Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Ο Δρ Paul Marik εκθέτει τη «μεγαλύτερη φάρσα» στην ιατρική εκτός του COVID. - «Το ιατρικό σύστημα θα σε σκοτώσει».


Δρ Paul Marik. Εικόνα: X.

«Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για τον COVID χωρίς να κοιτάξουμε το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μας. Και το σύστημα υγειονομικής περίθαλψής μας είναι μια φάρσα», δήλωσε ο Δρ Paul Marik, ο οποίος είναι ο δεύτερος πιο δημοσιευμένος γιατρός κρίσιμης φροντίδας στον κόσμο, σε ένα κατάμεστο ακροατήριο στη σύνοδο κορυφής COVID της Φλόριντα.

«Και έτσι, η συμβουλή μου προς εσάς: μην αρρωστήσετε, μην πάτε στο νοσοκομείο, γιατί θα σας σκοτώσουν». Αντί να ζητήσετε βοήθεια από το νοσοκομείο, ο Δρ Marik συνέστησε να τρώτε σωστά, να κοιμάστε σωστά, να έχετε αρκετό ήλιο, να μειώσετε το άγχος και να φροντίζετε τον τρόπο ζωής σας, επειδή, και πάλι, «το ιατρικό σύστημα θα σας σκοτώσει».

Προσδόκιμο

Ο Δρ Marik μοιράστηκε ένα γράφημα που συγκρίνει το προσδόκιμο ζωής μεταξύ διαφορετικών χωρών και τις κατά κεφαλήν δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης. Η Αμερική κατατάσσεται τελευταία στο προσδόκιμο ζωής, παρά το γεγονός ότι δαπανά πολύ περισσότερα για την υγειονομική περίθαλψη από οποιοδήποτε άλλο έθνος.


«Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε ο Δρ Marik. «Και αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το προσδόκιμο ζωής των Αμερικανών έχει μειωθεί τα τελευταία τρία χρόνια – κατά τρία χρόνια. Και πώς συνέβη αυτό; Λοιπόν, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη. Η μόνη εξήγηση που έχουν».

Εθισμένοι στη Big Pharma

«Το άλλο πράγμα, το οποίο είναι τρομακτικό», συνέχισε ο Δρ Marik, «οι ΗΠΑ αποτελούν το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά καταναλώνουμε το 55% των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Αυτό σας λέει πόσο άρρωστοι είναι οι Αμερικανοί - ότι το 55% της παγκόσμιας κατανάλωσης φαρμάκων είναι σε αυτή τη χώρα. Είμαστε άρρωστοι άνθρωποι».


Η μεγαλύτερη φάρσα

Ο Δρ Marik αποκάλυψε ότι η ατορβαστατίνη, ένα φάρμακο χοληστερόλης, ήταν το πιο συχνά συνταγογραφούμενο φάρμακο στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Παρά την κοινή αντίληψη ότι η φαρμακευτική αγωγή για τη χοληστερόλη μειώνει τις καρδιακές παθήσεις, ο Marik το ονόμασε «μεγάλο μύθο της χοληστερόλης».

Γιατί η φαρμακευτική αγωγή για τη χοληστερόλη είναι μύθος; Ο Marik δήλωσε τα εξής:

«Η μείωση της χοληστερόλης σας δεν θα αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις. Λέγεται μύθος. Είναι φάρσα». «Τι κάνουν οι στατίνες;» ρώτησε. «Αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη. Αυξάνουν τον κίνδυνο της νόσου του Άλτσχάϊμερ και της άνοιας - ωστόσο είναι τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα φάρμακα σε αυτή τη χώρα».

Ο Marik παρουσίασε ένα γράφημα από μια μελέτη των TakataY et al. που έδειξε ότι οι ηλικιωμένοι ασθενείς με τα υψηλότερα επίπεδα χοληστερόλης είχαν στην πραγματικότητα τα καλύτερα ποσοστά επιβίωσης.



Στη συνέχεια, ο Marik παρουσίασε μια συγκλονιστική μελέτη από το The British Medical Journal, που συχνά αναφέρεται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα περιοδικά στον κόσμο. Το British Medical Journal κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει «έλλειψη συσχέτισης ή αντίστροφης συσχέτισης μεταξύ χοληστερόλης λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας και θνησιμότητας στους ηλικιωμένους», πράγμα που σημαίνει ότι τα φάρμακα χοληστερόλης είτε δεν είχαν καμμία επίδραση είτε αρνητικό αντίκτυπο στα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των ηλικιωμένων ασθενών.


Ο Marik τελείωσε λέγοντας: «Αυτό [το φάρμακο για τη χοληστερόλη] είναι μια από τις μεγαλύτερες φάρσες στην ιατρική. Αλλά, ξέρετε, μπορείτε να πείτε το ίδιο πράγμα [για τον διαβήτη]. Η χρήση του φαρμάκου για τον διαβήτη είναι μια φάρσα. Το φάρμακο για το Άλτσχάϊμερ είναι μια φάρσα».

Το μεγάλο πακέτο

Ο Δρ Marik εξοστρακίστηκε για τις αντίθετες απόψεις του σχετικά με τις ενέσεις COVID-19 και την ιβερμεκτίνη. Τον Αύγουστο του 2023, ενημερώθηκε από το Αμερικανικό Συμβούλιο Εσωτερικής Ιατρικής (ABIM) ότι η πιστοποίησή του επρόκειτο να ανακληθεί για «διάδοση ψευδών ή ανακριβών ιατρικών πληροφοριών».


Ο Δρ Paul Marik καταθέτει ενώπιον της στρογγυλής τραπέζης "Second Opinion" του γερουσιαστή Ron Johnson.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι γιατροί που έλαβαν τις περισσότερες αντιδράσεις για τις απόψεις τους σχετικά με τον COVID κατέληξαν επίσης να είναι οι πιο σωστοί. Αυτό που μπορούμε να μάθουμε από τον Marik είναι ότι δεν μπορείτε να αναθέσετε την υγεία σας στο ιατρικό σύστημα επειδή υπάρχει μια καλή πιθανότητα «να σας σκοτώσει». Αντ 'αυτού, εξετάστε τις προτάσεις της Marik με το να κοιμάστε σωστά, να έχετε αρκετό ήλιο, να μειώσετε το άγχος και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.



Η πλήρης παρουσίαση του Δρ Paul Marik είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Epoch TV.




ΠΗΓΗ: vigilantfox.substack.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μελέτες δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα έχουν υψηλότερο κίνδυνο για διάφορες ασθένειες
Νοτιοκορεάτες ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 έχουν υψηλότερο κίνδυνο διαφόρων ασθενειών.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/studien-zeigen-geimpfte-haben-hoeheres-risiko-fuer-eine-reihe-von-krankheiten-a4504471.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-14&src_cmp=nl-morning_2023-12-14&utm_medium=email&est=xBKTDSjpD57IeiBbc5lJezTqlUa4V07HJ83UwHFFcG6XWxC2fiOhQ5N1Ep4%3D&utm_term=newstop&utm_content=1




Ελβετός γιατρός συνιστά «αναμνηστική» δόση για τη ραχοκοκαλιά κάποιου αντί για τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ
Είναι μια ζοφερή εικόνα για το μέλλον που ο Ελβετός γιατρός Δρ Thomas Binder ζωγραφίζει σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο X. Δεν πρόκειται μόνο για τη δύναμη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η οποία απειλεί εάν υπογραφεί η συνθήκη για την πανδημία, αλλά και για επικίνδυνες ενέσεις mRNA που θα μπορούσαν σύντομα να αντικαταστήσουν όλους τους συμβατικούς εμβολιασμούς.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/schweizer-arzt-empfiehlt-booster-fuer-das-eigene-rueckgrat-statt-who-pandemievertrag-a4512119.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-11&src_cmp=nl-morning_2023-12-11&utm_medium=email&est=JUm%2Bvr35PRWe2mvHHDAjF1sDRJgr%2Bm6isCTfnbDm73OUa5y1WQPBj78rKgQ%3D




Βακτήριο ως έναυσμα κνησμού για νευροδερματίτιδα
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχουν εντοπίσει ένα βακτήριο ως πιθανή αιτία του σοβαρού κνησμού που προκαλείται από την ατοπική δερματίτιδα και προτείνουν μια νέα θεραπευτική προσέγγιση.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/bakterium-als-juckreiz-ausloeser-bei-neurodermitis-a4502007.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-11&src_cmp=nl-morning_2023-12-11&utm_medium=email&est=Ls8EIRdaMh3juTfnjkFdkbZF9hJsgCV5YIBPkxVbsklFuh5n3tueKpbqJuY%3D&utm_term=news5&utm_content=5




Μυστικές εξαιρέσεις στη Νέα Ζηλανδία: Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι γλίτωσαν από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Υπήρξαν πάνω από 11.000 εξαιρέσεις στην απαίτηση εμβολιασμού στη Νέα Ζηλανδία υπό την πρωθυπουργό Jacinda Ardern κατά την περίοδο του κορωνοϊού - κρυφά. Αυτό έχει έρθει τώρα στο φως μέσω του νόμου περί επίσημης πληροφόρησης. Εξαίρεση αποτέλεσαν κυρίως οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, ενώ ακόμη και όσοι τραυματίστηκαν από τον πρώτο εμβολιασμό δεν εξαιρέθηκαν από τον εξαναγκασμό στη δεύτερη δόση.
https://www.epochtimes.de/politik/ausland/heimliche-ausnahmen-in-neuseeland-hohe-beamte-blieben-von-impfpflicht-verschont-a4510645.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-10&src_cmp=nl-morning_2023-12-10&utm_medium=email&est=tG8BJEYUYkmucD82kDF%2BxkLr3EHODRagQ2L54SReMANGsThDWSFN55eenrA%3D&utm_term=newstop&utm_content=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!