ήταν το πρώτο ιαπωνικό εμβόλιο Covid διαθέσιμο για πρακτική χρήση», δηλώνει με υπερηφάνεια.

Δυστυχώς, το άρθρο δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα, την οποία φαίνεται να έχουν επιβεβαιώσει οι ειδικοί.

Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συνεχίζουν να καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων παρασκευασμάτων Covid για το κοινό, παρόλο που η ίδια η πανδημία έχει τελειώσει, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες εργάζονται σε έναν νέο τύπο εμβολίου RNA όπως περιγράφεται λεπτομερώς εδώ, ο οποίος περιέχει αυτοενισχυόμενο RNA (saRNA), μια πιο αποτελεσματική μορφή του mRNA που βρίσκεται στα εμβόλια Covid.

Όπως αναφέρθηκε, αρκετοί κατασκευαστές εμβολίων έχουν αναπτύξει τις νέες ενέσεις saRNA, οι οποίες είναι πιθανό να περάσουν τα εμπόδια έγκρισης σε μια ταχεία διαδικασία.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας The Epoch Times, το saRNA είναι η λύση πολιτικής: η ίδια ποσότητα (ή και περισσότερο) αντιγόνου σε μία μόνο σύριγγα! Το κοινό είναι πιθανό να ενημερωθεί ότι λόγω των τακτικών μεταλλάξεων του ιού, θα εξακολουθούν να απαιτούνται ετήσιες αναμνηστικές βολές.

Ακόμη και το saRNA δεν λύνει τα θεμελιώδη προβλήματα των εμβολιασμών, τα επιδεινώνει ακόμη. Όλες οι βλάβες και οι παρενέργειες που είναι αναπόφευκτες ακόμη και με τα συμβατικά εμβόλια – σκεφτείτε τον αυτισμό στα παιδιά, ο οποίος έχει αυξηθεί σε έως και 1 στους 35 εμβολιασμένους ανθρώπους – δεν αποφεύγονται καθόλου. Η τεχνολογία των παρασκευασμάτων mRNA σχεδόν αναπόφευκτα οδηγεί στην ανάπτυξη IgG4 με τις συνέπειες της ανοχής στο παθογόνο και επομένως υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης και πιο σοβαρής νόσου. Επιπλέον, υπάρχουν αυτοάνοσες ασθένειες και καρκίνος.

Mj-birdCC BY-SA 4.0, μέσω Wikimedia Commons


ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/12/04/erste-sarna-covid-spritze-ohne-sicherheitsdaten-am-markt/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Εμβόλια «χωρίς βελόνες» που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Γκέητς και την κυβέρνηση των ΗΠΑ
https://tkp.at/2023/12/07/nadelfreie-impfstoffe-gefoerdert-von-gates-stiftung-und-us-regierung/


Βλάβη από εμβόλια: Ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας για τον κορωνοϊό στο στόχαστρο του δικαστικού σώματος
https://tkp.at/2023/12/06/impfschaeden-italiens-corona-gesundheitsminister-im-visier-der-justiz/

Όλο και περισσότερες αναρρωτικές άδειες μεταξύ των υψηλά εμβολιασμένων επαγγελματικών ομάδων χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των νοσοκομείων
https://tkp.at/2023/12/06/immer-mehr-krankenstaende-bei-hochgeimpften-berufsgruppen-am-beispiel-der-spitaeler/


Ενημέρωση για τον κορωνοϊό: Η ευρωβουλευτής Christine Anderson περιοδεύει στη Βόρεια Αμερική
Η Anderson ανήκει στην ομάδα των βουλευτών της ΕΕ που έχουν δεσμευτεί για μια αυστηρή διαλεύκανση των γεγονότων της «πανδημίας». Στον Καναδά, μίλησε σε διάφορες εκδηλώσεις επικριτικές για την παγκοσμιοποίηση. Στην Οττάβα, προσπάθησαν να την εμποδίσουν να εμφανιστεί.
https://transition-news.org/corona-aufklarung-christine-anderson-tourt-durch-nordamerika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!