Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Θά προκόψουν.... - ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΤΡΑΝΣ' ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΤΗΣ 'BUNDESWEHR'!!!!


ΕΙΚΟΝΑ:
Anastasia Biefang - Συνταγματάρχης  της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας:
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ - ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΤΡΑΝΣ' ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΤΗΣ BUNDESWEHR

«Η Γερμανία έχει χάσει το κύρος της», λέει η Ρωσσία. Στη Γερμανία, εν τω μεταξύ, υπάρχει μια αίσθηση κρίσης. Ο Scholz υποσχέθηκε διευκρινίσεις. Αλλά πώς είναι δυνατόν συνομιλίες των υψηλοτέρων υπευθύνων λήψης αποφάσεων στη Γερμανία να μπορούν να υποκλαπούν; 

Γιατί η κρίσιμη υποδομή της Γερμανίας χρησιμοποιεί αμφίβολες υπηρεσίες των ΗΠΑ που είναι γνωστές για την ανασφάλεια των δεδομένων τους; 

Το «Der Status» έριξε μία ματιά στην/στον επικεφαλής του τμήματος ασφάλειας στον κυβερνοχώρο της Bundeswehr κατά τη διάρκεια του επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσε ότι οι κύριες ανησυχίες της/του επικεφαλήε φαίνεται να είναι ο δικός της/του διεμφυλισμός και η προπαγάνδα κατά του AfD. 

Δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε πόσος χώρος έχει απομείνει στο κεφάλι της/του για ζητήματα ασφαλείας.

Η Bundeswehr χρησιμοποιεί γνωστό αμερικανικό 'spyware'

Η Anastasia Biefang είναι αντισυνταγματάρχης της πολεμικής αεροπορίας η οποία εξευτελίστηκε μπροστά σε όλους. 

Και με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε επίσης αποδείξεις ότι η Γερμανία εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο στην Ουκρανία με τους Βρετανούς και τους Γάλλους. 

Ένοχος είναι μια συνομιλία που διεξήχθη χωρίς κρυπτογράφηση και εντελώς ανασφαλής μέσω της αμερικανικής υπηρεσίας "Webex" της Cisco.

Η NSA έχει ενσωματώσει κερκόπορτες στα προϊόντα της «Cisco» για κατασκοπεία. 

Αυτό προκάλεσε ήδη αναταραχή το 2014. 

Ο κατασκευαστής προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε αυτό με τους υπεύθυνους. Εις μάτην. Το 2016, διαρροές της NSA επέστησαν την προσοχή στην ανασφάλεια των συστημάτων της Cisco. Είναι γνωστό ότι το λογισμικό των ΗΠΑ είναι ανασφαλές, και ιδιαίτερα η Cisco. 

Ο Edward Snowden, ειδικότερα, επέστησε την προσοχή στις θανατηφόρες προφυλάξεις που έλαβαν οι Ηνωμένες Πολιτείες με την εγκατάσταση κατασκοπείας και κακόβουλου λογισμικού σε μεγάλο αριθμό χωρών. 

Θα ήταν επιρρεπείς σε εκβιασμό από το λογισμικό, επειδή οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να παραλύσουν την υποδομή ανά πάσα στιγμή εάν τα επηρεαζόμενα κράτη δεν υπακούσουν. 

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει επανεξέταση όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Όπως έδειξε η έρευνα κατάστασης, η γερμανική Bundeswehr έχει ακόμη και τη δική της οργανωτική περιοχή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Με μια δημοφιλή ομιλήτρια: το τρανς άτομο Anastasia Biefang.

«Αυθόρμητη, λάγνα, 'τρανς'*», σε αναζήτηση για γρήγορο σεξ

«Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο!»: Με αυτή τη δήλωση σε ένα μπλουζάκι που δείχνει έναν μονόκερο σε ένα τανκ, η Anastasia Biefang παρουσιάζεται στο Twitter. 

Στην Bundeswehr, από την άλλη πλευρά, επικρατεί μια εντελώς διαφορετική πορεία. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος προφανώς διεξάγεται επί του παρόντος εκεί, όπως έδειξαν οι κασέττες.

Αλλά ο/η Biefang ασχολείται κυρίως με άλλα θέματα. Έκανε το "coming out" της/του το 2013. 

Το 2019, πήγε την Bundeswehr στο Συνταγματικό Δικαστήριο προκειμένου να διατηρήσει τη δουλειά της και να ανατρέψει τις κατευθυντήριες γραμμές της Bundeswehr για τους ανωτέρους. 

Επειδή προέβαλε ανοιχτά τα φετίχ της στο Tinder, έλαβε επίπληξη από τον πειθαρχικό της προϊστάμενο. 

Είχε παραβιάσει το «καθήκον καλής συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας». 

Στο προφίλ της, περιέγραψε τον εαυτό της ως «αυθόρμητη, λάγνα, τρανς*, ανοιχτή σχέση και αναζήτηση σεξ. Όλα τα φύλα είναι ευπρόσδεκτα».

Της αρέσει επίσης να @αμιέται σε σκοτεινούς θαλάμους - Anastasia Biefang:

Η Anastasia Biefang, η οποία προηγουμένως ονομαζόταν Marc, το κατάφερε. Για την Bundeswehr, η εξωστρεφής σεξουαλικότητα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, ακόμη και μεταξύ των ηγετών.


Αναστασία, 45: αυθόρμητη, λάγνα, 'τρανς', ανοιχτή σχέση και σε αναζήτηση σεξ. Όλα (!!!) τα φύλα ευπρόσδεκτα.


Προϊστάμενος μονάδας επιχειρησιακού σχεδιασμού και σχεδιασμού ασκήσεων στη διοίκηση κυβερνοχώρου

Ο Biefang ήταν διοικητής του 381ου Τάγματος Πληροφορικής από το 2017. 

Από το 2018 έως το 2019, πέρασε ακόμη και χρόνο στο εξωτερικό στο Αφγανιστάν. 

Από το 2020, ο Biefang είναι επικεφαλής του τμήματος επιχειρησιακού σχεδιασμού και σχεδιασμού ασκήσεων στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου και Διαστήματος Πληροφοριών στη Βόννη. 

Το αν συνέστησε στους στρατηγούς, για τους οποίους όλος ο κόσμος γελάει τώρα, αναπόφευκτες συνομιλίες στο εξωτερικό σχετικά με την αμφισβητήσιμη αμερικανική υπηρεσία Cisco, διευκρινίζεται επί του παρόντος από εσωτερικό έλεγχο στην Bundeswehr.

"QueerBw" ήτοι "Queer Bundeswehr:: Η Αναστασία θέλει να κάνει ντους με γυναίκες και όχι AfD

Στο ντοκυμανταίρ "Ich bin Anastasia" ("Είμαι η Αναστασία", εξετάζεται η κατάσταση της Biefang ως τρανς γυναίκας στην Bundeswehr. 

Υποστηρίζει το δικαίωμα στις γυναικείες τουαλέτες για τα τρανς άτομα και το δικαίωμά τους να κάνουν ντους μεταξύ των γυναικών. 

Επιπλέον, καταπολεμά οποιαδήποτε επιρροή του AfD στην Bundeswehr. Η δέσμευσή της δεν είναι ιδιωτικής φύσης, είναι αναπληρώτρια επικεφαλής των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων. Πρόεδρος της "queer Bundeswehr", ή "queerBw" για συντομία.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!