Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

ΤΙ ...ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ! Τί λέει ο Πακιστανός Tζαβέvτ Aσλάμ: ΄Οποιος Έλλnvας vιώθει ότι έχει πρόβλnμα, μπορεi νά ....ΦΥΓΕΙ ΑΥΡΙΟ κιόλας απ' τήν Eλλάδα!!!!......./ ΒΙΝΤΕΟ

 Ευχαριστημένος με τα μέτρα της κυβερνήσεως εμφανίζεται ο (γνωστός καί μή εξαιρετέος) Τζαβέντ Ασλάμ και δηλώνει, ότι όποιος Έλληνας νιώθει οτι έχει πρόβλημα με αυτά, μπορεί να ....φύγει αύριο κιόλας απ' τήν χώρα...

πηγη

ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΚ ...ΒΑΘΟΥΣ (!)
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, Ο 
ΨΕΥΔΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ..."ΠΡΟΕΔΡΟΣ"!


Σηκώθηκαν τά πόδια νά χτυπήσουν τό κεφάλι....

Μόνο έτσι μπορούν νά χαρακτηριστούν αυτά που είπε ο  Λ α θ ρ ο π α κ ι σ τ α ν ό ς, που ταΐζουμε τόσα χρόνια.....

Καί δυστυχώς, έχει πλέον περισσότερα δικαιώματα από σένα ηλίθιε...

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/12/blog-post_476.html

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΡΕ ΛΑΘΡΟ@@@@@@@. 2 ΤΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. Η ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ, Η ΘΑ ΜΕ ΦΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαυτό μη ξεχνάτε να γιορτάζετε στις 8 Μαιου με μεγαλοπρέπεια την νίκη των σιωνιστών και την επιβολή του σχεδίου τους για την εξαφάνιση της λευκής φυλής. Δεν θέλατε τους Γερμανούς τότε για να μπορείτε να απολαμβάνετε την κατάληψη της Ευρώπης απο τα τριτοκοσμικά σκουπίδια που μεταφέρουν οι σιωνιστικές κυβερνήσεις. Το πιο εξοργιστικό είναι οτι ακόμα και σήμερα κατηγορείτε τους Γερμανούς παρά την καταστροφή που υφιστάμεθα λόγω της ήττας του ευρωπαϊκου στρατού απο τις σιωνιστικές ορδές των μπολσεβίκων και των καπιταλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!