Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΕΜΒOΛlΟ ΤΗΣ 'ΡFlZΕR', ΕlΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜEΝΟ ΜΕ 'DNA' ΠΛAΣΜΑΤΟΣ... / BINTEO

 


Ο Δρ. Φίλιπ Μπουκχάλτς λέει, ότι το εμβόλιο της Pfizer περιέχει DNA πλάσματος, όχι μόνο mRNA, το οποίο μπορεί να είναι η αιτία των ανεπιθύμητων ενεργειών....


Εάν το DNA εισέλθει στα κύτταρα, παραμένει εκεί για πάντα και μεταδίδεται στα παιδιά τους, ενώ το RNA είναι παροδικό. ...

Η πιθανότητα ενσωμάτωσης αυτού του DNA στο γονιδίωμα δεν εξαρτάται από το μέγεθός του αλλά από το πόσα θραύσματα υπάρχουν, και στο εμβόλιο υπάρχουν δισεκατομμύρια.

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/11/ol-flzr-l-e-dna-a.html

1 σχόλιο:

  1. "Απιστευτα" πραγματα - τοση διαβολη, που να περιμεναμε να δουμε στην ζωη μας.

    Σε αυτα που περιγραφει ο ιατρος της βιολογιας, ΔΕΝ γινεται να μην υπαρχει δολος - ειτε χρηματικος ειτε πνευματικος ειτε και τα δυο - πισω απο την επιλογη να φορτωσουν μερη ξενου DNA, στα σκευασματα.

    Αφου ειναι γνωστο οτι το ξενο DNA θα ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ/ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ απο το DNA του εβολιασμενου.

    δηλαδη επι της ουσιας, εχεις μεταλλαξει τον πρωιμο κωδικα ζωης του εμβολιασμενου οχι μονο για την υπολοιπη ζωη του αλλα για ΟΛΕΣ τις υπολοιπες γενεες, απογονους του συγκεκριμενου ανθρωπου !!!

    μεγιστη διαβολη!>/b>

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!