Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Εγκληματικές ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ κα-τα-λαμ-βά-νουν τήν Σουηδία! ( ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ δέν επέτρεψε τόσα χρόνια; )


Το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Σουηδία, αρχίζει να γίνεται αντιληπτό.


Αυτό είναι συγκλονιστικό. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε μια νέα έκθεση της σουηδικής αστυνομίας, η οποία δείχνει ότι κάτι δεν πήγε καλά στη Σουηδία.


Σύμφωνα με τη νέα έκθεση, περίπου 62.000

 άνθρωποι στη Σουηδία συνδέονται με

 εγκληματικές συμμορίες. Για να το θέσουμε

 αυτό σε προοπτική, σκεφτείτε ότι η

 Σουηδία είναι μια μικρή χώρα με μόνο 10,4

 εκατομμύρια ανθρώπους.

«Μιλάμε για έγκλημα που απειλεί το σύστημα με μεγάλη ικανότητα βίας που φιμώνει μάρτυρες, απειλεί κοινωνικούς λειτουργούς, διεισδύει σε αρχές και πολιτικά κόμματα... Μακροπρόθεσμα, τα εγκληματικά δίκτυα απειλούν την ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία μας», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Gunnar Strömmer είπε σε συνέντευξη Τύπου.

Αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ζοφερά είναι ότι 5.400 άτομα κάτω των 18 ετών συνδέονται με εγκληματικές συμμορίες.

Με άλλα λόγια, έχουμε χιλιάδες παιδιά που κάνουν τη δουλειά των συμμοριών. Πώς θα μπορούσε η κατάσταση να γίνει τόσο άσχημη;

Και η αρχηγός της αστυνομίας Petra Lundh εκτιμά ότι ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που συνδέονται με τις συμμορίες στη Σουηδία είναι στην πραγματικότητα πιθανό να είναι υψηλότερος.

«Δεν πρόκειται μόνο για αστυνομικό ζήτημα. Αυτό είναι σημαντικά μεγαλύτερο από αυτό. Είναι ένα κοινό κοινωνικό πρόβλημα», λέει.

Η νέα δεξιά κυβέρνηση στη Σουηδία έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει μέτρα κατά των εγκληματικών συμμοριών, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναπτύξει τον στρατό για να βοηθήσει την αστυνομία στην καταπολέμηση των συμμοριών.

Σουηδία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΟΥ για να βοηθήσει την αστυνομία στην καταπολέμηση των συμμοριών



Κάνω ρεπορτάζ για τα προβλήματα στη Σουηδία εδώ και πολλά χρόνια. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, από την άλλη πλευρά, προσπάθησαν σταθερά να το αγνοήσουν ή να το υποβαθμίσουν.

Με αποκαλούσαν «συνωμοσιολόγο», ή «ακροδεξιό», επειδή ανέφερα την αλήθεια για το τι επρόκειτο να συμβεί στη Σουηδία με το πρόβλημα των εγκληματικών συμμοριών να καταλαμβάνουν την κοινωνία.

Αλλά δυστυχώς είχα δίκoιο.

Τώρα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναγκάστηκαν να καλύψουν αυτό το θέμα, καθώς δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί.

Μπορείτε να διαβάσετε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μου σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ για την κρίση των σουηδικών συμμοριών εδώ:

Τώρα έχουμε περίπου 60 απαγορευμένες

 ζώνες στη Σουηδία, με την αστυνομία να

 περιγράφει ορισμένες από αυτές ως

 «περιοχές ανομίας».

Έχουμε μια κρίση βομβαρδισμών στη Σουηδία. Το 2023 υπήρξαν 149 βομβιστικές επιθέσεις, ένα νέο υψηλό ρεκόρ. Αυτό είναι πρωτοφανές για μια χώρα που δεν βρίσκεται σε πόλεμο. Η Σουηδία, η οποία κάποτε ήταν γνωστή ως μία από τις πιο ειρηνικές χώρες στη γη, έχει τώρα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά βομβαρδισμών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τι πήγε στραβά;

Η Σουηδία έχει επίσης κρίση

 βιασμών. 

Πριν από μερικά χρόνια, τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης γελοιοποίησαν ανθρώπους σαν εμένα ως «συνωμοσιολόγους» επειδή έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για τον απερίγραπτα υψηλό αριθμό βιασμών που συμβαίνουν στη χώρα.

Τώρα είναι ευρέως γνωστό ότι η Σουηδία έχει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς βιασμών στον κόσμο, μια καταστροφή.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ για την κρίση βιασμού στη Σουηδία εδώ:


Τι πήγε στραβά λοιπόν στη Σουηδία; Κανείς στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θέλει να μιλήσει για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Δεκαετίες σοσιαλιστικών πολιτικών έχουν καταστρέψει τη Σουηδία.

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι πολύ αργά για να ανακόψουμε αυτήν την πορεία.


ΠΗΓΗ: 62.000 - Criminal gangs TAKING OVER Sweden (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!