Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το DOD εμποδίζει την πρόσβαση στον υπολογιστή του ιατρικού αξιωματικού του Ναυτικού των ΗΠΑ αφού αποκάλυψε ανησυχητική αύξηση καρδιακών προβλημάτων μεταξύ πιλότων μετά τον εμβολιασμό COVID-19.


Ο υποπλοίαρχος Ted Macie, αξιωματικός εν ενεργεία στο Σώμα Ιατρικής Υπηρεσίας του Ναυτικού και πληροφοριοδότης, έχει αποκλειστεί από την πρόσβαση στον υπολογιστή εργασίας του από το Υπουργείο Άμυνας (DOD).

Από τον Jim Hoft 2 Δεκεμβρίου 2023


Ο υποπλοίαρχος Ted Macie, αξιωματικός εν ενεργεία στο Σώμα Ιατρικής Υπηρεσίας του Ναυτικού και πληροφοριοδότης, αποκλείστηκε από την πρόσβαση στον υπολογιστή εργασίας του από το Υπουργείο Άμυνας (DOD).

Αυτή η ενέργεια έρχεται αφού το The Gateway Pundit έγραψε για την έκθεση του υπολοχαγού Macie σχετικά με τη σημαντική αύξηση των προβλημάτων που σχετίζονται με την καρδιά μεταξύ των στρατιωτικών πιλότων μετά τον εμβολιασμό COVID-19.

Ο υπολοχαγός Macie, ο οποίος κατέχει επίσης ρόλους ως Διοικητής Υγείας του Ναυτικού και Ιατρικός Στρατολογητής, επέστησε την προσοχή σε αυτές τις ανησυχίες μέσω ενός βίντεο, απηχώντας τους αρχικούς συναγερμούς που έθεσε η σύζυγός του, Mara Macie, υποψήφια για την 5η Περιφέρεια του Κογκρέσσου της Φλόριντα στη Βουλή των ΗΠΑ εναντίον του RINO John Rutherford.

Η Mara Macie έχει μιλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κακομεταχείριση χιλιάδων μελών της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της διάθεσης του εμβολίου. Οι αναρτήσεις της υπογράμμισαν μια αυξανόμενη δυσπιστία στη στρατιωτική ηγεσία και μια έκκληση για λογοδοσία και δικαιοσύνη.



Τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπολοχαγός Macie αποκαλύπτουν μια δραματική αύξηση σε διάφορες ασθένειες που σχετίζονται με την καρδιά μεταξύ των πιλότων σταθερών πτερύγων και ελικοπτέρων. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν αυξήσεις σε καταστάσεις όπως η υπερτασική νόσος (36%), η ισχαιμική καρδιακή νόσος (69%), η πνευμονική καρδιακή νόσος (62%), η καρδιακή ανεπάρκεια (973%), άλλες μορφές καρδιακών παθήσεων (63%) και η καρδιομυοπάθεια (152%) σε σύγκριση με τον πενταετή μέσο όρο πριν από το 2022.


«Οι απαντήσεις στις ανησυχίες μας από το Υπουργείο Άμυνας ήταν υπομνήματα, επιστολές. Όπως σε μια επιστολή που δείχνει πώς επιβεβαίωσαν τα δεδομένα, αλλά είπαν ότι οφειλόταν στον ιό COVID-19, παρόλο που όλα τα ζητήματα ξεκινούν το 2021», δήλωσε ο υπολοχαγός Macie στο The Gateway Pundit την περασμένη Τρίτη, όταν ρωτήθηκε εάν το Υπουργείο Άμυνας έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα ως απάντηση σε αυτά τα ανησυχητικά δεδομένα.

Και συνέχισε: «Συναντήθηκα με την Αρχηγό Ναυτικών Επιχειρήσεων και τον βοηθό της. Μέχρι στιγμής η μόνη απάντηση σε αυτό είναι ότι τα δεδομένα DMED έχουν σταλεί στο Ναυτικό IG από το γραφείο του CNO. Η αργή κύλιση όλων ήταν ο κανόνας, καθώς και η άρνηση ότι συμβαίνει οτιδήποτε. «Θα ρίξουμε μια ματιά».

Την Πέμπτη, δύο ημέρες μετά την αναφορά μας σχετικά με αυτό το ανησυχητικό περιστατικό, η Mara Macie μοιράστηκε σε μια δήλωση βίντεο ότι ο υπολοχαγός Ted Macie έχασε απροσδόκητα την πρόσβαση στον υπολογιστή εργασίας του, ένα απαραίτητο εργαλείο για τα καθήκοντά του.

«Σήμερα το απόγευμα, καθώς ο Ted πλησίαζε στο τέλος της εργάσιμης ημέρας του, πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Και όταν επέστρεψε, δεν είχε πλέον πρόσβαση 

στον υπολογιστή εργασίας του και πρέπει να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή εργασίας του για να κάνει τη δουλειά του», δήλωσε η Μara.



Η Mara Macie είπε στο The Gateway Pundit ότι η εντολή να εμποδίσει την πρόσβαση του υπολοχαγού Macie στον υπολογιστή εργασίας του ήταν από τον διοικητή.

Ο Διοικητής είναι αυτός που μεταδίδει ο,τιδήποτε μέσω του OIC του. Έτσι, στην κλινική του τμήματός τους, σύμφωνα με τη Mara, ο Υπεύθυνος Αξιωματικός (CIO) είναι ο «μικρός» Διοικητής του κλάδου, αλλά ο πραγματικός Διοικητής τους βρίσκεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο στο Τζάκσονβιλ, περίπου μισή ώρα μακριά.

Σύμφωνα με την Mara, ο διοικητής δεν θα δώσει στον OIC καμμία πληροφορία σχετικά με την απόφαση.

Θυμηθείτε, σε μια συνέντευξη με την Emerald Robinson, παρουσιάστρια στο Frankspeech.com, ο υπολοχαγός Macie είπε ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμμία αντίδραση για την αποκάλυψη των δεδομένων.

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύω τα δεδομένα του ίδιου του Υπουργείου Άμυνας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Δεν είναι δουλειά μου να κοιτάξω την αμυντική βάση δεδομένων. Ωστόσο, είναι κάτι που επηρεάζει ολόκληρο το Υπουργείο Άμυνας μας. Έτσι, νομίζω ότι είναι ευγενικό να το επισημάνουμε αυτό...» είπε ο υπολοχαγός Macie την Τετάρτη.




Πηγή: thegatewaypundit.com


Στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν μειώσει τον αριθμό των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που λένε ότι έχουν καταγράψει μεταξύ των μελών μετά τον εμβολιασμό COVID-19.







ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/update-dod-blocks-us-navy-medical



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Η αλληλουχία DNA στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer θα μπορούσε να προκαλέσει νέες αγωγές
Η Pfizer και ο συνεργάτης της BioNTech θα μπορούσαν να είναι ανοιχτοί σε αγωγές για τη συμπερίληψη αλληλουχίας DNA στο εμβόλιό τους κατά της COVID-19.
https://www.zerohedge.com/medical/dna-sequence-pfizer-covid-19-vaccine-could-spur-new-lawsuits-lawyers



Πιλότοι και εμβόλια – απαντήσεις στις ερωτήσεις σας
https://www.conservativewoman.co.uk/pilots-and-the-vaccines-your-questions-answered/


ΜΟΛΥΝΣΗ DNA ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID: Η ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ
https://ansage.org/dna-verunreinigung-der-covid-impfstoffe-medizinischer-behandlungsverband-warnt-hausaerzte/


Ο Γερμανός Υπ. Υγείας Lauterbach δεν βρίσκει DNA στο εμβόλιο mRNA: Ο βιολόγος Kirchner τον βοηθά στην αναζήτηση
Στα τέλη Νοεμβρίου, ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών. Ο Karl Lauterbach θεώρησε ότι η αναζήτηση για DNA στα εμβόλια είναι αντιεπιστημονική. Ο βιολόγος Δρ. Jürgen Kirchner με μια σύντομη παρέμβαση για τους Epoch Times.
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/lauterbach-findet-keine-dna-im-mrna-impfstoff-biologe-kirchner-hilft-beim-suchen-a4505641.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-06&src_cmp=nl-morning_2023-12-06&utm_medium=email&est=6dqs2NY76TadEfPWeIrn1y5fCWJEZf5wlZTTx20FSu3e09IOLBdpiT75DHU%3D&utm_term=newstop&utm_content=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!