Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Το WEF προειδοποιεί ότι το 2024 είναι πιθανό να φέρει «καταστροφικό» συμβάν στον κυβερνοχώρο.

Θα μπορούσε αυτός να είναι ο πιο πρόσφατος προγνωστικός προγραμματισμός, παρόμοιος με το «Event 201» για την πανδημία Covid;


Καθώς πλησιάζουμε στις 31 Δεκεμβρίου, αναπόφευκτα θα ακούσετε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να γιορτάζουν το τέλος μιας άλλης τρομερής χρονιάς και να πανηγυρίζουν για την άφιξη φωτεινότερων καιρών το 2024.

Τα πράγματα μπορούν μόνο να βελτιωθούν, σωστά;



Σας ικετεύω, αγαπητοί αναγνώστες, να μην συμμετέχετε σε αυτή τη φαντασίωση. Πρέπει να περιμένουμε και να προετοιμαστούμε για τα πράγματα να χειροτερέψουν προτού βελτιωθούν. Οι παγκοσμιοποιητές που κυβερνούν τον κόσμο μας έχουν πει ανοιχτά τι έχουν σχεδιάσει και δεν είναι όμορφο.

Το έτος 2023 δεν ήταν εύκολο, σίγουρα, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η τελευταία χρονιά κατά την οποία απολαύσαμε μια επίφαση κανονικότητας. Δεν υπήρξε πανδημία. Ξέσπασε πόλεμος, αλλά δεν έφτασε στις ακτές μας. Τα χαρτονομίσματα μας εξακολουθούν να αγοράζουν τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας και ενέργεια για να θερμάνουν τα σπίτια μας, ακόμα κι αν είναι πιο ακριβά από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός ότι αυτό το άχρηστο χαρτί εξακολουθεί να μπορεί να ανταλλάσσεται με τρόφιμα, στέγη και άλλα σκληρά περιουσιακά στοιχεία είναι μια ευλογία που μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε εμάς σε ένα χρόνο από τώρα. Ίσως θελήσετε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό όσο μπορείτε.

Με τις υπερδυνάμεις του κόσμου να παραμένουν πολύ μακριά όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προχωράμε σε μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη, τα ψηφιακά νομίσματα και την πλήρη ευαισθητοποίηση της πληροφορίας (δηλαδή το κράτος επιτήρησης), θα πρέπει να αναμένουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές θα καταφέρουν να ωθήσουν τον κόσμο πιο κοντά στον πλήρη Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο το επόμενο έτος. Όταν η πυριτιδαποθήκη τελικά φυσήξει, αυτός ο πόλεμος θα έρθει στο έδαφος των ΗΠΑ.

Αντιμετωπίζουμε επίσης τις αποσταθεροποιητικές επιπτώσεις μιας άλλης προεδρικής εκλογής στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2024. Ανεξάρτητα από το ποια κατεύθυνση θα πάρουν αυτές οι εκλογές, βλέπω τους παγκοσμιοποιητές να τις εκμεταλλεύονται για περισσότερο χάος, σύγχυση και διαίρεση, ένα περιβάλλον στο οποίο ευδοκιμεί η εωσφορική ατζέντα τους.

Οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης έχουν κάνει ό,τι μπορούν για να μας ενημερώσουν εκ των προτέρων για το τι να περιμένουμε. Μιλούν πολύ για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Όχι τα μικρά που ακούμε καθημερινά. Όχι, μιλούν για μαζικές που θα προκαλέσουν εκτεταμένο πανικό μεταξύ των ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα, τους αρέσει να χρησιμοποιούν λέξεις όπως «καταστροφική» και «αποκάλυψη». (Δείτε το άρθρο από τις 25 Ιανουαρίου 2023, από το Popular Mechanics με τίτλο A Catastrophic Mutating Event Will Strike the World in 2 Years, Report Says)

Ο Jeremy Jurgens, διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε στην ετήσια σύνοδο κορυφής του WEF τον Ιανουάριο του 2023 ότι ένα συμβάν που διαταράσσει τον κυβερνοχώρο πιθανότατα θα λάβει χώρα πριν από το 2025. Λοιπόν, το 2023 ήρθε και έφυγε και δεν έχουμε δει κανένα εξουθενωτικό συμβάν στον κυβερνοχώρο. Εάν η πρόβλεψη του Jurgens αποδειχθεί ακριβής, τότε αυτό θα αφήσει το 2024 ως το έτος για αυτό το τρομακτικό γεγονός, επειδή θα πρέπει να συμβεί πριν από το 2025.


Ο ίδιος ο Klaus Schwab, το κορυφαίο σκυλί του WEF, προειδοποίησε πριν από μερικά χρόνια για μια επερχόμενη μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα κάνει τον Covid να μοιάζει με «μικρή διαταραχή», κλείνοντας το ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο θα ανατρέψει τους τομείς των επικοινωνιών, των μεταφορών, των τραπεζών και της υγειονομικής περίθαλψης.




Γνωρίζουμε ότι κάτι καταστροφικό πρέπει να συμβεί προκειμένου οι παγκοσμιοποιητές να είναι σε θέση να εφαρμόσουν πλήρως τα σχέδιά τους για μια «Μεγάλη Επαναφορά» της παγκόσμιας τάξης.

Θα μπορούσε να είναι ένα EMP ή πυρηνικός πόλεμος. Αλλά μια σειρά από μεγάλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που κλείνουν τις τραπεζικές και επικοινωνιακές υποδομές φαίνεται σαν ένα πιο πιθανό σενάριο, επειδή θα επέτρεπε στους παγκοσμιοποιητές να κλείσουν τους διαδικτυακούς αφηγητές αλήθειας και να χρησιμοποιήσουν το χάος και τη σύγχυση για να συλλάβουν τους εχθρούς τους. 

Στην συνέχεια, όταν ολοκληρωθεί η αποστολή τους, απλώς ενεργοποιούν ξανά την υποδομή και συνεχίζουν τον δρόμο προς την απόλυτη δικτατορία, μείον τους ενοχλητικούς αφηγητές της αλήθειας όπως εγώ και τόσοι άλλοι.

Από την άλλη πλευρά, μία επίθεση EMP, θα χρειαζόταν 10 χρόνια ή περισσότερο για να ανακάμψει και να γυρίσει το παγκοσμιοποιημένο κράτος επιτήρησης δεκαετίες πίσω.

Έχουμε προειδοποιήσει για το θάνατο του πετροδολλαρίου εδώ και πολλούς μήνες, και ενώ η κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση ήταν πολύ αργή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει.

Υπήρξαν κάποιες εξελίξεις που ίσως κρατούν τις νόρμες του κόσμου σε αργό ύπνο και αγνοώντας προς τα πού κατευθυνόμαστε οικονομικά.

Πάρτε, για παράδειγμα, το χρηματιστήριο των ΗΠΑ, το οποίο συνέχισε με ανοδική τάση τους τελευταίους μήνες.

Η τιμή του χρυσού εκτινάχθηκε ανοδικά για λίγες ημέρες την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια υποχώρησε.

Αλλά μην ξεγελιέστε. Το δολλάριο ΗΠΑ είναι καταδικασμένο.

Και μια τεράστια είδηση που βασικά αγνοήθηκε από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και ελάχιστα παρατηρήθηκε ακόμη και από τα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης έλαβε χώρα στα τέλη Νοεμβρίου.

Η Wall Street φαινόταν να μην το παρατηρεί καν.

Ένας σημαντικός παγκόσμιος παραγωγός πετρελαίου, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σταμάτησαν απότομα να πωλούν το πετρέλαιο τους σε δολλάρια ΗΠΑ και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα έθνη BRICS, τη Βραζιλία, τη Ρωσσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική για να προχωρήσουν σε έναν αποδολλαριοποιημένο κόσμο. Οι BRICS επέκτειναν πρόσφατα τα μέλη τους για να συμπεριλάβουν τα ΗΑΕ, μαζί με τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, το Ιράν και την Αργεντινή (η Αργεντινή απέσυρε τη συμμετοχή της μετά την εκλογή του συντηρητικού Javier Milei).

Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον σε θέση να επωφεληθούν από μια κατάσταση στην οποία αυξάνουν συνεχώς τους στρατιωτικούς προϋπολογισμούς τους και έχουν τεράστια ελλείμματα που χρηματοδοτούνται από την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία και άλλα κυρίαρχα κράτη. 

Στην πραγματικότητα, η Κίνα και η Σαουδική Αραβία, δύο από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του χρέους των ΗΠΑ, έχουν ήδη αρχίσει να ξεφορτώνονται εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολλάρια σε αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για την παγκόσμια κυριαρχία του δολλαρίου και, εκτός εάν οι ΗΠΑ κερδίσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι σε θέση να υπαγορεύσουν τους όρους της ειρήνης, θα σημάνει το τέλος της γεωπολιτικής κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Αλλαγές αυτού του μεγέθους στην παγκόσμια οικονομική τάξη δεν συμβαίνουν χωρίς μάχη στο πεδίο της μάχης. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οδεύουμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Δεν έχει καμμία σχέση με τη δυσκολία της Ουκρανίας ή του Ισραήλ να προστατεύσουν τα σύνορά τους, ή ακόμα και την αντιπαράθεση μεταξύ Ταϊβάν και Κίνας ή τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των δύο Κορέων. Το γεγονός ότι όλα αυτά τα σημεία ανάφλεξης που δείχνουν σημάδια έκρηξης είναι απλώς ένα σύμπτωμα, όχι μια αιτία, της οικονομικής αναταραχής που περιβάλλει τον κόσμο. Η Pax Americana, η οποία κυβέρνησε από τότε που οι ΗΠΑ βγήκαν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως το πιο ανθεκτικό έθνος που στέκεται, ξετυλίγεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Καθώς ο κόσμος μετατοπίζεται από τα νομίσματα fiat στα ψηφιακά νομίσματα, μένει να δούμε ποιος ή τι θα έχει τον έλεγχο αυτού του νέου ψηφιακού συστήματος. Το σύστημα fiat paper κυριαρχήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά βλέπουμε μυριάδες χώρες να σχηματίζουν έναν συνασπισμό που πιστεύει ότι ίσως το νέο ψηφιοποιημένο σύστημα δεν θα πρέπει να είναι τόσο σταθμισμένο προς όφελος μιας δυτικής χώρας και των στενότερων συμμάχων της. Θα μάθουμε μόνο ποιο σκυλί σε αυτόν τον αγώνα καταλήγει στην κορυφή μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και καταλήγουμε με έναν ξεκάθαρο νικητή και ηττημένο, και ποιος ξέρει πόσο καιρό θα πάρει αυτό.

Το σχέδιο για την ανατροπή της παγκόσμιας τάξης με την εγκατάλειψη του πετροδολλαρίου θα μπορούσε ακόμα να γυρίσει μπούμερανγκ στις BRICS. Αλλά προς το παρόν, τα πράγματα φαίνεται να προχωρούν, αν και αργά, υπέρ τους.

Όπως σημειώνεται από την ιστοσελίδα QTR Fringe Finance, τα έθνη BRICS ελέγχουν τώρα τα περισσότερα από τα πυρηνικά οπλοστάσια του κόσμου, το πετρέλαιο, τα πολύτιμα μέταλλα, τα διαμάντια και τα ορυκτά σπάνιων γαιών. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε, παιδιά, και να αντιληφθείτε τι συμβαίνει. 

Αυτή η μετάβαση στα τοπικά νομίσματα που χρησιμοποιούνται στις παγκόσμιες συναλλαγές θα μειώσει το νόμισμα fiat γνωστό ως πετροδολάριο και θα εγκαινιάσει μια νέα παγκόσμια τάξη. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αντιδρούν τόσο επιθετικά για να ρίξουν τον Πούτιν, διότι προκειμένου να διατηρηθεί ό, τι έχει απομείνει από τη φιλελεύθερη τάξη που βασίζεται σε κανόνες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι υψίστης σημασίας οι ΗΠΑ να διαχωρίσουν τη Ρωσσία από την άλλη παγκόσμια δύναμη που υποστηρίζει τις BRICS, η οποία είναι η Κίνα.

Όσο η Κίνα, η Ρωσσία και τα μεγάλα πετρελαιοπαραγωγά κράτη είναι σύμμαχοι, δεν υπάρχει μέλλον για την ηγεμονία των ΗΠΑ στις παγκόσμιες υποθέσεις. Οι μέρες που οι ΗΠΑ χτυπούσαν και εκβίαζαν τους ηγέτες των εθνών σε όλο τον κόσμο θα έχουν τελειώσει - η εξωτερική πολιτική τους θα αναγκαστεί στην πραγματικότητα να αντιμετωπίζει τους ξένους αρχηγούς κρατών ως ίσους και όχι ως υποτελείς. 

Αυτό θα σήμαινε το τέλος του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ, το οποίο θα έφερνε επίσης ένα τέλος στους ατελείωτους πολέμους που ο στρατός των ΗΠΑ αναγκάστηκε να πολεμήσει από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Έτσι, ενώ θα έρθει με πολύ οικονομικό πόνο, ίσως θα υπάρξει μία ελπίδα;

Φυσικά, οι παγκοσμιοποιητές θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την πτώση της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης για τους φαύλους σκοπούς τους. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τον πόνο και τη δυστυχία που επέφερε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος μπορεί να διεξαχθεί με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ή / και EMPs όσο και τανκς και πυραύλους, για να προωθήσουν την ατζέντα τους για μετανθρωπισμό και ψηφιοποιημένο έλεγχο των πάντων και όλων.

Αλλά μόλις ξεσπάσουν πόλεμοι και ακολουθήσει χάος, είναι επίσης πιθανό ότι οι παγκοσμιοποιητές θα μπορούσαν να χάσουν τον έλεγχο των πραγμάτων. Τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για να ξεπεράσουμε την καταιγίδα, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από αυτό που έρχεται και να προσπαθήσουμε να ξαναχτίσουμε από την άλλη πλευρά.

Αυτό, φυσικά, προϋποθέτει ότι θα υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Αν πραγματικά ζούμε στην τελευταία από τις έσχατες ημέρες, τότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτε από αυτά.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, προειδοποιώ να μην είμαστε αλαζονικοί. Είναι πιθανό ότι αυτός θα είναι ο τρίτος και τελευταίος «μεγάλος πόλεμος» και τότε θα έρθει το τέλος. Αλλά είναι επίσης πιθανό ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εκατοντάδες χρόνια μακριά από τη στιγμή που ο Βασιλεύς των βασιλέων θα χωρίσει τους ουρανούς και θα εμφανιστεί με το χτύπημα της βροντής και την κραυγή ενός αγγέλου για να κρίνει τους ασεβείς, να συγκεντρώσει τους πιστούς οπαδούς Του και να εγκαθιδρύσει τη βασιλεία Του «ὡς ἐν οὐρανῷ, καί ἐπί τῆς γῆς».

Μπορούμε να προσευχηθούμε να είναι το τελευταίο σενάριο που μας περιμένει κατά τη διάρκεια της ζωής μας εδώ στη γη, ενώ προετοιμαζόμαστε για την άλλη πιθανότητα ότι ίσως, απλά ίσως, μερικοί από εμάς πέσαμε λίγο μακριά στην εσχατολογία μας. Όπως λέει η Αγία Γραφή, σε περισσότερα από ένα κεφάλαια και εδάφια, ποιος μπορεί να γνωρίσει το νου του Θεού;



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/10/wef-warns-2024-likely-to-bring-catastrophic-cyber-event/#more-16856


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!