Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Άγγελος Καραγεώργος: Συνέντευξη


Καλημέρα!

Σήμερα (Πέμπτη) στις 9μμ θα βρίσκομαι στην εκπομπή "Αληθινές Κουβέντες" της Μαρίας Γλαρέντζου που κι εγώ την ευχαριστώ για την πρόσκληση.

Εκεί δεν θα μπορέσουμε φυσικά να αποφύγουμε να μιλήσουμε εφ' όλης της ύλης για το πώς τα φαινομενικά διαφορετικά κομμάτια της πραγματικότητας που βιώνουμε κοιτώντας τα βαθύτερα συνθέτουν ένα απόλυτα μελετημένο παζλ στοχευμένο στην τελειωτική υποδούλωση μας η οποία όμως δεν είναι για τον πραγματικά αφυπνισμένο άνθρωπο αναπόφευκτη. Τα λέμε εκεί με το καλό.

Για να τη δεις πατάς ή στην εικόνα ή σε έναν από τους συνδέσμους από κάτω της. Τα λέμε εκεί με το καλό. 

Καλημέρα!

Σήμερα (Πέμπτη) στις 9μμ θα βρίσκομαι στην εκπομπή "Αληθινές Κουβέντες" της Μαρίας Γλαρέντζου που κι εγώ την ευχαριστώ για την πρόσκληση. Εκεί δεν θα μπορέσουμε φυσικά να αποφύγουμε να μιλήσουμε εφ'όλης της ύλης για το πώς τα φαινομενικά διαφορετικά κομμάτια της πραγματικότητας που βιώνουμε κοιτώντας τα βαθύτερα συνθέτουν ένα απόλυτα μελετημένο παζλ στοχευμένο στην τελειωτική υποδούλωση μας η οποία όμως δεν είναι για τον πραγματικά αφυπνισμένο άνθρωπο αναπόφευκτη. Τα λέμε εκεί με το καλό.

Για να τη δεις πατάς ή στην εικόνα ή σε έναν από τους συνδέσμους από κάτω της. Τα λέμε εκεί με το καλό. 



Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί μας

Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!