Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Η ...παράξενη και εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση υπερεμβολιασμένου από το Μαγδεμβούργο λαμβάνει 217 εμβόλια Covid σε διάστημα 29 μηνών, επιτυγχάνει τελικά επίπεδα αντισωμάτων απαραίτητα για την πρόληψη της μόλυνσης

Η 'Οδύσσεια' δεν θα άφηνε το ύποπτο αυτό θέμα χωρίς έρευνα και επανέρχεται, ιδιαίτερα μετά την φρενίτιδα προπαγάνδας των καλολαδωμένων ΜΜΕ
 

Eugyppius
6 Μαρτίου 2024

Έχω μια ιστορία για αγρίους για σας σήμερα (h / t Sborg40).

Πρόκειται για κάποιον τρελλό από το Μαγδεμβούργο που ισχυρίζεται ότι εμβολιάστηκε 217 φορές μεταξύ 3 Ιουνίου 2021 και 7 Νοεμβρίου 2023, με ονομαστικό κόστος για τον Γερμανό φορολογούμενο περίπου 4000 ευρώ.1 Οι ερευνητές λένε ότι δεν υπάρχει τίποτε (ακόμη) πραγματικά λάθος με αυτόν και - το καλύτερο από όλα - δεν έχει κολλήσει ποτέ Covid! Τώρα γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να αποφευχθεί η μόλυνση. Ο άνθρωπος είναι παράδειγμα για όλους μας.


Μια μελέτη έδειξε ότι 217 εμβολιασμοί κατά του Covid-19 σε διάστημα 29 μηνών δεν είχαν αρνητικές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα ενός άνδρα. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Erlangen και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Erlangen ενημερώθηκαν για τον 62χρονο μέσω άρθρων εφημερίδων, επειδή ερευνάται από την εισαγγελία για απάτη. Στη συνέχεια ανέλυσαν δείγματα αίματος που ελήφθησαν από τον συχνό εμβολιασμό σε διάφορα χρόνια. Διαπίστωσαν ότι το ανοσοποιητικό του σύστημα όχι μόνο λειτουργούσε κανονικά, αλλά ότι ορισμένα αμυντικά κύτταρα και αντισώματα κατά του Sars-CoV-2 ήταν σημαντικά πιο κοινά από ό, τι σε άτομα που είχαν λάβει μόνο τρεις εμβολιασμούς ...

Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, ο 62χρονος άνδρας είχε εμβολιαστεί κατά του Covid 217 φορές για προσωπικούς λόγους. Η εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι έλαβε 130 εμβολιασμούς εντός περιόδου εννέα μηνών. Έλαβε οκτώ διαφορετικά εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων mRNA, εξήγησε ο Kilian Schober από το Τμήμα Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Λοιμώξεων. Όταν ρωτήθηκε, ο Schober δεν ήταν σε θέση να πει ποιοι λόγοι ώθησαν τον άνδρα να λάβει τους πολυάριθμους εμβολιασμούς ...

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, ο άνδρας είχε επίσης εμβολιαστεί ξανά - για 217η φορά. Αυτό αύξησε σημαντικά τα επίπεδα αντισωμάτων του, σύμφωνα με τους συντάκτες της μελέτης. Δεν έχει προσβληθεί ποτέ από Covid.

Ένα παλιό άρθρο στο Freie Presse αναφέρει ότι ο άνδρας ήρθε για πρώτη φορά στην αντίληψη του προσωπικού σε ένα κέντρο εμβολιασμού στη Δρέσδη την άνοιξη του 2022, μετά από εννέα μήνες συνεχούς εμβολιασμού. Όταν εμφανίστηκε στη συνέχεια σε διαφορετικό κέντρο στο Eilenburg, οι εργαζόμενοι κάλεσαν την αστυνομία και συνελήφθη αμέσως, με την υποψία ότι πουλούσε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού του στη μαύρη αγορά. Σε κάθε επίσκεψη, έφερνε ένα νέο κίτρινο πάσο εμβολίου με το όνομά του στην πρώτη σελίδα. 

Λάμβανε την ένεση, μάζευε το αυτοκόλλητο πιστοποίησης και στη συνέχεια – σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου – αντικαθιστούσε την εξωτερική σελίδα του πάσου με μια κενή φόρμα, ώστε οι πελάτες του να μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους πληροφορίες ταυτοποίησης:

Ορισμένες ημέρες, ο ύποπτος λέγεται ότι έχει λάβει έως και τρεις εμβολιασμούς σε διαφορετικά κέντρα εμβολιασμού σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Λέγεται ότι έλαβε τον πρώτο εμβολιασμό τον Ιούλιο του 2021. Έκανε την ένεση συνολικά 87 φορές μόνο στη Σαξονία – κατά μέσο όρο σχεδόν τρεις φορές την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, προφανώς συχνά παρείχε ψευδείς πληροφορίες ...

Έρευνες λέγεται επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σε άλλα ομοσπονδιακά κρατίδια. Δεν είναι σαφές πόσο συχνά ο άνδρας μπορεί να έχει εμβολιαστεί εκεί. Προφανώς, ο μαζικά εμβολιασμένος σπάνια παρουσίασε την κάρτα ασφάλισης υγείας του, αλλά καταχωρήθηκε με το πραγματικό του όνομα και την ημερομηνία γέννησής του. Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους λόγους για τις ισχυρές αρχικές υποψίες των ερευνητών. Περαιτέρω κενά διαβατήρια εμβολιασμού λέγεται ότι βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών. Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μεταξύ τριών μηνών και πέντε ετών.

Η μελέτη περίπτωσης του Erlangen εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο The Lancet και εγείρει σχεδόν τόσα ερωτήματα όσα απαντά. Εκεί διαβάσαμε ότι οι εισαγγελείς αποφάσισαν να μην απαγγείλουν κατηγορίες, αν και μπόρεσαν να τεκμηριώσουν 130 χτυπήματα μεταξύ Ιουνίου 2021 και Μαρτίου 2022. Ο υπερεμβολιασμένος μας μπορούσε να παράσχει πιστοποιητικά εμβολιασμού μόνο για 26 από αυτούς τους εμβολιασμούς και ανέφερε ότι έλαβε επιπλέον 83 εμβόλια που δεν επιβεβαιώθηκαν από τον εισαγγελέα ή οποιαδήποτε έγγραφα.

Για 108 εμβολιασμούς, οι συγγραφείς της μελέτης έχουν ακριβείς ημερομηνίες και λεπτομέρειες, τις οποίες παραθέτουν σε παράρτημα. Ας τα δούμε, γιατί εγείρουν ενδιαφέροντα ερωτήματα – για το αν αυτή η ιστορία είναι έστω και ελάχιστα πιστευτή και τι πραγματικά συνέβη εδώ.

Εδώ είναι τι γνωρίζουμε για τα πρώτα 16 τεκμηριωμένα εμβόλιά του:



Αξίζει να σημειωθεί ότι το υποκείμενό μας ξεκίνησε την οδύσσεια του εμβολιασμού του με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, το οποίο πολλοί γερμανικοί δήμοι προόρισαν για τους άστεγους το 2021. Ο φόβος ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ξαναεπέστρεφαν για ένα δεύτερο τρύπημα. Το υποκείμενό μας, επομένως, είναι εύλογα άπορο, αν και αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά απρόθυμος να επιστρέψει για περισσότερο από το μαγικό χυμό του εμβολίου. Εκτός από το εμβόλιο της AstraZeneca την 1η Αυγούστου, όλες αυτές οι πρώτες δόσεις επισημαίνονται ως «επιβεβαιωμένες», πράγμα που σημαίνει ότι το υποκείμενο μας διατήρησε τα πιστοποιητικά εμβολίου.

Μετά τα Χριστούγεννα του 2021, ο εθισμός του υπερεμβολιασμένου μας φαίνεται να κλιμακώνεται. Η έμφαση πρέπει να δοθεί στην λέξη "φαίνεται", γιατί όσο και αν θα ήθελα να υποθέσω ότι αποφάσιεσε την Πρωτοχρονιά να οπλιστεί κατά του Covid, φαίνεται ότι τα δεδομένα του εισαγγελέα - που επισημαίνονται εδώ ως "αναφερόμενες" δόσεις εμβολίων - ολοκληρώνονται μόνο από τον Ιανουάριο του 2022. Από αυτό το σημείο, τα δεδομένα μας περιλαμβάνουν επίσης τον βραχίονα λήψης και βλέπουμε ένα σαφές μοτίβο: Ο εθισμένος στο εμβόλιο προτιμά να εναλλάσσει τους βραχίονες από δόση σε δόση, πιθανώς έτσι ώστε οι εμβολιαστές να μην παρατηρήσουν ότι έχει ήδη τρυπηθεί.

Οι αετομάτηδες ανάμεσά σας μπορεί να παρατηρήσουν περιπτώσεις διαδοχικών τρυπημάτων στο ίδιο χέρι, τα οποία φαίνεται να σπάνε το μοτίβο. Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, όμως, θα παρατηρήσετε ότι όλες αυτές είναι περιπτώσεις όπου εμβολιάστηκε δύο φορές την ίδια ημέρα, μία σε κάθε χέρι. Δηλαδή, αυτά είναι αντικείμενα της λίστας μας και δεν σπάνε το μοτίβο.


Τις τέσσερεις ημέρες του Ιανουαρίου – Τετάρτη 5, Κυριακή 9, Δευτέρα 17 και Κυριακή 23 – ο ηρωικός υπερεμβολιασμένος μας απόλαυσε ένα σύντομο 24ωρο διάλειμμα από τον εμβολιασμό και στο τέλος του μήνα βλέπουμε σημάδια υποχώρησης της ενέργειας, με μεμονωμένα τρυπήματα στις 30 και 31 – αν και ακόμα σε εναλλασσόμενους βραχίονες, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν μας λείπουν δεδομένα εδώ. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι στη μέση αυτού του μεγάλου οργίου mRNA, έκανε ένα μόνο μοναχικό τεστ αντιγόνου στις 28 Ιανουαρίου. Φαίνεται ότι η αποφυγή του Covid ήταν μάλλον παράπλευρο όφελος παρά πρωταρχικό κίνητρο. Οι εμμονικοί με τον ιό τείνουν να κάνουν τεστ τόσο συχνά όσο εμβολιάζεται αυτός ο άνθρωπος και να εμβολιάζονται περίπου τόσο συχνά όσο εκείνος κάνει τεστ.

Ακολουθεί ο υπόλοιπος μαραθώνιος mRNA του, μέχρι τη σύλληψή του στις αρχές Μαρτίου:


Παράλληλα με τη φθίνουσα συχνότητα, παρατηρούμε μια ενδιαφέρουσα τετραήμερη παύση από τον εμβολιασμό που ξεκινά με αρνητικό τεστ PCR στις 17 Φεβρουαρίου. Ίσως ταξίδευε ή αρρώστησε εκείνες τις ημέρες και δεν μπορούσε να συνεχίσει τη ρουτίνα του. Σαν να ήθελε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο, συνέχισε το προηγούμενο αυστηρό πρόγραμμά του με δύο φορές την ημέρα από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου αμέσως μετά.

Μετά τη σύλληψη του υπερεμβολιασμένου μας, βλέπουμε αυξημένη δραστηριότητα δοκιμών, μεγάλο μέρος αυτής αφού οι ερευνητές του Erlangen έρθουν σε επαφή μαζί του, καθώς και την υπερβολική του προθυμία για ενισχυτικές δόσεις. Αυτές οι τελικές δόσεις επιβεβαιώνονται από τα δικά του αρχεία:



Οι συντάκτες της εργασίας μας γράφουν ότι η δισθενής δόση που έλαβε στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 ήταν το 214ο τρύπημά του και ότι το μονοδύναμο αναμνηστικό του στις 7 Νοεμβρίου 2023 ήταν το 217ο τρύπημά του.

Ας μιλήσουμε για τους πολλαπλούς τρόπους με τους οποίους αυτό είναι πολύ περίεργο.

1) Γιατί η έρευνα για απάτη δεν οδήγησε πουθενά; Γερμανοί εισαγγελείς έχουν ασκήσει διώξεις σχετικά με τα διαβατήρια εμβολίων Covid με κάθε ζήλο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι πρώτες αναφορές λένε ότι, κατά τη σύλληψή του στο Eilenburg, ο μανιακός μας εμβολιαστής βρέθηκε να φέρει όχι μόνο κενά διαβατήρια εμβολίων, αλλά και διαβατήρια εμβολίων συμπληρωμένα με ονόματα άλλων ανθρώπων. Αυτό θα επιβεβαίωνε το άρθρο της Freie Presse, το οποίο βασίζεται σε αστυνομικές πηγές για να εξηγήσει ότι η μέθοδός του ήταν να συλλέγει αυτοκόλλητα εμβολίων Covid σε κενά διαβατήρια εμβολίων που φέρουν το όνομά του στην (εύκολα αντικαταστάσιμη) εξωτερική σελίδα. Προφανώς πούλησε τα περισσότερα από αυτά τα πιστοποιητικά, γι' αυτό έχουν απομείνει μόνο 26 από αυτά. Η εμβολιαστική μανία του, στο βαθμό που μπορούμε να την ανακατασκευάσουμε, παρακολουθεί με αρκετή ακρίβεια το πολιτικό κυνήγι μαγισσών κατά των ανεμβολίαστων· Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανταποκρινόταν σε μια αναπτυσσόμενη αγορά. Και όμως, δεν υπάρχουν χρεώσεις. Αντ' αυτού, οι εισαγγελείς παρέδωσαν το όλο θέμα σε εύπιστους ερευνητές στο Erlangen. (Δείτε την ενημέρωση για περισσότερα σχετικά με αυτό.)

2) Γιατί τα δεδομένα εμβολιασμού είναι τόσο ελλιπή και επίσης τόσο τρελλά; Μας λένε ότι ο εισαγγελέας τεκμηρίωσε 130 τρυπήματα μέχρι τον Μάρτιο του 2022, αλλά το παράρτημα απαριθμεί μόνο 104 τρυπήματα για αυτήν την περίοδο. Δεν μπορώ να βρω καμμία εξήγηση για αυτή την ασυμφωνία στο έγγραφο. Συγκεκριμένα, φαίνεται να λείπουν δεδομένα για 26 τρυπήματα το 2021. Με μία εξαίρεση, όσα γνωρίζουμε για εκείνη τη χρονιά βασίζονται εξ ολοκλήρου στα αρχεία του υποκειμένου μας.

Περίεργα πράγματα πρέπει πράγματι να κρύβονται σε αυτούς τους πρώτους μήνες. Επιστρέφω σε εκείνο το άρθρο της Freie Presse, το οποίο αναφέρει ότι το υποκείμενό μας έλαβε έως και τρεις δόσεις εμβολίου σε μία μόνο ημέρα. Στα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, ωστόσο, εμβολιάζεται μόνο δύο φορές την ημέρα, σύμφωνα με το τέχνασμα του εναλλασσόμενου βραχίονα του. Αυτές οι τρεις ημέρες, αν υπήρξαν ποτέ, πρέπει να συνέβησαν σε αυτή τη μυστηριώδη περίοδο του 2021, όπου ο εισαγγελέας ξαφνικά δεν γνωρίζει πολλά και είναι πρόθυμος να αποκαλύψει ακόμη λιγότερα.

Τέλος, σκεφτείτε το εξής: Εάν οι ισχυρισμοί του μανιακού μας ότι έχει εμβολιαστεί 217 φορές είναι αληθείς, έλαβε επιπλέον 83 δόσεις χωρίς έγγραφα κάπου. Είτε αυτές οι δόσεις πρέπει να τοποθετηθούν στο 2021 και ο εισαγγελέας απλώς δεν τις βρήκε, είτε ο υπερεμβολιαστής μας συνέχισε να τρυπάει υστερικά τον εαυτό του μετά τη σύλληψή του τον Μάρτιο του 2022 – δηλαδή, αφού ειδοποιήθηκαν τα εμβολιαστικά κέντρα να τον προσέξουν και αφού η αστυνομία τον ερευνούσε.

3) Αυτή η ιστορία είναι τρελλή, εντάξει; Μας ζητείται να πιστέψουμε ότι ένας πιθανώς άπορος άνδρας από το Sachsen-Anhalt, το οποίο είχε περίπου μέση πρόσληψη εμβολίων, βρέθηκε κατά κάποιο τρόπο να περιπλανιέται από εμβολιαστικό κέντρο σε κέντρο εμβολιασμού ιδιαίτερα σε μία ανεπαρκώς εμβολιασμένη Σαξονία, συλλέγοντας εναλλάξ τρυπήματα στο αριστερό και το δεξί του χέρι, μία ημέρα μετά την άλλη, με άγνωστη κανονικότητα καθ' όλη τη διάρκεια του 2021 και σχεδόν κάθε μέρα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022. 

Λαμβάνοντας υπόψη τους χρόνους ταξιδιού και αναμονής, αυτό αρχίζει να μοιάζει με εργασία πλήρους απασχόλησης και χρειάζεται να περάσουν εννέα μήνες πριν το παρατηρήσει κανείς. Τα τσιμπήματα της βελόνας δεν επουλώνονται μέσα σε λίγες μέρες και έτσι το προσωπικό θα έπρεπε να έχει παραβλέψει τα πολλαπλά σημεία ένεσης στα άνω χέρια του, και να τον τρυπούσαν ξανά και ξανά.

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας είναι δυνατές εδώ. Ένας πιο συνωμοτικός blogger από εμένα, για παράδειγμα, μπορεί να έχει την τάση να αναρωτιέται αν η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ενέσεων συνέβη ποτέ. 

Ένας τέτοιος blogger μπορεί να αναρωτηθεί αν κάποιος είχε συμφέρον να βελτιώσει τους αριθμούς πρόσληψης εμβολίων μεταφέροντας άστεγους σε διάφορα κέντρα εμβολιασμού στη Σαξονία, ώστε να μπορούν να δώσουν τα ονόματά τους και να συλλέξουν τα αυτοκόλλητα

Ίσως ένας από αυτούς τους άστεγους να κατάλαβε το γεγονός ότι όλα τα πιστοποιητικά που συγκέντρωνε θα μπορούσαν να πωληθούν για διασκέδαση και κέρδος. Η αστυνομία ερεύνησε αλλά διαπίστωσε ότι η υπόθεση απειλούσε να φέρει σε δύσκολη θέση σημαντικούς ανθρώπους και έτσι την έβαλαν στο αρχείο. Σε αυτή την εντελώς αβάσιμη θεωρία, δεν θα ήταν έκπληξη αν ο υπερεμβολιαστής μας συσσώρευσε κατά λάθος μερικές δεκάδες ενέσεις, γεγονός που θα εξηγούσε τους αυξημένους αριθμούς αντισωμάτων και Τ-κυττάρων.

Ή, ίσως είναι πραγματικά ένας τρελλός που εμβολιάστηκε 217 φορές.

UPDATE: Δείτε αυτό το νήμα Twitter για περισσότερες παρατηρήσεις σχετικά με τον υπερεμβολιαστή μας. Η πρώιμη εξέταση αίματος, που αναφέρεται στην εφημερίδα, υποδηλώνει ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για νεφρικά προβλήματα. Το νήμα εφιστά επίσης την προσοχή σε αυτό το ρεπορτάζ τύπου, το οποίο έχασα. Εκεί διαβάσαμε ότι οι εισαγγελείς απέσυραν την υπόθεση επειδή το θέμα ήταν «schuldunfähig» ή ακατάλληλο να δικαστεί, υποδηλώνοντας κάποιο είδος ψυχικής ανεπάρκειας.

Αυτό προϋποθέτει ότι τα εμβόλια κοστίζουν περίπου 20 ευρώ ανά δόση. Επειδή η Γερμανία παρήγγειλε πάρα πολλά εμβόλια, φυσικά, το κόστος είχε ήδη βυθιστεί.

Διαβάστε επίσης, τα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια στο τέλος της ανάρτησης.


Συζήτηση

Απλώς θα δώσω μερικές σκέψεις σχετικά με το έγγραφο Hypervax από την οπτική γωνία των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης Kraut. Το HIM είναι "συνολικά υγιές (χωρίς χρόνια φάρμακα)", αλλά έλαβε τακτικές αιμοληψίες από τον Νοέμβριο του 2019 και μετά δεν λειτουργεί έτσι, τα εργαστήρια βγαίνουν από τον προϋπολογισμό🤔

Εικόνα
6.671
Προβολές

ΠΗΓΗ: Bizarre hypervaccinator from Magdeburg receives 217 Covid jabs over 29 months, finally achieves antibody levels necessary to prevent infection (eugyppius.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!