Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! Ο Klaus Schwab ωθεί την τεχνολογία νά «αναπαράγει» τον εγκέφαλο ενός ατόμου, ώστε τό φυσικό σώμα νά μπορεί νά ....«πεθάνει», ενώ ο άνθρωπος νά μπορεί να «ζεί» ως τεχνητή νοημοσύνη!



Από τον Hunter Fielding

2 Μαρτίου 2024

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab προωθεί μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει την αντικατάσταση των ανθρώπων από μηχανές.


Σύμφωνα με τον Schwab, ο εγκέφαλος ενός ατόμου μπορεί τώρα να «αναπαραχθεί» χρησιμοποιώντας έναν «αλγόριθμο», έτσι ώστε το φυσικό σώμα του ατόμου να μπορεί να «πεθάνει» και να μπορεί να «ζήσει» ως τεχνητή νοημοσύνη (AI).

https://tenor.com/view/tsoukalas-gamisou-malaka-ante-geia-gif-17033073

Ο Schwab δήλωσε ότι η τεχνολογία σημαίνει ότι το σώμα ενός ατόμου θα αντικατασταθεί από ένα «avatar», ώστε να ζει στο λεγόμενο «metaverse» αντί για τον πραγματικό κόσμο.


Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του παγκοσμιοποιητές, ο Schwab σημείωσε ότι η τεχνολογία θα είναι απαραίτητη «για το κοινό καλό» μετά την εφαρμογή της ατζέντας του για τη «Μεγάλη Επαναφορά».

Ο πρόεδρος του WEF αποκάλυψε τα σχέδια κατά τη διάρκεια συνάντησης με συναδέλφους παγκοσμιοποιητές της κοινότητας Global Shapers.

Η Global Shapers ιδρύθηκε από τον Schwab και το WEF το 2012.

Συγκεντρώνει αντι-ανθρωπιστές κάτω των 30 ετών που έχουν αναγνωριστεί από το WEF ως πιθανοί ηγέτες.

Ο συγγραφέας Ernst Wolff πιστεύει ότι είναι ένα πεδίο δοκιμών όπου οι μελλοντικοί πολιτικοί ηγέτες επιλέγονται, ελέγχονται και προετοιμάζονται πριν τοποθετηθούν στον παγκόσμιο πολιτικό μηχανισμό.

Είναι παρόμοιο με ένα πρόγραμμα κατήχησης του WEF, όπως και οι Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του WEF, το οποίο περιλαμβάνει πολλούς παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau.

«Έχετε την ευκαιρία να προσβλέπετε σε μια καρριέρα 50 ετών», δήλωσε ο Schwab στους Global Shapers σε μια ιδιωτική συνεδρία του WEF.

«Ίσως περισσότερο, θα κάνετε κάποιες ενέσεις και ούτω καθεξής.

«Μην ξεχνάτε ότι το avatar σας θα συνεχίσει να ζει και ο εγκέφαλός σας θα αναπαραχθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης και αλγορίθμων.

«Έτσι, δεν ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον 50 χρόνια».



Δεν είναι σαφές γιατί οι Global Shapers στο κοινό χειροκρότησαν και γέλασαν με την ιδέα του Schwab να επεκτείνει τη ζωή τους με avatars, αλγόριθμους και ενέσεις.

Το σχέδιό του είναι πραγματικά δυστοπικό, όπως εξηγούμε αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Αν ήξεραν τι τους επιφύλασσε ο Schwab και οι συνεργάτες του και είχαν κοινή λογική ή αυτοσεβασμό, θα επέλεγαν να του πετάξουν σάπια αυγά.

Λίγους μήνες μετά τη φαινομενικά διασκεδαστική συνομιλία του με τους Global Shapers, ο Schwab συνέδεε και πάλι avatars με τη βοήθεια των συνεργατών του, της Accenture και της Microsoft.

Τον Ιανουάριο του 2023, το WEF κυκλοφόρησε την έκδοση εργασίας του metaverse που ονομάζεται Global Collaboration Village.

Σε συνέντευξη τύπου του Global Collaboration Village με την Julie Sweet, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Accenture, και τον Brad Smith, Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Microsoft, ο Schwab δήλωσε:

«Για μένα [ήταν] πρωτόγνωρη εμπειρία να χρησιμοποιήσω ένα avatar.

«Εξοικειώθηκα τόσο γρήγορα με αυτό, που είμαι γοητευμένος από τις δυνατότητες που έχουμε...

«Για μένα, αυτή είναι η επόμενη φάση, η επόμενη μεγάλη φάση ανάπτυξης στον εικονικό κόσμο.

«Και είμαστε πολύ περήφανοι που μαζί με τους εταίρους μας, μπορούμε να εργαστούμε για τη δημιουργία της πρώτης χρήσης αυτής της τεχνολογίας για το κοινό καλό».



Το metaverse είναι μια τεχνολογική έννοια που επικεντρώνεται στην εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα.

Έχει τη δυσοίωνη ικανότητα να γίνει γόνιμο έδαφος για λογοκρισία, αχαλίνωτη επιτήρηση και μια ύπουλη μορφή ψηφιακής υποδούλωσης, ξεπερνώντας ο,τιδήποτε έχει συναντήσει ποτέ η ανθρωπότητα.

Και, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει λάβει μέτρα για να έχει τον έλεγχό του.

Ο Schwab μετέφερε συνοπτικά τις φιλοδοξίες του οργανισμού για το metaverse κατά τη διάρκεια ομιλίας του τον Φεβρουάριο του 2023 στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης με τον κατάλληλο τίτλο.

Στην ομιλία του, ο Schwab διακήρυξε ότι όσοι αποκτήσουν γνώση των νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του metaverse, θα ασκήσουν σημαντικό βαθμό επιρροής στις υποθέσεις του κόσμου.

«Είμαστε στην αρχή, όταν το κοιτάζετε, στον τεχνολογικό μετασχηματισμό, συνήθως λαμβάνει χώρα με όρους καμπύλης S», είπε.

«Και μόλις τώρα περνάμε στην εκθετική φάση.

«Και συμφωνώ, η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά όχι μόνο η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και το metaverse, οι νέες διαστημικές τεχνολογίες και θα μπορούσα να συνεχίσω, η συνθετική βιολογία.

«Η ζωή μας σε 10 χρόνια από τώρα θα είναι εντελώς διαφορετική, πολύ επηρεασμένη, και εκείνος που κατέχει αυτές τις τεχνολογίες, με κάποιο τρόπο, θα είναι ο κύριος του κόσμου».

Εάν υλοποιηθεί το όραμα του WEF - ένα ευρέως ελεγχόμενο μετασύμπαν που διαπερνά σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνίας - το μη εκλεγμένο WEF θα υλοποιήσει το όραμα του Schwab: το WEF, με κάποιο τρόπο, θα ασκήσει κυριαρχία στον κόσμο μέσω του ρόλου του στη διακυβέρνηση του μετασύμπαντος.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας της ετήσιας συνάντησης του WEF για το 2024, περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες συμμετείχαν στο εικονικό Παγκόσμιο Χωριό Συνεργασίας.

Είναι εκπληκτικό που ήταν τόσοι πολλοί.

Αλλά και πάλι, 140 οργανώσεις έχουν ενταχθεί στην κοινότητα Village Partners και ίσως οι άνθρωποι υποχρεώθηκαν από τους εργοδότες τους να δείξουν κάποιο ενδιαφέρον.

Σε αυτή την περίπτωση, το Παγκόσμιο Χωριό Συνεργασίας του WEF φαίνεται να αποδεικνύεται αποτυχία.

Ας ελπίσουμε ότι οι Global Shapers θα το δουν με τον ίδιο τρόπο.

ΠΗΓΗ:  Klaus Schwab Pushes Technology to 'Replicate' a Person's Brain So They Can 'Die' - News Addicts

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο τύπος είναι θεότρελλος όποια βλακεία τού κατεβαίνει στό μυαλό πού... ...δέν έχει, τήν λέει..!
    Κάποιος πρέπει νά τού φορέσει τόν ζουρλομανδύα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!