Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΡ. McCULLOUGH ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΑΚΙΔΑΣ.



Η πρωτεΐνη ακίδα είναι υπεύθυνη για την παθογένεια της λοίμωξης SARS-CoV-2 και οδηγεί στην ανάπτυξη ανεπιθύμητων ενεργειών, τραυματισμών, αναπηριών και θανάτου μετά τον εμβολιασμό μέσω ανοσολογικών και θρομβωτικών μηχανισμών.

Η μακράς διαρκείας πρωτεΐνη ακίδα έχει βρεθεί στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ, τα νεφρά, τις ωοθήκες, τους όρχεις και άλλα ζωτικά όργανα κατά τη νεκροψία σε περιπτώσεις θανάτου μετά τον εμβολιασμό. 

Στην περίπτωση θρομβωτικής βλάβης που προκαλείται από εμβόλιο, η πρωτεΐνη ακίδα έχει βρεθεί μέσα στον ίδιο τον θρόμβο αίματος. Έτσι, υπάρχει ισχυρό σκεπτικό για την εξέταση της υπολειμματικής πρωτεΐνης ακίδας του SARS-CoV-2 ως στόχου θεραπείας σε σύνδρομα μετά το COVID-19 και τραυματισμούς από εμβόλια. Η πρωτεΐνη ακίδα συμμετέχει άμεσα στην παθοφυσιολογία, υποκινεί φλεγμονή και προάγει τη θρόμβωση. Ενώ συγκεκριμένα σύνδρομα (καρδιαγγειακά, νευρολογικά, ενδοκρινικά, θρομβωτικά, ανοσολογικά) θα απαιτήσουν πρόσθετες θεραπείες, προτείνουμε το κλινικό σκεπτικό για ένα βασικό σχήμα αποτοξίνωσης από του στόματος ναττοκινάσης, βρομελίνης και κουρκουμίνης για ασθενείς με μετα-οξεία sequalae από λοίμωξη SARS-CoV-2 και εμβολιασμό COVID-19.

Το εμπειρικό σχήμα μπορεί να συνεχιστεί για 3-12 μήνες ή περισσότερο και να καθοδηγείται από κλινικές παραμέτρους:

-Nattokinase 2000 FU (100) mg από του στόματος δύο φορές την ημέρα χωρίς τροφή

-Βρομελίνη 500 mg από στόματος μία φορά την ημέρα χωρίς τροφή

-Κουρκουμίνη 500 mg από του στόματος δύο φορές την ημέρα (νανο, λιποσωμική ή με πρόσθετο πιπερίνης προτεινόμενο)

Δεν μπορούν να γίνουν θεραπευτικοί ισχυρισμοί για αυτό το σχήμα, επειδή δεν έχει δοκιμαστεί σε μεγάλες, προοπτικές, διπλές-τυφλές, ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο τυχαιοποιημένες δοκιμές. 

Τέτοιες μελέτες δεν σχεδιάζονται ή χρηματοδοτούνται επί του παρόντος από ομοσπονδιακούς ή θεσμικούς χορηγούς. 

Οι κύριες προειδοποιήσεις είναι η αιμορραγία και οι αλλεργικές αντιδράσεις. 

Το σχήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από αντιαιμοπεταλιακούς και αντιθρομβωτικούς παράγοντες, ωστόσο, συνιστάται προσοχή όσον αφορά την παρακολούθηση των κινδύνων αιμορραγίας.


Σημειώσεις

McCullough PA, Wynn C, Procter π.Χ. Κλινικό σκεπτικό για την αποτοξίνωση της πρωτεΐνης ακίδας βάσης SARS-CoV-2 σε σύνδρομα μετά το COVID-19 και τραυματισμού από εμβόλια. Journal of American Physicians and Surgeons Τόμος 28 Αριθμός 3 Φθινόπωρο 2023, 90-93.

Αρχεία

Αρχεία (800.7 kB)

MD5:4EEA673A0FC9DDF8A61CBE973397FBE4 
800,7 kb

Πρόσθετες λεπτομέρειες

Σχετικά έργα

Παραθέτει
Άρθρο περιοδικού: https://www.jpands.org/vol28no3/mccullough.pdf (URL)




ΠΗΓΗ: https://zenodo.org/records/8286460


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!