Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ! - Σχεδόν το 30% των γυναικών της γενιάς Z προσδιορίζονται πλέον ως LGBTQ!!!!!!!!!!!!

 



Το ποσοστό των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, τρανσέξουαλ και 'queer' ενηλίκων στις ΗΠΑ συνεχίζει να αυξάνεται, φθάνοντας στο ιστορικό υψηλό του 7,6% το 2023, σύμφωνα με νέα έκθεση της Gallup.

Αναλύοντας ανά φύλο, η έρευνα σε 12.000 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω σε ολόκληρη τη χώρα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες είχαν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες από τους άνδρες να αναγνωριστούν ως LGBTQ.

«Σχεδόν το 30% των γυναικών της "γενιάς Ζ" προσδιορίζονται ως ΛΟΑΤΚΙ+, οι περισσότερες ως αμφιφυλόφιλες», δήλωσε ο Jeffrey Jones, ανώτερος συντάκτης στο Gallup, στο NBC News. «Εκεί φαίνεται να συμβαίνει μεγάλο μέρος της ανάπτυξης».

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που η Gallup παρουσιάζει την ετήσια έκθεση αναγνώρισης LGBTQ με τρόπο που αναλύει κάθε γενιά ανά φύλο. Εξετάζοντας όλες τις γενιές, το 8,5% των γυναικών και το 4,7% των ανδρών προσδιορίζονται ως LGBTQ, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα ανέφερε περιθώρια σφάλματος δειγματοληψίας συν ή πλην 4 ποσοστιαίες μονάδες μεταξύ των ερωτηθέντων LGBTQ. Αναλύοντας κάθε γενιά, η ιστορία του φύλου γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Στις τρεις νεώτερες γενιές που συμμετείχαν στην έρευνα - Generation Z, millennials και Generation X - οι γυναίκες είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να αυτοπροσδιορίζονται ως LGBTQ.

Ωστόσο, στις δύο παλαιότερες γενιές - baby boomers και Silent Generation - αντιστρέφεται. (Η κατανομή ανά φύλο δεν λαμβάνει υπόψη τους μη δυαδικούς ερωτηθέντες, οι οποίοι αντιπροσώπευαν περίπου το 1% των ερωτηθέντων.)

Η ομάδα που ήταν πιο πιθανό να προσδιοριστεί ως LGBTQ, μακράν, ήταν οι γυναίκες της γενιάς Z (ηλικίας 18 έως 26 ετών), το 28,5% των οποίων προσδιορίστηκε ως LGBTQ στην έρευνα.

Η μερίδα του λέοντος από αυτές, από όλες τις γυναίκες της γενιάς Ζ που ερωτήθηκαν, το 20,7%, προσδιορίστηκε ως αμφιφυλόφιλη, ακολουθούμενη από το 5,4% που προσδιορίστηκε ως λεσβίες. Οι γυναίκες της γενιάς Ζ είχαν σχεδόν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες της γενιάς Ζ να αναγνωριστούν ως LGBTQ.


ΠΗΓΗ: Nearly 30% of Gen Z women now identify as LGBTQ (endtimeheadlines.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

«Αυτός είναι ένας ηθικός πανικός» - Τρανς ακτιβιστές εξοργισμένοι που το «ακροδεξιό» NHS της Βρετανίας απαγόρευσε τους αποκλειστές εφηβείας για παιδιά

2 σχόλια:

  1. Επικίνδυνο για την κοινωνική συνοχή αλλά αν τους τα μαθαίνουν στο σχολείο, αναπόφευκτα θα υποκύψουν κάποια παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθώ να σκεφτώ τι είναι χειρότερο, η τρανς ατζέντα ή η σαρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!