Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Δημοσιογράφος, ο οποίος ζήτησε ....ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ (!!!) γιά ανεμβολίαστους, ΠΕΘΑΝΕ στα 33 του!...


Από τον Frank Bergman
6 Μαρτίου 2024


Ένας δημοσιογράφος εταιρικών μέσων ενημέρωσης, ο οποίος απαίτησε να μεταφερθούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες σε ...στρατόπεδα συγκέντρωσης, πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Ο Ian Vandaelle πέθανε αφού νοσηλεύτηκε και «κηρύχθηκε νευρολογικά νεκρός», αποκάλυψε η οικογένειά του.

Ο Vandaelle ήταν Καναδός δημοσιογράφος επιχειρήσεων που εργάστηκε ως δημοσιογράφος και συντάκτης στην Financial Post.

Ήταν επίσης προηγουμένως παραγωγός στο BNN Bloomberg για πάνω από μια δεκαετία.

Ωστόσο, ήταν γνωστός σε πολλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις αναρτήσεις του υπέρ του εμβολίου Covid στο Twitter, τώρα γνωστό ως 'X'.

Ο Vandaelle υποστήριξε τα διαβατήρια και τις εντολές εμβολίων και ζήτησε την απόλυση όποιου αρνήθηκε τις ενέσεις.

Πρότεινε επίσης, ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι θα πρέπει να συλλαμβάνονται (!!!) και να μεταφέρονται σε ....στρατόπεδα συγκέντρωσης από τις κυβερνήσεις τους!

Η Stephanie Hughes, σύντροφος του Vandaelle, αποκάλυψε ότι πέθανε ξαφνικά.

«Με βαριά καρδιά σήμερα λέω ότι κηρύχθηκε νευρολογικά νεκρός αυτή την εβδομάδα και βγήκε από την μηχανική υποστήριξη σήμερα το πρωί», ανέφερε σε ανάρτησή της στο 'X'.

«Ήταν 33 ετών».

Ο Vandaelle είχε βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές για να υποστηρίξει κίνητρα για να ενθαρρύνει και ακόμη και να αναγκάσει τον εμβολιασμό κατά του Covid.

Απαίτησε επίσης την εφαρμογή των διαβατηρίων εμβολίων και την απόλυση εκείνων που αρνήθηκαν το εμβόλιο.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Vandaelle δήλωσε:

«Εγώ, τουλάχιστον, υποστηρίζω ότι φέρνουμε το καρότο και το μαστίγιο. Δώστε κίνητρα για να κάνουμε το εμβόλιο όπως θέλουμε - παγωτό, λαχεία, κυριολεκτικά ο,τιδήποτε, δεν με νοιάζει - και απαιτήστε εμβολιασμό ακόμη και για να κάνετε μη απαραίτητα πράγματα.

«Θέλετε να πάτε σε ένα μπαρ για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι; Διαβατήριο».


Σε μια άλλη ανάρτηση, προέτρεψε την αστυνομία του Τορόντο να απολύσει τα μέλη που αρνήθηκαν το εμβόλιο, λέγοντας:

"Πάρτε το τρύπημα, ή παραιτηθείτε. Ο,τιδήποτε άλλο είναι ηθική και δεοντολογική δειλία.

«Ορκιστήκατε να προστατεύετε τους πολίτες;

"Εμβολιαστείτε. Ντροπή που πρέπει να το πούμε αυτό».


Όπως υποδεικνύεται από διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τη νοσηλεία του, ο Vandaelle φαινόταν καλά στην υγεία του και ασχολήθηκε ενεργά με την εργασία.

Η αιτία της αιφνίδιας θανατηφόρας κατάστασης του Vandaelle δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Εν τω μεταξύ, αυξάνονται οι ανησυχίες για όσους αναγκάστηκαν να κάνουν εμβόλια Covid βάσει εντολών εμβολίων.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Slay News, η 40χρονη δημοσιογράφος του Fox News Ashley Papa αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο turbo σκωληκοειδούς απόφυσης σταδίου '4', αφού πιέστηκε να κάνει εμβόλια mRNA Covid στο πλαίσιο της εντολής εμβολίου που επέβαλε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Η νεαρή μητέρα ενός παιδιού αποκάλυψε ότι αυτή είναι η δεύτερη «σπάνια» διαταραχή με την οποία διαγιγνώσκεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Η διάγνωση του καρκίνου της Papa ήρθε μόλις δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με λεμφαγγειολειομυωμάτωση (LAM) στα τέλη του 2021 και αντιμετώπισε πλήρη κατάρρευση των πνευμόνων.

«Ορκίστηκα επίσημο μέλος ενός συλλόγου στον οποίο δεν ήθελα ποτέ να συμμετάσχω», δήλωσε η Papa.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μητέρα δύο παιδιών πέθανε μυστηριωδώς σε πτήση - «Ήταν χαρούμενη, υγιής»


Οι εμβολιασμένες γυναίκες έχουν ακανόνιστο εμμηνορροϊκό κύκλο, βαρύτερη αιμορραγία: Μελέτες | Facts Matter


Πέθανε 32χρονος παρουσιαστής του BBC Scotland – «Είμαστε συντετριμμένοι, ήταν ένας υπέροχος συνάδελφος»


Η χορήγηση αντιβιοτικών κατά τη διάρκεια του τοκετού αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο αυτοάνοσων προβλημάτων στα παιδιά
Αυτό φαίνεται από μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Obstetrics and Gynecology. Αξιολογήθηκαν τα δεδομένα 45.575 γυναικών που είχαν γεννήσει κολπικά. 9.733, ή το 21% από αυτές, είχαν λάβει αντιβιοτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.



Ο Βέλγος υπουργός Υγείας εμπλέκεται σε σκάνδαλο κατασκοπείας
Ο Frank Vandenbroucke, ο οποίος είναι επίσης αναπληρωτής πρωθυπουργός, βρίσκεται υπό πίεση. Αυτό προκλήθηκε από εσωτερικό έλεγχο σχετικά με πιθανές παρατυπίες στην ανάθεση συμβάσεων στο Βέλγιο σε σχέση με τον Covid-19.



Αποκλειστικό: Η συγκάλυψη COVID εκτίθεται. Ο διευθυντής γραφείου τελετών John Olooney αποκαλύπτει αναπάντεχες εμπειρίες κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία
«Κυβερνητικοί αξιωματούχοι έδωσαν εντολή οι θάνατοι να αναφέρονται ως θάνατοι Covid για να αυξήσουν τους αριθμούς παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από Covid».

Ο Βρετανός επιχειρηματίας και διευθυντής γραφείου τελετών John Olooney αποκαλύπτει αναπάντεχες εμπειρίες κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι έδωσαν εντολή οι θάνατοι να αναφέρονται ως θάνατοι Covid για να αυξήσουν τους αριθμούς παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από Covid.

Ο Sir Graham Brady, επικεφαλής της Επιτροπής 1922, έχει εμπλακεί επειδή ενημερώθηκε και του είπαν οι ειδικοί ότι θα υπάρξει έκρηξη θανάτων πριν συμβεί.

«Ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί. Του είπαν τι επρόκειτο να συμβεί»

Τεράστιες ποσότητες αποδεικτικών στοιχείων δόθηκαν στον Sir Graham Brady, τα οποία πήρε μαζί του.

"Θα κηρύξουν άλλη μία πανδημία"

300% αύξηση των θανάτων μετά την έναρξη του εμβολιασμού. Η ρεμδεσιβίρη συνταγογραφήθηκε σε τεράστιες ποσότητες σε άτομα που διαγνώστηκαν και αναφέρθηκαν ότι είχαν Covid.

Ατασθαλίες σημειώθηκαν σε βρετανικά νοσοκομεία. Η ρεμδεσιβίρη χρησιμοποιήθηκε εκτενώς στην Αφρική από τον Anthony Fauci.

Αυτό έκανε τους ανθρώπους να πνιγούν στα ίδια τους τα σωματικά υγρά. Τα συμπτώματα της ρεμδεσιβίρης αναφέρθηκαν ως δυσκολία στην αναπνοή. Γιατί λοιπόν να δώσετε αυτό το φάρμακο σε αναπνευστικούς ασθενείς;

Οι φλέβες των ανθρώπων ήταν μπλοκαρισμένες με μια παράξενη λευκή δομή που γέμισε σε ορισμένες περιπτώσεις το 80% των αρτηριών των ανθρώπων.

Οι καρκίνοι turbo είναι εκτός των διαγραμμάτων και υπάρχει τεράστιος αριθμός ανθρώπων που αναπτύσσουν ξαφνικά καρκίνο σταδίου 4.



Υπερβάλλουσα θνησιμότητα των νέων στη Νορβηγία



Διαταραχές ακοής και ισορροπίας που ανιχνεύθηκαν μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Μια πρόσφατη μελέτη υποδηλώνει αυξημένη συχνότητα εμφάνισης διαταραχών ακοής και ισορροπίας, ιδιαίτερα εμβοών και ζάλης, μετά τη χορήγηση εμβολίου COVID-19.


Το mRNA από τα εμβόλια COVID-19 φτάνει στο αγέννητο παιδί;
Μια πρόσφατα δημοσιευμένη επιστημονική έκθεση δείχνει για πρώτη φορά ότι το mRNA από τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να φτάσει στα όργανα τροφοδοσίας για το αγέννητο παιδί σε έγκυες γυναίκες. Για παράδειγμα, οι ερευνητές βρήκαν λειτουργικό mRNA στον πλακούντα, στο αίμα του ομφάλιου λώρου και στο εσωτερικό της μήτρας.



Σε θρίλερ εξελίχθηκε σύλληψη 38χρονου στη Ρόδο: Πέθανε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που έψαχναν για ναρκωτικά στο σπίτι του
https://www.msn.com/el-gr/news/other/%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%87%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-38%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF-%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%88%CE%B1%CF%87%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85/ar-BB1jwZLS?ocid=msedgntp&pc=ASTS&cvid=64639315d80241b6a46e3dc37af02c6f&ei=48

2 σχόλια:

  1. και τωρα εγινε κοπρια λιπασμα για τα φυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πεθάνουν οι ωχροί μας!
    Ο άλλος συνταγματολογός στην Ελλάδα που δεν ξέρει να διαβάζει το Σύνταγμα γνωμάτευσε(λες και είναι συνταγή γιατρού) στον Πιερρακάκη(Υπουργό Παιδείας) ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι συνταγματικά με το υπάρχω Άρθρο_16, είναι ο ίδιος συνταγματολόγος που έλεγε ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πάνε στην δικαιοσύνη και μάλιστα ενώπιον του φυσικού δικαστή θα πρέπει να εξηγήσω και την ακριβή λόγο(αιτιολόγηση) για τον οποίο δεν θέλουν να εμβολιαστούν με εμβόλια mRNA για τον covid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!