Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιδημία ασθενειών του εγκεφάλου prion

 

Shutterstock/chatuphot


Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ο νευροεπιστήμονας Δρ Kevin McCairn εξηγεί ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα τρυπήματα COVID προκαλεί την ίδια «μετατόπιση πλαισίου» που η προηγούμενη έρευνα δείχνει ότι οδηγεί σε επιβλαβή παραγωγή πρίον.

(LifeSiteNews) Τους τελευταίους μήνες, οι επί μακρόν αμφισβητούμενοι κίνδυνοι των ενέσεων mRNA έχουν γίνει διστακτικά αποδεκτοί στον κυρίαρχο Τύπο.

Ενάντια στις ειδήσεις για υπερβολικούς θανάτους και πρώην μη φυσιολογικές καταστάσεις στους νέους, αυτές οι νέες θεραπείες, για τις οποίες οι κατασκευαστές αποζημιώθηκαν από την ευθύνη, έχουν αποδειχθεί ότι είναι κάθε άλλο παρά «100% ασφαλείς και αποτελεσματικές».

Μια ανατριχιαστική περιγραφή από έναν νευροεπιστήμονα του Ηνωμένου Βασιλείου για τη σχέση μεταξύ των πρωτεϊνών ακίδων στα «εμβόλια» και των ανίατων καταστάσεων σπατάλης εγκεφάλου όπως η CJD, ο παρκινσονισμός και το Αλτσχάϊμερ, δεν είναι η μόνη.

Ένα συνώνυμο για την κύρια αιτία της ιατρικής σύμπτωσης, νέα στοιχεία αναδύονται ότι η δράση της πρωτεΐνης ακίδας που περιέχεται σε αυτά τα λεγόμενα «εμβόλια» μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα επιδημία - μιας πρώην σπάνιας και ταχέως εκφυλιστικής νόσου του εγκεφάλου.

Γνώση Prion

Ένα έγγραφο ήδη από το 2013 προειδοποίησε για τη γνωστή δράση των πρωτεϊνών ακίδας mRNA που «μετατοπίζονται στο πλαίσιο» στην προώθηση καταστάσεων γνωστών ως «ασθένειες πρίον» - και ότι είναι «μεταδοτικές».

Η πιο κοινή, η ασθένεια Creutzfeld-Jakob, εμφανίστηκε στην εκστρατεία για την καταστροφή των ζωντανών βοοειδών, εν μέσω φόβων ότι τα πρίον που μεταφέρονται από ζώα θα μπορούσαν να μεταδοθούν στους ανθρώπους που τα καταναλώνουν. Αυτή η μελέτη, ηλικίας άνω των δέκα ετών, διαπίστωσε ότι η δράση του mRNA είναι μια γνωστή αιτία της νόσου πρίον, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε «μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια» από την παραμικρή έκθεση σε αλλοιωμένες πρωτεΐνες.

"Η μετατόπιση πλαισίου αντιπροσωπεύει ποσοτικά την αιτιολογία της νόσου πρίον. Ένα πριόν ανά εκατομμύριο μπορεί να είναι αρκετό για να προκαλέσει ασθένεια. Το στοιχείο που μοιάζει με HIV TAR στο PRNP mRNA είναι πιθανώς ένας παράγοντας αλλαγής πλαισίου», εξηγεί το έγγραφο.

Ένα πρόσφατο βίντεο παρουσίασε τον Δρ Kevin McCairn με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο να εξηγεί αυτόν τον μηχανισμό. Ο McCairn - ο οποίος έκρουσε για πρώτη φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους της νόσου prion το 2020 και είναι πρώην νευροεπιστήμονας στο Korea Brain Research Institute - αποκαλύπτει ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια COVID προκαλεί την ίδια «μετατόπιση πλαισίου» που οδηγεί στην παραγωγή επιβλαβών prion.



Ισχυρίζεται επίσης ότι αυτά τα πρίον μπορούν να μεταδοθούν σε άλλους, είτε έχουν λάβει τα «εμβόλια» είτε όχι.

"Οι λανθασμένα διπλωμένες πρωτεΐνες που προκαλούνται από πρίον μπορούν να επηρεάσουν κάθε επίπεδο οργάνου και συστήματος ιστών στο σώμα..." δήλωσε ο McCairn στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την Health Alliance Australia στις 19 Φεβρουαρίου. " [Αυτά] βιοσυσσωρεύονται και είναι ανθεκτικά στην αποδόμηση, δημιουργώντας έτσι στο περιβάλλον».

Λόγω αυτού, μπορούν να μεταδοθούν σε άλλους. Γιατί λοιπόν δεν ακούσαμε για αυτόν τον κίνδυνο;


Λογοκρισία και προσωπικές επιθέσεις

Ο McCairn προειδοποιεί ότι ζούμε σε ένα «εξαιρετικά ελεγχόμενο οικοσύστημα πληροφοριών», του οποίου η λογοκρισία έχει δει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απαγορεύονται και τα αποδεικτικά στοιχεία να αγνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Ο McCairn περιγράφει τον ίδιο τον ιό Sars-Cov2 ως «αποτέλεσμα έρευνας βιολογικού πολέμου».

Ο Βρετανός γιατρός David Cartland προειδοποίησε επίσης για μια «επιδημία της νόσου πρίον», ενθαρρύνοντας πρόσφατα τον κόσμο να ψάξει σε ιατρικές βάσεις δεδομένων για έγγραφα που εξετάζουν τη σχέση της με τις ενέσεις mRNA.

Σε συνέντευξή του στο LifeSiteNews τον περασμένο μήνα, μίλησε για την τρομακτική πιθανότητα εκτεταμένων περιπτώσεων ασθένειας πριόν που προκύπτουν από τα νέα «εμβόλια».

Οι προειδοποιήσεις του έχουν χλευαστεί, με τους λεγόμενους «απομυθοποιητές» να υποδηλώνουν ότι ο Cartland είναι ψυχικά άρρωστος επειδή τις έκανε και λογαριασμούς παρωδία που έγιναν για να τον χλευάσουν στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, οι φόβοι του Cartland ότι ο μηχανισμός των ενέσεων mRNA μπορεί να αναπαράγει πρώην σπάνιες ασθένειες σε κλίμακα δεν περιορίζονται στη φαντασία του.


Ειδικός στη γονιδιωματική καταρρίπτει τους «απομυθοποιητές»

Στις 29 Φεβρουαρίου, ο ειδικός γονιδιωματικής Kevin McKernan μίλησε για το πώς προσπάθησε και ο ίδιος να εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τη σχέση της νόσου prion με τον μηχανισμό των θεραπειών mRNA - οι οποίες λέει ότι αντιπροσωπεύουν επίσης το "long COVID" - ή όπως το θέτει - "long vax". Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η πλειοψηφία των πασχόντων από «μακρά COVID» έχουν λάβει ενέσεις mRNA.

Ο McKernan εξήγησε σε ένα βίντεο με την Front Line COVID-19 Critical Care Alliance τον μηχανισμό της «μετατόπισης πλαισίου», η οποία υποστηρίζεται ότι οδηγεί στη νόσο πρίον. Αυτή είναι η παραγωγή πολλαπλών πρωτεϊνών από το εγχυμένο RNA, το οποίο λέει ότι κατασκευάζει τις πρωτεΐνες που οδηγούν σε σπάνιες ασθένειες.

Εάν κάνετε μετατόπιση πλαισίου πάνω από τα κωδικόνια διακοπής, θα παράγετε πρωτεΐνες που είναι πρωτεΐνες ακίδας-μίτο. Όταν μιλάω με πολλούς ασθενείς με "Long Vax" ακούω για όλα αυτά τα πράγματα που μου θυμίζουν την εποχή μου στον χώρο αλληλουχίας μιτοχονδριακών ασθενειών...

Στο βίντεο, με τίτλο «Εμβόλια COVID και ενσωμάτωση γονιδιώματος», ο McKernan ισχυρίζεται επίσης ότι οι προσπάθειές του να δημοσιεύσει τα ευρήματά του ματαιώθηκαν.



«Προσπαθήσαμε να το δημοσιεύσουμε το 2021 με τον Peter McCullough. Δύο κριτές το υπέγραψαν και στη συνέχεια ο συντάκτης παρενέβη και τορπίλισε την έρευνα», δήλωσε.

Ο McKernan μίλησε πρόσφατα εναντίον των λεγόμενων «απομυθοποιητών», των οποίων οι αντιεπιστημονικοί ισχυρισμοί για την ασφάλεια των θεραπειών mRNA συγκρίθηκαν δυσμενώς με τα στοιχεία. Στον ψευδή ισχυρισμό ότι οι ενέσεις δεν είναι μολυσμένες με DNA, είπε:

Οι «ελεγκτές γεγονότων» έκαναν συνεχώς λάθος καθ' όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, αυτό συνεχίστηκε... Πρώτον, ισχυρίστηκαν ότι οι ακίδες δεν παρέμεναν εκεί. Τώρα ο FDA και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν παραδεχτεί ότι είναι στην πραγματικότητα εκεί.

Σημειώνει ότι οι ισχυρισμοί περί ασφάλειας ήταν επίσης ψευδείς.

«Στη συνέχεια ισχυρίστηκαν ότι δεν θα έμπαινε στα κύτταρα. Τώρα έχουμε αποδείξει ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο,τιδήποτε βρίσκεται μέσα σε ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο θα περίμενε κανείς να μπει σε ένα κύτταρο. Τώρα [αρχίζουμε] να βλέπουμε πρώιμα σημάδια ενσωμάτωσης του DNA», είπε.

Τα ευρήματα του ίδιου του McKernan έχουν αποδείξει το ψεύδος προηγούμενων προσπαθειών να «απομυθοποιηθεί» η γνωστή δράση των συστατικών στις ενέσεις mRNA.

Η ασθένεια της ιατρικής

Η προσπάθεια να εκφραστούν ανησυχίες για τη νόσο prion αντιμετωπίστηκε με τις εφαρμοζόμενες τεχνικές απόλυσης και προσωπικών επιθέσεων, με αποτέλεσμα η ικανότητα του Δρ Cartland να ασκεί ιατρική να επανεξετάζεται επίσημα από το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα ανέκδοτα στοιχεία του – που σχετίζονται με το LifeSiteNews – που εξιστορούν την αλλαγή συμπεριφοράς σε ασθενείς που υποδεικνύουν εκφυλισμό του εγκεφάλου, φαίνεται να αντιστοιχούν στην επιστημονική μέθοδο παρατήρησης. Η ανησυχία του για την πιθανή αιτία, που είναι μία από τις προλήψεις της ιατρογενούς βλάβης, είναι η πρώτη αρχή της ιατρικής πρακτικής.

Αυτές οι αρχές έχουν οδηγήσει στον εξοστρακισμό, την επαγγελματική κύρωση και την αμφισβήτηση της ψυχικής υγείας του Δρ Cartland. Είτε ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του πληροφοριοδότες έχουν δίκοιο στην υποψία τους για μια επερχόμενη επιδημία της νόσου πρίον, η θεραπεία που τους έχει συνταγογραφηθεί δείχνει την αρρωστημένη κατάσταση της ιατρικής σήμερα.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!