Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Η Pfizer έχει ποινικό μητρώο. Σας ενημέρωσαν τα μέσα ενημέρωσης ή η κυβέρνησή σας; Αν το γνωρίζατε, θα είχατε δεχτεί να λάβετε το εμβόλιο mRNA COVID-19;


https://twitter.com/KyriacosKy/status/1461989746658496514


"Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε τον μεγαλύτερο διακανονισμό ιατρικής απάτης στην ιστορία των ΗΠΑ": 2,3 δισεκατομμύρια δολλάρια (2009).

Εισαγωγή

Τον Σεπτέμβριο του 2009, οι δικηγόροι του αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης δικηγόροι και η υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Kathleen Sebelius πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου «που ασχολήθηκε με μια διευθέτηση που σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη».

Η Pfizer [διατάχθηκε] [2009] να πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολλάρια για να διευθετήσει τις κατηγορίες για την προώθηση των φαρμάκων της για χρήσεις που δεν έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Η Pfizer Inc., η οποία συμμετέχει επί του παρόντος στην παγκόσμια διανομή του εμβολίου mRNA, κατηγορήθηκε το 2009 για «δόλιο μάρκετινγκ».

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer Inc.... συμφώνησε να καταβάλει 2,3 δισεκατομμύρια δολλάρια, τον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην ιστορία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την επίλυση της ποινικής και αστικής ευθύνης που προκύπτει από την παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η εταιρεία [Pfizer] θα πληρώσει ποινικό πρόστιμο ύψους 1,195 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες για οποιοδήποτε θέμα. Η Pharmacia & Upjohn θα χάσει επίσης 105 εκατομμύρια δολλάρια, για συνολική ποινική επίλυση 1,3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. (Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ)

Για να συμβουλευτείτε την ιστορική απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κάντε κλικ στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.



Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε έναν όμιλο 


εμβολίων Big Pharma που ομολόγησε την ενοχή του σε 


ποινικές κατηγορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των 


ΗΠΑ;


Ο κόσμος δεν ενημερώθηκε ποτέ. Τόσο τα μέσα 


ενημέρωσης όσο και οι κυβερνήσεις «έκαναν τα στραβά 


μάτια».

Το 2009 η Pfizer δήλωσε «ένοχη για κακουργηματική παραβίαση του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών».

Και αυτή είναι η Big Pharma Company που εμπορεύεται τώρα το «μη εγκεκριμένο» εμβόλιο mRNAτο οποίο έχει οδηγήσει σε ανοδική τάση θνησιμότητας και νοσηρότητας, ξεκινώντας αμέσως μετά την κυκλοφορία του COVID-19 στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 (αυτό ήταν ακριβώς πριν από τρία χρόνια).

Βίντεο: Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. 2,3 δισεκατομμύρια διακανονισμός ιατρικής απάτης


Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Pfizer δεν συνελήφθησαν. Τέθηκαν σε «επιτήρηση» από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Ένας αξιωματικός επιτήρησης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει την εντολή να «ερευνά και να εποπτεύει άτομα που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για ομοσπονδιακά εγκλήματα».

Στην περίπτωση της δίκης της Pfizer, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε καλέσει την εταιρεία να «σταματήσει τη διεξαγωγή εγκληματικών δραστηριοτήτων». 

«Στο πλαίσιο του διακανονισμού, η Pfizer συμφώνησε επίσης να συνάψει μια εκτεταμένη συμφωνία εταιρικής ακεραιότητας με το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών [DHHS].

Η συμφωνία αυτή προβλέπει τη θέσπιση διαδικασιών και επανεξετάσεων για την αποφυγή και τον έγκαιρο εντοπισμό συμπεριφορών παρόμοιων με εκείνες που προκάλεσαν το εν λόγω ζήτημα.» (Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, η υπογράμμιση δική μου)

Η απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 2009 σχετικά με την επιτήρηση της Pfizer με το DHHS ήταν τουλάχιστον λανθασμένη.

Το 2009, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων του DHHS ήταν επικεφαλής του Δρ Anthony Fauci, ο οποίος (για να το θέσω ήπια) είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε «σύγκρουση συμφερόντων» όσον αφορά τη σχέση του με τη Big Pharma.

Η Pfizer παραβίασε απερίσκεπτα τους όρους της τετραετούς δοκιμασίας της περιόδου 2009-2013.

Αυτή η «παρόμοια συμπεριφορά» της Pfizer έχει επαναληφθεί το 2020-2023 σε σχέση με μια πολύ επικίνδυνη ουσία (εμβόλιο mRNA), σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα (σε σύγκριση με το Bextra, το Celebrex το 2009).

Αυτό που εκτυλίσσεται είναι το παγκόσμιο «δόλιο μάρκετινγκ» ενός «φονικού εμβολίου».

Το επίπεδο εγκληματικότητας είναι πέρα από κάθε περιγραφή.


Επαρκώς τεκμηριωμένο, το «εμβόλιο» mRNA, το οποίο προοριζόταν για την προστασία των ανθρώπων, έχει οδηγήσει σε ανοδική τάση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας.


Η εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο της ελευθερίας της πληροφόρησης επιβεβαιώνει με βάση τα δικά τους δεδομένα ότι το εμβόλιο είναι τοξική ουσία. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη έκθεση της Pfizer, κάντε κλικ εδώ.

Ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε οι κυβερνήσεις 190 χωρών (με ορισμένες εξαιρέσεις) είχαν το θάρρος να ενημερώσουν το ευρύτερο κοινό.

Από νομική άποψη, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Pfizer που παραβίασαν τις ρήτρες του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την αναστολή τους το 2009 θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί.

Αλ Καπόνε (1931) εναντίον Pfizer (2020-2023)

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Αμερική γνωρίζουν ότι ο Αλ Καπόνε κατηγορήθηκε το 1931 για φοροδιαφυγή.

Υπάρχουν αρκετές παραγωγές του Χόλλυγουντ για τον Αλ Καπόνε και πολυάριθμες αναφορές στον τύπο που επικεντρώνονται στο οργανωμένο έγκλημα στο Σικάγο.

Η κοινή γνώμη είναι καλά ενημερωμένη. Όλοι γνωρίζουν για τον Αλ Καπόνε.

Κανείς δεν γνωρίζει ότι η Pfizer τίθεται υπό επιτήρηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Πότε θα ξυπνήσουν τα μέσα ενημέρωσης και θα ενημερώσουν την Αμερική;

Πότε πρόκειται το Χόλλυγουντ να παράγει μια ταινία με τίτλο: «Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, η διάθεση του εμβολίου COVID-19»;

Αν γνωρίζατε ότι η Pfizer είχε ποινικό μητρώο, θα είχατε δεχτεί να λάβετε το εμβόλιο COVID-19;

Η διάθεση έγινε πριν από τρία χρόνια, στις 15 Δεκεμβρίου 2020.

Τα αποδεικτικά στοιχεία της εγκληματικότητας σχετικά με το «εμβόλιο» mRNA είναι συντριπτικά.

Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα αυτού του διαβολικού σχεδίου.

Σε αυτή τη συγκυρία της ιστορίας μας, η προτεραιότητα είναι να «απενεργοποιήσουμε την εκστρατεία φόβου» και να «ακυρώσουμε το εμβόλιο» (συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης της λεγόμενης «Συνθήκης για την πανδημία»).).

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου κινήματος αλληλεγγύης, το οποίο αμφισβητεί τη νομιμότητα των ισχυρών οικονομικών ελίτ του «μεγάλου χρήματος» που βρίσκονται πίσω από αυτό το διαβόητο σχέδιο.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, σχεδόν 14 δισεκατομμύρια δόσεις του φονικού εμβολίου COVID-19 έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως σε πληθυσμό 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. (Στοιχεία της ΠΟΥ)

Τους τελευταίους δύο μήνες, παγκοσμίως, η ανθρωπότητα έχει πάρει θέση. Ένα μαζικό κίνημα έχει ξεδιπλωθεί σε αλληλεγγύη με τον λαό της Παλαιστίνης, ο οποίος αποτελεί αντικείμενο μιας εγκληματικής επιχείρησης από την κυβέρνηση Νετανιάχου, η οποία έχει οδηγήσει σε αμέτρητους θανάτους αμάχων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών.

Ενώ η διάθεση του εμβολίου δεν είναι σε καμμία περίπτωση συγκρίσιμη, τελικά (και στις δύο περιπτώσεις) διακυβεύεται η αξία της ανθρώπινης ζωής.

Τα στοιχεία σχετικά με την απώλεια ζωών που σχετίζονται με το «εμβόλιο» COVID-19 είναι συντριπτικά: δείτε τη «Μυστική Έκθεση» της Pfizerδείτε τις προσεκτικά τεκμηριωμένες επιπτώσεις του «εμβολίου» από τον Δρ William Makis: εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, μαθητές, φοιτητές, έγκυες γυναίκες και νεογέννητα μωρά (και πολλά άλλα).


Και γι' αυτό χρειαζόμαστε ένα μαζικό κίνημα ενάντια στο «Εμβόλιο» του COVID-19.

Το εμβόλιο θα πρέπει να διακοπεί. Και οι κύριοι παράγοντες πίσω από το εμβόλιο COVID-19 θα πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο ποινικής έρευνας.

Βίντεο: Συνέντευξη με την Caroline Mailloux, Lux Media 

Το εμβόλιο COVID και η «μυστική» έκθεση της Pfizer»

Ο Michel Chossudovsky προτείνει μια στρατηγική και νομική διαδικασία για την αντιμετώπιση της Big Pharma με σκοπό την απόσυρση του εμβολίου COVID-19 παγκοσμίως.




Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο.


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοινώνει τον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην ιστορία του

Η Pfizer θα πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολλάρια για δόλιο μάρκετινγκ

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer Inc. και η θυγατρική του Pharmacia & Upjohn Company Inc. (εφεξής από κοινού «Pfizer») συμφώνησαν να πληρώσουν 2,3 δισεκατομμύρια δολλάρια, τον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην ιστορία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την επίλυση της ποινικής και αστικής ευθύνης που προκύπτει από την παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Pharmacia & Upjohn Company συμφώνησε να δηλώσει ένοχη για κακουργηματική παραβίαση του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών για εσφαλμένη επωνυμία της Bextra με σκοπό την εξαπάτηση ή την παραπλάνηση. Το Bextra είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο που η Pfizer απέσυρε από την αγορά το 2005. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών, μια εταιρεία πρέπει να καθορίσει τις προβλεπόμενες χρήσεις ενός προϊόντος στην αίτησή της για νέο φάρμακο στον FDA. Μόλις εγκριθεί, το φάρμακο δεν μπορεί να διατεθεί στην αγορά ή να προωθηθεί για τις λεγόμενες χρήσεις "off-label" – δηλαδή, οποιαδήποτε χρήση που δεν καθορίζεται σε μια αίτηση και έχει εγκριθεί από το FDA.

Η Pfizer προώθησε την πώληση του Bextra για διάφορες χρήσεις και δοσολογίες που ο FDA αρνήθηκε συγκεκριμένα να εγκρίνει λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Η εταιρεία θα πληρώσει ποινικό πρόστιμο ύψους 1,195 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες για οποιοδήποτε θέμα. Η Pharmacia & Upjohn θα χάσει επίσης 105 εκατομμύρια δολλάρια, για συνολική ποινική επίλυση 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

....

Στο πλαίσιο του διακανονισμού, η Pfizer συμφώνησε επίσης να συνάψει μια εκτεταμένη συμφωνία εταιρικής ακεραιότητας με το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Η συμφωνία αυτή προβλέπει τη θέσπιση διαδικασιών και επανεξετάσεων για την αποφυγή και τον έγκαιρο εντοπισμό συμπεριφορών παρόμοιων με εκείνες που προκάλεσαν το εν λόγω ζήτημα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο.

[Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από την Global Research.]



ΠΗΓΗ: https://michelchossudovsky.substack.com/p/pfizer-criminal-record-covid-mrna-vaccine?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=139803468&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μελέτη της Ιατρικής Σχολής της Βιέννης

Όσοι εμβολιαστούν με το εμβόλιο Covid θα λάβουν 150 ευρώ (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Το πρόσφατα εγκεκριμένο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Novavax πρόκειται να μελετηθεί με το εμβόλιο κατά του πνευμονιόκοκκου.
Εν μέσω αυτού που είναι ίσως το μεγαλύτερο κύμα κορωνοϊού όλων των εποχών, το Τμήμα Κλινικής Φαρμακευτικής στο Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης ξεκινά τώρα μια μελέτη για το πρόσφατα προσαρμοσμένο πρωτεϊνικό εμβόλιο Covid από τη Novavax. Θα διερευνηθεί η δράση του εμβολίου σε συνδυασμό με το επί του παρόντος συνιστώμενο πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο.
www.heute.at



Τετραπλά "εμβολιασμένα", αλλά πιο συχνά θετικοί στα τεστ
Μια μελέτη από την Αυστρία δείχνει ότι η τέταρτη δόση του «εμβολίου» Covid-19 είχε βραχυπρόθεσμη επίδραση σε άτομα με προηγούμενο, θετικό αποτέλεσμα δοκιμής SARS-CoV-2, αλλά αργότερα αυξημένη ευαισθησία σε λοιμώξεις. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των επαναλαμβανόμενων «εμβολιασμών» και θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση προηγούμενες συστάσεις.
transition-news.org



Βρωμελίνη, Θρυψίνη, Ρουτίνη συμπλήρωμα μειώνει τη φλεγμονή - Ελεγχόμενο με εικονικό φάρμακο RCT
42 ημέρες πριν από την ολική αντικατάσταση ισχίου μειώνει τον πόνο, C-αντιδρώσα πρωτεΐνη
https://petermcculloughmd.substack.com/p/bromelain-trypsin-rutin-supplement?publication_id=1119676&post_id=139751145&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Το σφάλμα ανάγνωσης οδηγεί σε ανεπιθύμητες πρωτεΐνες σε εμβόλια mRNA COVID-19
Οι επιστήμονες έδειξαν σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη ότι τα εμβόλια mRNA μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό ψευδών πρωτεϊνών στο σώμα.
www.epochtimes.de



Τα σφάλματα ανάγνωσης που εντοπίστηκαν προηγουμένως σε εμβόλια mRNA είναι μόνο η αρχή
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα γονιδιακά εμβόλια κατά του COVID-19 μπορούν να προκαλέσουν το σχηματισμό ανεπιθύμητων πρωτεϊνών. Ωστόσο, τα εντοπισμένα σφάλματα ανάγνωσης θα μπορούσαν να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
www.epochtimes.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!