Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

"Behind blue eyes": Ο παραϊατρικός που έζησε για να πει τι είδε στην πρώτη γραμμή του μακελειού των ενέσεων Covid στην Αμερική.

«Τώρα που επιτέλους δεν μας απαγορεύεται να μιλάμε, ας δούμε αν μπορώ επιτέλους να βγάλω κάποια πράγματα από την καρδιά μου...»


Ο Harry Fisher είναι ένας παραϊατρικός που εργάζεται σε αγροτικές περιοχές, αποκλειστικούς τομείς και προάστια (σε όλες τις ΗΠΑ)  και βρίσκεται στον τομέα της υγείας από το 1997. Δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο Covid και δεν φορούσε μάσκες - η υγεία του είναι καλή και δημιουργεί σύντομες μαρτυρίες βίντεο για το τι έχει δει στο πεδίο της μάχης.

Το πρώτο κλιπ του που είδα, πριν από μερικές νύχτες, έλεγε για εννέα γυναίκες που έρχονται σε μια βάρδια, με ακατάσχετη αιμορραγία από αυτό που αποκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου και την προώθησή τους στις έγκυες γυναίκες.


«Έπρεπε να βάλω κάποιον να έρθει να 


καθαρίσει τις καρέκλες στην αίθουσα αναμονής, 


επειδή το αίμα ήταν τόσο πολύ».



Το κλιπ εδώ.


Ένα άλλο κλιπ περιγράφει τις τρομακτικές πιέσεις που υφίσταντο οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να κάνουν ένεση, ακόμη και όταν οι αγαπημένοι τους έπεφταν νεκροί. Το προσωπικό έπρεπε να διασωληνώσει τον/την πρόσφατα εμβολιασμένο/η διευθυντή/διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας.


Εδώ ο Harry λέει ότι δεν δέχεται πλέον πολλές επιθέσεις. Η αντιπολίτευση σε πολλές περιπτώσεις έχει χαθεί, σε άλλες περιπτώσεις άρρωστη, ή μήπως κάποιοι ανησυχούν πραγματικά για τη δημόσια ταύτισή τους με την απολογία του «εμβολίου» mRNA;


Επίσης, όπως γνωρίζετε, ο Elon Musk επανέφερε τον Alex Jones στο X.

Μηνύει το Media Matters For America. (Μια εξαιρετικά σημαντική αγωγή.)

Σημείωση:

Συνέχισα να ζητώ (στο X, επισημαίνοντας τον Musk) να αποκατασταθεί ο λογαριασμός μου στο Twitter, διαγράφηκε πριν από 3 χρόνια, με τον λόγο ότι προέτρεπα τους οπαδούς μου να «αυτοτραυματιστούν ή να αυτοκτονήσουν». Υπέβαλα πολλές αναφορές για να αποκατασταθεί και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Τώρα έχω έναν εμβρυϊκό λογαριασμό @BarrierTruth, αλλά δεν θυμάμαι να τον δημιούργησα. Το χρησιμοποιώ, προς το παρόν.






ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/behind-blue-eyes-the-paramedic-who?publication_id=257742&post_id=139692688&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Όσο περνά ο καιρός ολοένα καί περισσότερο στόματα θά ανοίγουν!
    Οι μάσκες ήδη πέφτουν ανά τήν υφήλιο καί οι ευθύνες θά πνίξουν σύντομα τούς επαγγελματίες ΨΕΥΤΕΣ!
    Ευχαριστούμε πολύ Μαριγώ μας γιά μία ακόμα εξαιρετική καί αποκαλυπτική ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!