Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Η εκκαθάριση της «επι$$$τήμη$»!....



Ο καθηγητής του Χάρβαρντ Martin Kulldorff δεν προώθησε την ουσία mRNA, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επιτροπή εμβολιασμού του CDC. 
Το Χάβαρντ τον εκκαθάρισε για παραβίαση των κανονισμών Covid.
12 Μαρτίου 2024
Χρόνος ανάγνωσης: 4,1 λεπτά
από Thomas Oysmüller


Ο Martin Kulldorff είναι ένας από τους τρεις συντάκτες της Διακήρυξης Great Barrington, της πιο σημαντικής επιστημονικής παρέμβασης κατά των πολιτικών αποκλεισμού του Covid. 

Τώρα δημοσίευσε ένα άρθρο στο περιοδικό City που δείχνει ξεκάθαρα πόση ελευθερία υπάρχει στην επι$τήμη αυτή τη στιγμή. Μάλλον καθόλου. 

Ο Kulldorf εκδιώχθηκε από την έδρα του στο Χάρβαρντ λόγω της παρέμβασής του και το CDC τον απέλυσε - μετά από 20 χρόνια - για έναν ακόμη πιο παράλογο λόγο.

Αποκλεισμός

Το δοκίμιο έχει τίτλο «Το Χάρβαρντ ποδοπατά την αλήθεια», το οποίο θα πρέπει να καταστήσει σαφές περί τίνος πρόκειται. Ο ίδιος ήταν βιοστατιστικός και καθηγητής ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ από το 2003 έως το 2021. 

Δεν πήρε τον Covid σιωπηλά ούτε έσκυψε. Εντάχθηκε στο Ινστιτούτο Brownstone και συνίδρυσε την Ακαδημία για την Επιστήμη και την Ελευθερία στο Hillsdale College. Ο Martin Kulldorff ήταν ένας απασχολημένος και δραστήριος άνδρας. Αναλαμβάνει δράση κατά της κατάστασης αυτής.

Στο άρθρο, ο Kulldorff περιγράφει πώς εκδιώχθηκε από την ομάδα ασφάλειας εμβολίων του CDC το 2021: «Απολύθηκα από την Ομάδα Εργασίας Ασφάλειας Εμβολίων Covid του CDC - όχι επειδή ήμουν επικριτικός για τα εμβόλια, αλλά επειδή διαφώνησα με την πολιτική του CDC». 

Η σχολή του Χάρβαρντ τον απέλυσε(!)  επειδή αψήφησε τους κανονισμούς Covid.

Η ιστορία του CDC είναι ιδιαίτερα παράλογη. Για παράδειγμα, ο Kuldorff ήταν αντίθετος με την απόσυρση της σύριγγας J&J από την αγορά. 

Ανέφερε μια μελέτη που έδειξε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι τα εμβόλια φορέα αδενοϊού (τα οποία περιλαμβάνουν το εμβόλιο J&J) προκάλεσαν θρόμβους αίματος στους ηλικιωμένους. 

Ο Kulldorff έγραψε άρθρα γνώμης και βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υποστηρίξει ότι το εμβόλιο J&J θα πρέπει να παραμείνει διαθέσιμο σε μια αγορά όπου οι μόνοι άλλοι ανταγωνιστές στην Αμερική είναι η Pfizer και η Moderna. 

Γνωρίζουμε τώρα ότι οι ουσίες mRNA είναι γνωστές για τη σύνδεσή τους με ξαφνικούς θρόμβους αίματος. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά.

Η επιχειρηματολογία του Kulldorff το 2021 θα μπορούσε προφανώς να επικριθεί ακόμη και τότε. Είπε ότι οι εμβολιασμοί Covid θα ήταν επωφελείς για ορισμένες ηλικιακές και επικίνδυνες ομάδες του πληθυσμού. 
Αυτό είναι ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο επιχείρημα. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Jordan Schachtel το θέτει ρητά:

«Δυστυχώς, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό και βασίζεται σε παραποιημένα στατιστικά στοιχεία από μελέτες που υποστηρίζονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία και δημοσιεύονται σε γελοία ακαδημαϊκά ιατρικά περιοδικά. 

Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία ότι ένα εμβόλιο επισημασμένο με Covid, είτε mRNA είτε όχι, μπορεί να ανακουφίσει ή να αποτρέψει την ταλαιπωρία που προκαλείται από αναπνευστική ασθένεια».

Ο Schachtel γνωρίζει τον Kulldorff και τρέφει μεγαλή εκτίμηση στον ιατρό: «Έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι είναι κατά των κανονισμών εμβολιασμού και ότι δεν δέχεται χρήματα από τη φαρμακευτική βιομηχανία. 

Κατά τη γνώμη μου, αξίζει να χειροκροτηθεί για το θάρρος και τη γενναιότητά του επειδή είχε τόσα πολλά να χάσει (και πλήρωσε το τίμημα) εκείνη την εποχή που ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους επιστήμονες που καταδίκασε τα lockdown και άλλους δρακόντειους περιορισμούς Covid».

Και ακριβώς επειδή ο Kulldorff δεν υιοθέτησε πραγματικά την αντιεμβολιαστική στάση στο θέμα του εμβολιασμού, η μοίρα του αποκαλύπτει μια «ακόμη πιο ισχυρή αλήθεια»:

Ανακάλυψε με τον σκληρό τρόπο ότι δεν υπάρχει τρόπος να διασχίσει κανείς τις ράγες του θεσμικού εμπορευματικού τραίνου που είναι το σύστημα θεσμικής αιχμαλωσίας από τη Big Pharma και το κυβερνητικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που συνεχίζει να υπάρχει στην Αμερική σήμερα.

Λόγω των εντυπωσιακών ακαδημαϊκών διαπιστευτηρίων του και ενός πολύ μεγάλου ιστορικού αμερόληπτων επιστημονικών επιτευγμάτων, δεν ήταν εύκολο να διαγράψει κανείς τον Kulldorff στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ως έναν απλό ριζοσπάστη που είναι αρκετά τρελλός για να «κάνει τη δική του έρευνα» αντί να «ακούει τους ειδικούς».

Όχι, απειλούσε το «τραίνο με το μαγικό χυμό» που παρείχε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολλάρια φορολογουμένων για την Pfizer και τη Moderna. 

Και για αυτή την αμαρτία, απομακρύνθηκε γρήγορα από το ρόλο του στην ομάδα εργασίας του CDC. 

Η εκστρατεία δυσφήμισης της Johnson & Johnson σχετικά με τους θρόμβους αίματος (που πλημμύρισαν όλα τα μέσα ενημέρωσης), που πιθανότατα ξεκίνησε από τους ανταγωνιστές της, ήταν τόσο αποτελεσματική που η J&J βγήκε από την αγορά λίγο αργότερα, αφήνοντας τους Αμερικανούς με μόνο δύο επιλογές (Pfizer και Moderna) για εμβόλια Covid για να διαλέξουν.

Και τι συμπεραίνει ο ίδιος ο Kulldorff από την εμπειρία του;

«Η επιστήμη δεν μπορεί να επιβιώσει σε μια κοινωνία που δεν εκτιμά την αλήθεια και δεν επιδιώκει να την ανακαλύψει. 

Σε μια τέτοια κουλτούρα, η επιστημονική κοινότητα θα χάσει σταδιακά τη δημόσια υποστήριξη και σιγά-σιγά θα αποσυντεθεί. Η αναζήτηση της αλήθειας απαιτεί ακαδημαϊκή ελευθερία με ανοιχτό, παθιασμένο και πολιτισμένο επιστημονικό λόγο, με μηδενική ανοχή στη συκοφαντία, τον εκφοβισμό ή την απόρριψη. Η ελπίδα μου είναι ότι μια μέρα το Χάρβαρντ θα βρει το δρόμο του πίσω στην ακαδημαϊκή ελευθερία και ανεξαρτησία».


Εικόνα "'Jimmy C' painting Old Street London" από τον Loco Steve έχει άδεια CC BY-SA 2.0

ΠΗΓΗ:
 Die Säuberung der "Wissenschaft" (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

The John-Henry Westen Show
Θέλουν να εξαλείψουν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Θα είστε ένας από αυτούς;
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν υποσχεθεί να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 7.000.000.000 ανθρώπους - είστε έτοιμοι; 

Οι παγκοσμιοποιητές μισούν το θέαμα των μεγάλων οικογενειών και των μικρών παιδιών και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να καταστρέψουν μια ευημερούσα ανθρωπότητα. 

Σε όλο τον κόσμο, άνδρες και γυναίκες αφυπνίζονται στην ανησυχητική αλήθεια ότι οι κυβερνήσεις δεν υπηρετούν πλέον τον Θεό ή τους ανθρώπους. 

Το LifeSiteNews βγάζει την αλήθεια σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που πιστεύουν ότι οι ατζέντες της παγκοσμιοποίησης δεν θα επηρεάσουν αυτούς ή τις οικογένειές τους - δεν θα μπορούσαν να είναι πιο λάθος. 

Παρακολουθήστε, προειδοποιήστε και πείτε στους άλλους για το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!