Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Βασιλικά επίπεδα υποκρισίας - Ο βασιλιάς του WEF Κάρολος χρησιμοποιεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα για την προώθηση του αφηγήματος για το κλίμα.


Πηγή εικόνας: https://cartoonmovement.com/collection/king-charles



Jordan Schachtel
25 Δεκεμβρίου 2023


Καλά Χριστούγεννα σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!

Τη Δευτέρα, ο βασιλιάς Κάρολος Γ', τον οποίο μερικές φορές αναφέρουμε ως «βασιλιά του WEF» (επειδή είναι ένας από τους πιο εξέχοντες αντι-ανθρώπους στον κόσμο), αφιέρωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ετήσιας χριστουγεννιάτικης εκπομπής της βασιλικής οικογένειας στην αφήγηση για το κλίμα.

Ο Κάρολος ξεκίνησε με ένα ενωτικό, απολιτικό μήνυμα σχετικά με τη συμπόνια για τους άλλους, μαζί με μια πληθώρα ενωτικών συνθημάτων, προτού το "στρίψει" γρήγορα και προχωρήσει σε πλήρη λειτουργία Klaus Schwab, με το πρόσχημα της παρουσίασης ενός σκοπού που είναι μεγαλύτερος από εμάς.



«Νοιαζόμαστε για τη Γη για χάρη των παιδιών των παιδιών μας», δήλωσε ο Κάρολος, ο οποίος νωρίτερα αυτό το μήνα πέταξε με το πολύ ευρύχωρο ιδιωτικό αεροσκάφος του στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή του 2023 (COP 28).

RAF Voyager στην Τζαμάικα ενώ χρησιμοποιείται από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Καραϊβική στις 24 Μαρτίου 2022 και (ένθετο) τον βασιλιά Κάρολο Γ' στην Κένυα στις 31 Οκτωβρίου 2023. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ταξίδεψαν στην Κένυα χρησιμοποιώντας το RAF Voyager. CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES/BEN STANSALL/AFP VIA GETTY IMAGES


«Κατά τη διάρκεια της ζωής μου ήμουν τόσο χαρούμενος που είδα μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση για το πώς πρέπει να προστατεύσουμε τη Γη και τον φυσικό μας κόσμο ως το μοναδικό σπίτι που μοιραζόμαστε όλοι», δήλωσε ο Κάρολος, ο οποίος υπηρετεί ως βασιλιάς από τον Σεπτέμβριο του 2022.



Η βασιλική οικογένεια / YouTube


Κατά τη διάρκεια του αφηγηματικού τμήματος της ομιλίας του για το κλίμα, η ροή έδειξε βίντεο με τον Κάρολο να μπαίνει σε πλήρη λειτουργία «λευκού σωτήρα» στην Αφρική. Ωστόσο, ο διεφθαρμένος αντι-άνθρωπος είναι ένας δεδηλωμένος υποστηρικτής της μείωσης του πληθυσμού, έχοντας σε πολλές περιπτώσεις ζητήσει ισχυρά μέτρα ελέγχου του πληθυσμού στον αναπτυσσόμενο κόσμο.


Η βασιλική οικογένεια / YouTube


Για αρκετά χρόνια, αν όχι δεκαετίες, ο Κάρολος έχει ενεργήσει ως πλήρως ανεπτυγμένος καταστροφολόγος του κλίματος και υποστηρικτής της ατζέντας της μείωσης του πληθυσμού. Στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή το 2021, απαίτησε μια «πολεμική βάση» επιδιώκοντας το σαμποτάζ αξιόπιστων ενεργειακών πόρων.







ΠΗΓΗ: https://www.dossier.today/p/wef-king-charles-uses-christmas-message?publication_id=69009&post_id=140077760&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!