Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Το σενάριο «κυβερνοεπίθεσης» του WEF: μια άλλη κρίση «πολύ χειρότερη από τον COVID», παράλυση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, των επικοινωνιών, των μεταφορών

nbcnews.com

WEF: «Θα υπάρξει άλλη μια κρίση. Θα είναι πιο σημαντικό. Θα είναι πιο γρήγορο από αυτό που έχουμε δει με τον COVID»

Σημείωμα συγγραφέα και ενημέρωση

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο εκπροσωπεί τις δυτικές οικονομικές ελίτ, διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην έναρξη του αποκλεισμού της 11ης Μαρτίου 2020, ο οποίος συνέβαλε σε μια παγκόσμια διαδικασία οικονομικού και κοινωνικού χάους. Διαδραμάτισε επίσης καίριο ρόλο στην κυκλοφορία του εμβολίου κατά τoy Covid-19 τον Νοέμβριο του 2020.

Και τώρα μας «υπόσχονται» μια κρίση που είναι «πολύ χειρότερη από τον Covid».

Τα τελευταία τρία χρόνια η σκόπιμη πυροδότηση του χάους έχει γίνει μέρος μιας ευρείας και σύνθετης ατζέντας: ο πόλεμος στην Ουκρανία, η αύξηση των τιμών της ενέργειας, η πυροδότηση πτωχεύσεων, η κατάρρευση της οικονομικής δραστηριότητας, η εκτεταμένη φτώχεια, η πείνα και η απελπισία.

Στις πρόσφατες εξελίξεις, η Ουάσιγκτον ενέκρινε τη γενοκτονία του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, σε συνδυασμό με μια εκτυλισσόμενη στρατιωτική ατζέντα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ εναντίον της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Κυβερνοεπιθέσεις

Το παρακάτω άρθρο επικεντρώνεται στους επικείμενους κινδύνους του πολέμου στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινωθεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Το 2021, το WEF πραγματοποίησε προσομοίωση επιθέσεων στον κυβερνοχώρο που αφορούσαν ένα σενάριο παράλυσης της τροφοδοσίας, των επικοινωνιών, των μεταφορών, του Διαδικτύου.

Ο Klaus Schwab υπαινίχθηκε με σαφήνεια με βάση «ένα προσομοιωμένο σενάριο» ότι σε μία κυβερνοεπίθεση:

«Θα μπορούσε να σταματήσει εντελώς η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, οι μεταφορές, οι νοσοκομειακές υπηρεσίες, η κοινωνία μας στο σύνολό της...

Η κρίση του COVID-19 θα θεωρηθεί από αυτή την άποψη ως μια μικρή αναστάτωση σε σύγκριση με μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση». (η έμφαση προστέθηκε)

Τι κρύβει ο Schwab στο μανίκι του;

Μια «τρομοκρατική επίθεση στον κυβερνοχώρο» που ευνοεί πρωτοφανείς διαταραχές; Είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη;

Μια ανανεωμένη εκστρατεία φόβου, μια προειδοποίηση για έναν επικείμενο κίνδυνο; Σύμφωνα με τα λόγια του Jeremy Jurgens, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του WEF:

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλη μια κρίση. Θα είναι πιο σημαντικό. Θα είναι πιο γρήγορα από ό, τι έχουμε δει με τον COVID. Ο αντίκτυπος θα είναι μεγαλύτερος και, ως εκ τούτου, οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι ακόμη πιο σημαντικές». (η υπογράμμιση δική μου)

Το σενάριο προσομοίωσης κυβερνοπολυγώνου του WEF του 2021 είχε μια προφανή «αντιφατική» γεωπολιτική κλίση:

Της εκδήλωσης προήδρευσε ο πρωθυπουργός της Ρωσσίας Μιχαήλ Μισούστινπολλά ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μέσα ενημέρωσης και φορείς επικοινωνίας είχαν προσκληθεί από το WEF.

Σαράντα οκτώ χώρες συμμετείχαν στην εκδήλωση, υπήρχαν 41 εταίροι, εκ των οποίων οι 10 ήταν από τη Ρωσσία και το Καζακστάν: αυτοί περιελάμβαναν το πρακτορείο ειδήσεων TASS, το NTV, τη Sberbankτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας και ένα κορυφαίο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το Mail.ru Group, τον μεγαλύτερο πάροχο διαδικτύου της ΡωσίαςMTS, τον κορυφαίο όμιλο τηλεπικοινωνιών της Ρωσσίας, το Κρατικό Νομικό Τμήμα της περιοχής Ομσκ, Σιβηρία. Ισχυρά τραπεζικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα από το Καζακστάν. Μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης τις υποθέσεις του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, οι οποίες βασίζονται σε τρομοκράτες χάκερ στον κυβερνοχώρο.

Επαρκώς τεκμηριωμένο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έχει συμβάλει στην έγκριση της στρατιωτικής ατζέντας των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε σχέση με την Ουκρανία.

Ήταν αυτό το συμβάν Cyber Polygon του Ιουλίου 2021 (το οποίο συνέβη λιγότερο από 8 μήνες πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία) με σκοπό τη δημιουργία πολιτικών διαιρέσεων εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημιουργώντας συνεργασίες με ορισμένα ισχυρά ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επικοινωνίες, τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κ.λπ.

Ούτε ένας εκπρόσωπος από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Το Cyber Polygon Simulation (Ιούλιος 2021) αποσκοπούσε στην προώθηση της αντιπαράθεσης μεταξύ Κίνας και Ρωσσίας; Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εξετάζονται ως μέρος μιας παγκόσμιας στρατιωτικής ατζέντας;

Η διαδικασία της «Ολικής Ψηφιοποίησης»

Τον Νοέμβριο του 2023, όπως τεκμηριώνεται σε άρθρο του Peter Koenig, οι Financial Elites πέρασαν από την «προσομοίωση σεναρίων» στην «εφαρμογή». Ανέθεσαν στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD) «ως σημαιοφόρο ... για τη θανατηφόρα επίθεση της ψηφιοποίησης».

Ο Koenig επικεντρώνεται στην «Κατάργηση μιας κοινωνίας που είναι ψηφιακή» που θα μπορούσε να διεξαχθεί με τη μορφή παγκόσμιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο (όπως περιγράφεται από τον Klaus Schwab στη δήλωσή του το 2021):

Εάν τα πάντα γύρω μας διοικούνται από ψηφιακά σήματα που ελέγχονται από την «Παγκοσμιοποιημένη Cabal» (Financial Elites), ένας ή μερικοί διακόπτες μπορούν να απενεργοποιήσουν τα διαφορετικά δίκτυά μας:

Ύδρευση, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, κάθε είδους ενέργεια, προμήθεια τροφίμων, παραδόσεις καυσίμων, σήματα κυκλοφορίας, όλες οι μεταφορές, όλες οι επικοινωνίες, τα χρήματα στους λογαριασμούς μας και πολλά άλλα». (Peter Koenig, 18 Νοεμβρίου 2023)

«Η κόλαση είναι άδεια και οι διάβολοι είναι όλοι εδώ». - William Shakespeare, "Η Τρικυμία", 1623

Michel ChossudovskyGlobal Research, 21 Μαΐου 2023, 20 Νοεμβρίου 2023

Ακολουθεί το κείμενο του άρθρου μου τον Δεκέμβριο του 2021 με μικρές τροποποιήσεις.


Εισαγωγή

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο εκπροσωπεί τις δυτικές οικονομικές ελίτ, διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην έναρξη του αποκλεισμού της 11ης Μαρτίου 2020, ο οποίος συνέβαλε σε μια παγκόσμια διαδικασία οικονομικού και κοινωνικού χάους.

Το WEF επισημαίνει τώρα: «Μια κυβερνοεπίθεση με χαρακτηριστικά παρόμοια με τον COVID», η οποία υπόσχεται να είναι πολύ πιο καταστροφική και χαοτική από την πανδημία Covid-19.

Η «Concept 2021» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Σενάριο Cyber Polygon

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο συγχρηματοδότησε το Event 201, Εκδήλωση 201, την επιτραπέζια προσομοίωση της πανδημίας του κορωνοϊού μαζί με το Johns Hopkins και το Ίδρυμα Gates τον Οκτώβριο του 2019, συμμετείχε σε μια άλλη στρατηγική άσκηση με τίτλο Concept 2021. Το τελευταίο περιγράφεται ως:

«Διεθνής πρωτοβουλία ανάπτυξης ικανοτήτων με στόχο την αύξηση της παγκόσμιας ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο».

Δεν είναι μια επιτραπέζια προσομοίωση συγκρίσιμη με το Event 201.

Πέρυσι διεξήχθη στο αποκορύφωμα του lockdown μέσω τηλεδιάσκεψης. Φέτος, το Συνέδριο του 2021 «συζήτησε τους «βασικούς κινδύνους της ψηφιοποίησης».

Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στην άσκηση Cyber Polygon (2020) περιλαμβάνονταν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της IBM, πολυάριθμες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες διαδικτύου, υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, εταιρικά και κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, δεξαμενές σκέψης, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της Interpol με εκπροσώπους από 48 χώρες.

Η άσκηση ήταν ένα προφανές μέσο για την εξασφάλιση αξιόπιστων εταίρων και την ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών. Από την άποψη αυτή, υπήρχαν πολυάριθμοι εκπρόσωποι από τη Ρωσσία και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ρωσικών τραπεζικών συμφερόντων, εταιρειών επικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης. Συνολικά 42 εταίροι. Κανένας εταιρικός/κυβερνητικός εταίρος από την Κίνα δεν συμμετείχε στην προσομοίωση.

Πραγματοποιήθηκε επίσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα με 200 ομάδες από 48 χώρες. (Κυβερνοεπίθεση με χαρακτηριστικά τύπου Covid)

Προσομοίωση κυβερνοεπίθεσης. Προς την πλήρη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, των επικοινωνιών, των μεταφορών

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του WEF και αρχιτέκτονας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» περιγράφει το σενάριο κρίσης ως εξής:

«Το τρομακτικό σενάριο μιας συνολικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να σταματήσει εντελώς την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τις μεταφορές, τις νοσοκομειακές υπηρεσίες, την κοινωνία μας στο σύνολό της. Η κρίση COVID-19 θα μπορούσε να θεωρηθεί από την άποψη αυτή ως μια μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση.» (η υπογράμμιση δική μου)

Jeremy Jurgens, Διευθύνων Σύμβουλος του WEF:

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλη μια κρίση. Θα είναι πιο σημαντικό. Θα είναι πιο γρήγορα από ό, τι έχουμε δει με τον COVID. Ο αντίκτυπος θα είναι μεγαλύτερος και, ως εκ τούτου, οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι ακόμη πιο σημαντικές». (η υπογράμμιση δική μου)

Οι συνέπειες αυτών των τολμηρών «προβλέψεων» που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου είναι εκτεταμένες.

Αυτό που περιγράφουν είναι ένα σενάριο οικονομικού και κοινωνικού χάους που περιλαμβάνει τη διακοπή των συστημάτων επικοινωνιών, του διαδικτύου, των χρηματοπιστωτικών και χρηματικών συναλλαγών (συμπεριλαμβανομένου του SWIFT), του ηλεκτρικού δικτύου, των παγκόσμιων μεταφορών, του εμπορίου εμπορευμάτων κ.λπ., καθώς και πιθανών «γεωπολιτικών εξαρθρώσεων».

Η εναρκτήρια συνεδρία (Ιούλιος 2021) του Cyber Polygon 2021 διεξήχθη (βίντεο παρακάτω) από τον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Mishustin μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του WEF Klaus Schwab.

Σύμφωνα με τον Mikhail Mishustin, πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας

«Η αντιμετώπιση των απειλών στον κυβερνοχώρο και η διασφάλιση του κοινού ψηφιακού μας μέλλοντος συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες κάθε κυβέρνησης και εταιρείας. ..."

Βίντεο. Εναρκτήρια συνεδρίαση με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον Klaus Schwab (Ιούλιος 2021).

Το WEF έχει προτείνει χωρίς αμφιβολία ότι μια άλλη καταστροφική παγκόσμια οικονομική και κοινωνική κρίση είναι πιθανό να συμβεί στον απόηχο της λεγόμενης πανδημίας Covid-19.

Βίντεο: Η επόμενη κρίση μεγαλύτερη από τον Covid




Είναι αυτό το σενάριο μια «πρόβα τζενεράλε» για μια επερχόμενη κρίση στον κυβερνοχώρο;

Η γεωπολιτική αυτής της άσκησης είναι περίπλοκη. Ενώ η Ρωσσία απειλείται συστηματικά από τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, η Ρωσική Ομοσπονδία είναι εταίρος αυτής της πρωτοβουλίας του WEF, η οποία κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από τη Wall Street και το δυτικό χρηματοπιστωτικό κατεστημένο.


Γιατί η Κίνα -η οποία είναι σύμμαχος της Ρωσσίας- αποκλείστηκε από την άσκηση Cyber Polygon;


Η επίθεση στον κυβερνοχώρο κατηγοριοποιείται ως τρομοκρατική ενέργεια. Θέστε στον εαυτό σας την ερώτηση: Ποιος έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει μια τέτοια επίθεση;


Το χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό κατεστημένο της Ρωσσίας συμμετείχε ενεργά στο σενάριο του κυβερνοχώρου. Είχε σκοπό η άσκηση να δημιουργήσει διαιρέσεις μεταξύ Κίνας και Ρωσσίας;

Αν και δεν μπορεί κανείς να κάνει εικασίες, το ζήτημα πρέπει ωστόσο να αντιμετωπιστεί.

Και ποιος θα κατηγορηθεί εάν το σενάριο Cyber τεθεί σε λειτουργία;

Κατασκευασμένο οικονομικό και κοινωνικό χάος. Δεν είναι αυτό μέρος ενός ηγεμονικού σχεδίου των ΗΠΑ;

[Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από την Global Research στις 15 Δεκεμβρίου 2021.]





ΠΗΓΗ: https://michelchossudovsky.substack.com/p/wef-cyber-attack-scenario-worse-covid?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=139015471&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. SATANAMERICA. Ο ναός του Σατανά έστησε άγαλμα με κεφαλή τράγου στον Άρχοντα του Σκότους και κεριά λατρείας στο Καπιτώλιο της Πολιτείας Αϊόβα/Iowa στις ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ
    https://dimpenews.com/2023/12/12/satanamerica-%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%ac%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!