Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ: Απαρτχάϊντ 2.0 στις σχολικές τάξεις στον αγώνα κατά των λευκών


"H Γερμανία είναι μία αηδιαστική κοινωνία λευκής πλειoψηφίας" - Sarah-Lee Heinrich, Ομοσπονδιακή Εκπρόσωπος της Πράσινης Νεολαίας 
Εικόνα: Από το διαδίκτυο

18 Μαρτίου 2024

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρηματοδοτεί μέτρα φυλετικού διαχωρισμού. Αυτός ο αγώνας ενάντια στους λευκούς μοιάζει με απαρτχάϊντ 2.0 στις σχολικές τάξεις.

Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει εδώ και καιρό το παιχνίδι με την Migrantifa για το πόσο ρατσιστικές είναι οι πυραμίδες ή η κατανάλωση καφέ ή τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με τη φυλετική θεωρία; Επιπλέον, φυσικά, υπάρχει η συνήθης δαιμονοποίηση των λευκών και η καταπολέμηση των διαφωνούντων.

Δυστυχώς, τέτοια γεγονότα δεν μπορούν να απορριφθούν ως απλό χάσιμο χρόνου. Αυτό προωθεί ακριβώς δύο πράγματα: το μίσος της (ακόμη) πλειοψηφικά λευκής κοινωνίας και την απαξίωση της μέσω της ηθικής ενοχής για όλα τα κακά αυτού του κόσμου, προκειμένου να καταπνίξει κάθε είδους αντίφαση εν τη γενέσει της μεταξύ τους.

Αυτή είναι μια ύπουλη τακτική που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους και μπορεί να οδηγήσει σε συμπλέγματα κατωτερότητας και αυτομίσος.

Φυσικά, η κοινωνία της εργατικής πλειοψηφίας των λευκών θα πρέπει επίσης να πληρώσει για τέτοια γεγονότα και, συνεπώς, για τη ίδια της την δαιμονοποίηση, την οποία φυσικά το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογενειακών Υποθέσεων δεν θέλουν να στερηθούν.

Έχω κουραστεί να μου λένε οι αριστερές-πράσινες ομάδες των τεμπέληδων και ανειδίκευτων πόσο ποταπός είναι ο πολιτισμός μου, η χώρα μου και ο λαός μου.

Έχω κουραστεί τόσο πολύ από αυτό το μίσος για τον ίδιο τον εαυτό μας από τους αφυπνισμένους αριστερούς πράσινους που αρρωσταίνουν τα παιδιά και τους νέους μας.

Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ξανασταθεί η Γερμανία στα πόδια της, παρ' όλο που τόσα πολλά έχουν ήδη καταστραφεί.

Θα ξεκινήσουμε σταματώντας τις χρηματοδοτήσεις σε αυτούς τους καταστροφείς και παρέχοντας αυτά τα κεφάλαια στους συνταξιούχους μας. 

Όταν αυτοί οι ιδεολόγοι αναγκαστούν τελικά να κερδίσουν τα προς το ζήν με τη δουλειά των χεριών τους, σύντομα θα έχουν άλλες ιδέες.

Δρ Christina Baum, Μέλος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής
Θαρραλέα. Πατριώτισσα. Φιλελεύθερη!
Μέλος της Επιτροπής Υγείας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής 
Μέλος της Ομοσπονδιακής Εκτελεστικής Επιτροπής του AfD
https://christina-baum.berlin



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!