Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ο βασιλιάς Κάρολος εκφωνεί εξαιρετικά πολιτικοποιημένο λόγο για την υποστήριξη του κολεκτιβιστικού έργου Net Zero.




Από τον Tyler Durden
ΚΥΡΙΑΚΗ, 03 ΔΕΚ 2023 - 03:10 PM

Συντάχθηκε από τον Chris Morrison μέσω της "The Daily Sceptic"

Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Ο βασιλιάς Κάρολος θα μπορούσε να είχε ανέβει στην έρημο και να δηλώσει ότι είχαμε μόλις 96 μήνες για να αποτρέψουμε την «ανεπανόρθωτη κατάρρευση του κλίματος και του οικοσυστήματος».Αλλά αυτός ήταν ο Δεξιός Τσάρλυ πίσω στο 2009, που μας έδινε το πλεονέκτημα της επιστημονικής σοφίας του. Αυτές τις μέρες είναι της μόδας πράγματα όπως κακοκαιρία και απροσδιόριστα "σημεία ανατροπής". Ο άνθρωπος είναι τώρα βασιλιάς και στην COP28 απεκδύθηκε τον ενοχλητικό πολιτικά ουδέτερο συνταγματικό του ρόλο, τυλίχτηκε στην ψευδοεπιστήμη των Guardianista και χτύπησε σκληρά τους φτωχούς που θα αναγκαστούν να πληρώσουν για την κολεκτιβιστική τρέλλα που είναι το σχέδιο Net Zero.


Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι φίλος της γενικής ανθρωπότητας

Μιλώντας στην COP28, είπε: «Η Γη δεν μας ανήκει, ανήκουμε στη Γη». Όπως συμβαίνει με πολλούς ελιτιστές που γνωρίζουν τη θέση τους, φαίνεται να απεχθάνεται τις επιπτώσεις που έχουν οι άνθρωποι στον πλανήτη. Επιδεικνύει, δυστυχώς σε παγκόσμια σκηνή, μια σνομπ στάση για τον καπιταλισμό – αυτό που κάποτε απορριπτόταν στους βρετανικούς αριστοκρατικούς κύκλους ως «εμπόριο». Αυτή η καπιταλιστική τάση τα τελευταία 200 χρόνια έχει αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών υδρογονανθράκων για να αυξήσει δισεκατομμύρια σε ένα βιοτικό επίπεδο και υγεία αδιανόητο για τις προηγούμενες γενιές. Το 2009, ο Κάρολος είπε ότι δεν μπορούμε πλέον να αντέξουμε οικονομικά τον καταναλωτισμό και η «εποχή της ευκολίας» είχε τελειώσει.

Όχι για τον νέο Βρετανό βασιλιά, δεν χρειάζεται καν να σχολιάσουμε. Ζει μια τρυφηλή ζωή, όπου δεν φείδεται εξόδων για να εξασφαλίσει κάθε του άνεση. Με την άνοδό του στο θρόνο, πρόσθεσε σημαντικά στο χαρτοφυλάκιο του παλατιού του. Διαδίδει τις κακόβουλες φαντασιώσεις του Net Zero, επιβαίνοντας σε έναν στόλο αυτοκινήτων, ιδιωτικών αεροπλάνων και ακόμη και ένα προσωπικό τραίνο υπό τις διαταγές του. Τα χρησιμοποιεί για να ζητήσει να αναληφθεί «μετασχηματιστική δράση» ώστε να σωθεί ο πλανήτης. Στην ομιλία του στην COP28, ζήτησε την αποκατάσταση της φύσης, την ανάγκη για βιώσιμη γεωργία και τη συνεργασία μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Λίγες εκκλήσεις θα μπορούσαν να έχουν πιο πολιτικό τόνο. Η αποκατάσταση της φύσης και η βιώσιμη γεωργία είναι συντομογραφία για διατροφή χωρίς κρέας και μαζικές μειώσεις των αζωτούχων λιπασμάτων. Το τελευταίο, ειδικότερα, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο λιμό. Η COP28 φαίνεται έτοιμη να ανακοινώσει νέους περιορισμούς στα τρόφιμα και τη γεωργία χρησιμοποιώντας την τακτική της δαιμονοποίησης του μεθανίου, ενός αερίου που εκπέμπεται από ζώα και ανθρώπους και είναι ελάχιστα μετρήσιμο στην ατμόσφαιρα λόγω του πολύ σύντομου κύκλου ζωής. Κάθε φορά που τίθεται το θέμα της «συνεργασίας» μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, υπάρχει μια άμεση εξόρμηση να μετρήσουμε τα κουτάλια, δεδομένου ότι μπορεί μόνο να σηματοδοτήσει μια μεγάλη μεταφορά μετρητών από τις παραγωγικές βιομηχανίες σε μη παραγωγικές και κατώτερες πράσινες λειτουργίες.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του στην COP, ο βασιλιάς Κάρολος παρέκκλινε ισχυριζόμενος ότι «βλέπουμε ανησυχητικά σημεία καμπής να επιτυγχάνονται». Δεν παρουσιάστηκαν στοιχεία που να δικαιολογούν αυτόν τον ισχυρισμό, που συχνά γίνεται από εξτρεμιστές του κλίματος χρησιμοποιώντας μοντελλοποιημένα δεδομένα. Στην πραγματικότητα, δεν αναφέρθηκε καν σε κανένα πραγματικό γεγονός «ανατροπής» που έχει επιτευχθεί. Πολλοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακά ή ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είναι χειρότερα από ό, τι στο άμεσο παρελθόν. Πολλές κατηγορίες φυσικών καταστροφών όπως οι πλημμύρες, οι ξηρασίες και η παραγωγικότητα των οικοσυστημάτων «δεν παρουσιάζουν σαφή θετική τάση ακραίων φαινομένων», σημειώνει μια ομάδα τεσσάρων Ιταλών επιστημόνωνΥποστηρίζουν ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν υπάρχει «κλιματική έκτακτη ανάγκη».

Κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν φαίνεται να έχει σημασία για έναν πολιτικό βασιλιά, ο οποίος, σαν κολλημένο αρχείο του Guardian, συνεχίζει να πιέζει με κατασκευασμένες συναισθηματικές ιστορίες για τον επικείμενο κλιματικό Αρμαγεδδώνα. Σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε σε επαναλαμβανόμενους κυκλώνες που πλήττουν ευάλωτα νησιά, κάτι που οι κυκλώνες έκαναν πάντα.

Ο βασιλιάς μπορεί πάντα να επιλέξει μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η συχνότητα των τυφώνων και των κυκλώνων, μαζί με την ένταση, έχει αλλάξει ελάχιστα σε σχέση με το πρόσφατο ιστορικό αρχείο, όπως δείχνει το παραπάνω γράφημα.

Οι πυρκαγιές είναι λίγο ανόητο ως επιχείρημα, όταν πρόκειται για την υποδαύλιση της κλιματικής υστερίας, κυρίως επειδή η 

Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για 

την Κλιματική Αλλαγή σημειώνει ότι οι περισσότερες 

πυρκαγιές ξεκινούν από ανθρώπους. «Οι ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν γίνει ο κυρίαρχος οδηγός», παρατηρεί. Αλλά όταν υπάρχει πολιτική δουλειά Net Zero που πρέπει να γίνει, ο βασιλιάς είναι πολύ χαρούμενος να παραβλέψει τα στοιχεία. Όπως και πολλές άλλες χώρες φέτος, ο Καναδάς βίωσε τις χειρότερες πυρκαγιές εδώ και έναν αιώνα, είπε.


Παρά την ανθρώπινη συμμετοχή, το παραπάνω γράφημα δείχνει τη σταδιακή μείωση των παγκόσμιων εκπομπών από τις πυρκαγιές τις τελευταίες δεκαετίες. Στην 

πραγματικότητα, οι πυρκαγιές είναι σχεδόν αδύνατο 

να αποδοθούν σε οποιεσδήποτε αλλαγές στο κλίμα, 

δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άλλοι παράγοντες, όπως ο 

εμπρησμός και η διαχείριση της γης, παίζουν ρόλο.


Το Net Zero γίνεται γρήγορα το κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα της εποχής. Η προφανής κολεκτιβιστική φύση του συγκεντρώνει υποστήριξη κυρίως από τομεακά συμφέροντα στην κοινωνία. Δεν έχει σημαντική λαϊκή υποστήριξη, δεδομένου ότι στοχεύει στον περιορισμό του ανθρώπινου τρόπου ζωής και του πλούτου σε μια κλίμακα που δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ πριν στην ιστορίαΤο Net Zero είναι γεμάτο με άχρηστη 

επιστήμη, ψεύτικες στατιστικές και υπολογιστικά 

μοντέλλα.

Η αείμνηστη βασίλισσα, με την άπειρη σοφία της, δεν συμμερίστηκε ποτέ την προώθησή του.


Ο Chris Morrison είναι ο Συντάκτης περιβάλλοντος της Daily Sceptic.


ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντέηβιντ Κάμερον στην COP28 δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πληρώσει 60 εκατομμύρια λίρες σε αποζημιώσεις για το κλίμα στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η Epoch Times έχει περισσότερα.


ΠΗΓΗ: https://www.zerohedge.com/political/king-charles-delivers-highly-politicised-speech-support-collectivist-net-zero-project




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ανοίγει την COP 28 με ένα κάλεσμα στον παγκόσμιο παγανισμό

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ήταν ο εναρκτήριος ομιλητής για τη διάσκεψη COP 28 για την υπερθέρμανση του πλανήτη στο Ντουμπάϊ, και δεν απογοήτευσε. 

Έκανε έκκληση σε μια γρήγορη επιστροφή στον παγανισμό, ώστε να είμαστε σαν τους αυτόχθονες που λάτρευαν τη Γη και να επιτρέψουμε σε αυτήν να συνδεθεί και να καθοδηγήσει την παγκόσμια κοινωνία μας.

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=WMTVwjCBgu8&ab_channel=NowTheEndBegins




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!