Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

NΕΑ ZΗΛΑΝΔΙΑ: Επιπλέον (όχι υπερβολικοί) θάνατοι κατά μέσο όρο 2015-2019 για το 2020, 2021, 2022 και έως τον Σεπτέμβριο του 2023 ανά πενταετή ηλικιακή κοόρτη και φύλο. Σημειώθηκαν επιπλέον θάνατοι σε άτομα άνω των 70 ετών. (Μέρος 1ο)


ΠΗΓΗ: https://www.bbc.com/news/world-asia-pacific-15357770

Ίσως τα ακόλουθα να είναι κάποια βοήθεια για τη νεοσυσταθείσα κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, καθώς εργάζεται πώς να θέσει σε πρώτη θέση τη Νέα Ζηλανδία.

Τα δεδομένα θνησιμότητας βρίσκονται σε κυβερνητικό ιστότοπο. Το μόνο που λείπει είναι η ένωση των δεδομένων εμβολίων - δόσεις και ημερομηνίες ανά άτομο. Ο ιστότοπος της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας έχει επίσης ένα βουνό δεδομένων σχετικά με την εθνικότητα - πολύτιμα για τον κόσμο. Ίσως η κυβέρνηση θεωρεί ότι η απελευθέρωση πληροφοριών που σώζουν ζωές δεν είναι ούτε προς το συμφέρον της Νέας Ζηλανδίας ούτε προς το συμφέρον του υπόλοιπου κόσμου.


Το ίδιο ισχύει για κάθε κυβέρνηση και υγειονομική αρχή.


Ακολουθεί μια ενημέρωση σε αυτό το κομμάτι που γράφτηκε τον Ιανουάριο του 2023:

(100) Γρήγορη ανάληψη της κληρονομιάς της Άρντερν στη Νέα Ζηλανδία - μια σφαγή άνω των 60 ετών - τα δύο τρίτα αυτών των ανδρών - ΔΕΝ σώζουν τη γιαγιά και σκοτώνουν τον παππού; (substack.com)

Ακολουθεί η ετήσια παρακολούθηση της θνησιμότητας από το 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2023. Επιφανειακά, η μόνη πιθανή ένδειξη οποιασδήποτε πανδημίας είναι μια πανδημία που συνέβη μετά την κυκλοφορία των ενέσεων. Αλλά αυτή η μεγάλη εικόνα κρύβει κάποια ανησυχητικά δημογραφικά χαρακτηριστικά θανάτου.



Εάν συνεχιστεί η τάση το 2023, οι 28.544 θα αυξηθούν από τον αριθμό έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2023 σε περίπου 40.000 χωρισμένους μεταξύ των (μόνο δύο) φύλων.

Η μόνη πανδημία που είναι εμφανής στα στοιχεία είναι η πανδημία των «εμβολιασμένων» που ξεκινά το 2021 και επιταχύνεται στο 2022.

Σημειώστε ότι το βάναυσο lockdown της Νέας Ζηλανδίας το 2020, με την ταχεία διάθεση ενέσεων το 2021, σημαίνει ότι η Νέα Ζηλανδία ήταν η τέλεια δοκιμή της αποτελεσματικότητας των ενέσεων mRNA καθώς έκανε ένεση στον πληθυσμό της ΠΡΙΝ οποιαδήποτε «πανδημία» χτυπήσει την ακτή της. Αυτό παρέχει σαφή απόδειξη ότι η C19 (...)

Δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε πότε ξεκίνησαν οι ενέσεις. Ακόμη και αν τα «κρούσματα» εντοπίστηκαν χρησιμοποιώντας μια δόλια και άχρηστη συσκευή RT-PCR, οι θάνατοι είναι απόδειξη ότι αυτά τα «εμβόλια» δεν ήταν ποτέ αποτελεσματικά. Η νέα κυβέρνηση μπορεί να υποχρεώσει τη δημοσίευση δεδομένων που συμβιβάζουν τους θανάτους σε χρονική εγγύτητα με την ένεση ανά δόση, αλλά μέχρι στιγμής, ΤΙΠΟΤΕ.

Νέα Ζηλανδία COVID - Στατιστικά στοιχεία κορωνοϊού - Worldometer (worldometers.info)



Για να σας δώσουμε μια αίσθηση των τελευταίων 8-9 ετών από δημογραφική άποψη, εδώ είναι ένα σκηνικό.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από εδώ:

Μηνιαίες-εγγραφές-θάνατοι-κατά-εθνικότητα-ηλικία-φύλο-Ιαν2010-Σεπ2023.xlsx (live.com)

Έχω συγκεντρώσει τα μηνιαία δεδομένα από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2023 για κάθε ηλικιακή κοόρτη και μήνα ανά ημερολογιακό έτος - τα δεδομένα του Σεπτεμβρίου 2023 θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες περίπου, αλλά τα δεδομένα του Δεκεμβρίου 2023 δεν αναμένονται για λίγο.

Αρχικός πληθυσμός, γεννήσεις και θάνατοι για κάθε έτος από εδώ: Πληθυσμός | Στατιστικά NZ Η στήλη διαφορών θανάτου αντιπροσωπεύει τις ετήσιες διαφορές μεταξύ των υπολογισμών μου και εκείνων από αυτόν τον ιστότοπο.

Ας θέσουμε το σκηνικό του πληθυσμού με σύνεση χρησιμοποιώντας το Γεννήσεις και θάνατοι | Στατιστικά δεδομένα NZ.



Η μετανάστευση είναι ένα εξισορροπητικό μέγεθος και υπολογίζεται ως η διαφορά στους αρχικούς πληθυσμούς – γεννήσεις συν θάνατοι. Τα ποσοστά είναι του αρχικού πληθυσμού. Αρχικός πληθυσμός = κλείσιμο προηγούμενου έτους.

Για τα πέντε χρόνια πριν από την πανδημία (2015-2019 συμπεριλαμβανομένης), η Νέα Ζηλανδία δέχτηκε 341.876 μετανάστες, που ισοδυναμούσαν με το 7,5% του πληθυσμού στα τέλη Δεκεμβρίου 2014. Αυτό θα ισοδυναμούσε με περίπου 22,5 εκατομμύρια κατ' αναλογία για τις ΗΠΑ ή περίπου 4,5 εκατομμύρια για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από το 2019, το έτος πριν από την κορωνο-απάτη, το ποσοστό γεννήσεων μειώνεται σταθερά.

Το ποσοστό θνησιμότητας άλλαξε ελάχιστα μεταξύ 0,65% και 0,70% πριν από το 2022, εκτός από το 2022 που ανέφερε το υψηλότερο επίπεδο κατά τα 8 χρόνια έως το τέλος Δεκεμβρίου 2022. Το ημερολογιακό έτος 2022 έδειξε μια σημαντική (συν 10%) αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας.

Εδώ είναι οι επιπλέον θάνατοι του 2023 που λαμβάνονται από εδώ:

Υπερβάλλουσα θνησιμότητα: Θάνατοι από όλες τις αιτίες σε σύγκριση με τον μέσο όρο των προηγούμενων ετών (ourworldindata.org)



Οι ενημερώσεις στα τελευταία στοιχεία του διαγράμματος ελπίζουμε ότι δεν θα επιστρέψουν τους υπερβάλλοντες θανάτους στο 20% ή θα αυξηθούν τους τελευταίους μήνες του 2023.

Κοιτάζοντας το διάγραμμα, φαίνεται ότι οι υπερβολικοί θάνατοι θα είναι κατά μέσο όρο περίπου 20%, που θα ισοδυναμούσαν με 6.300 σε αριθμό για το 2023 - ή περίπου 40.000 θανάτους για το ημερολογιακό έτος.

Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία σχετικά με τους θανάτους σε σύγκριση με το 2015-2019 για τους ηλικιωμένους.


Πρώτα οι άνδρες:



Η στήλη "ΣΥΝΟΛΟ" είναι όλοι οι θάνατοι ανδρών σε κάθε έτος. Τα ποσοστά στα δεξιά εξακολουθούν να κρύβουν το βάρος που προκαλείται στους ηλικιωμένους άνδρες, αυτός ο πίνακας το αποκαλύπτει:



Αυτό το 142% στην άκρα δεξιά δείχνει τους κινδύνους της χρήσης ποσοστών όταν αναφερόμαστε σε μικρούς αριθμούς! Έτσι, εξαιρώντας το 2023 από τους αριθμούς, 4.100 επιπλέον θάνατοι μεταξύ ανδρών άνω των 70 ετών. Οι επιπλέον 4.100 θάνατοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι αφορούν Νεοζηλανδούς, όχι μετανάστες.


Τώρα για τις κυρίες:



Σχεδόν ΟΛΟΙ οι επιπλέον θάνατοι μεταξύ των γυναικών ήταν πάνω από 70. Οι αριθμοί αυξήθηκαν το 2022 μετά την αύξηση του 2021.


Και τώρα το σύνολο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.



Ένα τελευταίο σημαντικό κομμάτι του πλαισίου. Η Νέα Ζηλανδία χορήγησε περίπου 7,86 εκατομμύρια δόσεις το 2021 και 4,10 εκατομμύρια το 2022. Η απορρόφηση ήταν σχεδόν μηδενική για το 2023. Δεν έχουμε τον διαχωρισμό ανά ηλικία ή φύλο ή δόση ή κατασκευαστή.


Εάν προσπαθήσω να αποκτήσω πρόσβαση στα 


δεδομένα που ήταν προηγουμένως ελεύθερα 


διαθέσιμα, αυτή είναι η οθόνη: (!!!!!!!!!!!!!!!!!)




Δειλοί, σωστά; Μην ξεχνάτε, κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε ανάγκη για ενισχυτικές δόσεις το 2021, όταν ανακοινώθηκε αυτό το συμβόλαιο των 10 εκατομμυρίων Pfizer.

Θα έπρεπε οι πολιτικοί να γνωρίζουν ότι οι νέες παραλλαγές της πρωτεΐνης ακίδας θα κατέστρεφαν οποιαδήποτε προστασία από την άγρια πρωτεΐνη ακίδα;

Τα αποσπάσματά μου από την κρυμμένη πλέον ιστοσελίδα ήταν τα εξής:

«Έχουμε συμφωνήσει να αγοράσουμε 7,6 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca».

«Έχει συναφθεί συμφωνία με τη Novavax για την αγορά 10,72 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου COVID-19. Το Novavax είναι εμβόλιο πρωτεϊνικής υπομονάδας δύο δόσεων».

«Η Νέα Ζηλανδία εξασφάλισε 2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Janssen μέσω συμφωνίας προαγοράς το 2020».

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς ένα άρθρο που γράφτηκε τον Οκτώβριο του 2022.

Τι συνέβη με 4,3 δισεκατομμύρια δόσεις στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και τις ΗΠΑ; (substack.com)

Το άρθρο αναφέρεται σε έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα, η οποία στην πραγματικότητα εξακολουθεί να υπερηφανεύεται (;) για την προμήθεια ενέσεων.


Έχει αυτό:

«Αυτό ανεβάζει τη συνολική παραγγελία της Pfizer σε 10 εκατομμύρια δόσεις ή αρκετές για 5 εκατομμύρια ανθρώπους να λάβουν τις δύο δόσεις που απαιτούνται για να εμβολιαστούν πλήρως κατά της COVID-19».

Στοιχηματίζω ότι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι για την υπογραφή των απεχθών συμβολαίων με την Pfizer et al, που έβρεχαν τα παντελόνια τους.


Η Νέα Ζηλανδία θα είχε υπογράψει τις ίδιες συμβάσεις με εκείνες που υπέγραψαν η ΕΕ και η Νότια Αφρική.


Pfizer: δεν έχουμε ιδέα αν αυτά λειτουργούν, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το περιεχόμενο κάθε φορά που θέλουμε και μπορείτε να τα έχετε για 25 δολλάρια Νέας Ζηλανδίας ανά ποπ, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας αποζημιώσετε από οποιαδήποτε δίωξη από οποιονδήποτε Νεοζηλανδό που τα λαμβάνει, εσαεί.


Κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας: Ω ναι, αφήστε μας να κάνουμε όλους τους Νεοζηλανδούς να υποταχθούν και να αποχαιρετίσουν τα εγκόσμια.


Στοιχηματίζω ότι οι συμβάσεις με τους άλλους προμηθευτές είχαν την ίδια διατύπωση και η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε με τον ΠΟΥ ότι έπρεπε να τις υπογράψουν.

31,5 εκατομμύρια δόσεις γνωστές το 2022. Πόσο τώρα, σε ποια τιμή και υπό ποιους όρους;

Έχει παράσχει η Pfizer συμβουλές σχετικά με τις μολυσματικές ουσίες στα φιαλίδια που σαπίζουν; Είτε η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας είτε η Pfizer πραγματοποιούν ποιοτικό έλεγχο στα χάλια που βρίσκονται στους καταψύκτες;


Συνεχίζουμε!



ΠΗΓΗ: https://peterhalligan.substack.com/p/nz-extra-not-excess-deaths-v-2015?publication_id=1032096&post_id=139720754&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!