Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Δείτε: Οργισμένοι Πορτογάλοι οδηγοί απομακρύνουν διαδηλωτές για το κλίμα από το δρόμο

3 Μαρτίου 2024

Ακολουθεί ένα ευχάριστο βίντεο για την Κυριακή σας: Παρακολουθήστε εξαγριωμένους οδηγούς στην Πορτογαλία να απομακρύνουν μια ομάδα διαδηλωτών για το κλίμα από έναν πολυσύχναστο δρόμο με πολύ επιθετικό τρόπο.Αυτά είναι τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα περίπου αυτού του εκπληκτικού βίντεο.

Δυστυχώς, τα επόμενα 2 λεπτά περίπου καταλαμβάνονται από συγκριτικά ήρεμους Βρετανούς που δεν κάνουν ουσιαστικά τίποτε, καθώς παρόμοιοι ηλίθιοι μπλοκάρουν τους δρόμους τους και διακόπτουν μια παράσταση του West End Les Miserables, η τελευταία από τις οποίες διευκολύνθηκε σαφώς από το προσωπικό του θεάτρου.

Οι σκηνές γίνονται καλύτερες, όμως, καθώς βλέπουμε τόσο τους απλούς Γερμανούς πολίτες όσο και την αστυνομία να αναλαμβάνουν πραγματική δράση για να τιμωρήσουν αυτούς τους ποταπούς, ομοιόμορφα λευκούς/πλούσιους για τις προσπάθειές τους να διαταράξουν την κοινωνία. Κοιτάξτε τα προσεκτικά και θα δείτε ότι όλα έχουν φρέσκα κουρέματα, φορούν ακριβά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων παπουτσιών και σακκιδίων - όλα φτιαγμένα από πετρελαϊκά προϊόντα - αντιδρώντας υστερικά καθώς σέρνονται από τους δρόμους.

Το γεγονός ότι οι απλοί πολίτες έχουν φτάσει στο "αμήν" με αυτές τις ανοησίες και αναγνωρίζουν την απόλυτη ανειλικρίνεια του υποτιθέμενου ακτιβισμού τους είναι άλλο ένα σημάδι ότι το κίνημα συναγερμού για το κλίμα χάνει σε έδαφος.

Η παλίρροια γυρίζει, παιδιά.

Αυτά προς το παρόν.


ΠΗΓΗ: Watch: Angry Portuguese Drivers Clear Climate Protesters From the Street (substack.com)ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

 1. 1. Πληρωμένοι
  2. Ηλίθιοι.
  3. 1+2
  4. 2+1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

  Ανακλήθηκε αφρόλουτρο Dove λόγω κινδύνου στειρότητας!

  https://cibum.gr/nea/anaklithike-afroloytro-dove-logo-kindynoy-steirotitas/

  =======
  Μην το αγνοήσετε: Μεγαλώνει η λίστα με τα δημοφιλή αφρόλουτρα, σαμπουάν
  και καλλυντικά που περιέχουν τοξική χημική ουσία.

  https://cibum.gr/nea/katanalotis-nea/min-to-agnoisete-i-lista-me-ta-dimofili-afroloytra-sampoyan-kai-kallyntika-poy-periechoyn-toxiki-chimiki-oysia/

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Eλληνική κυβέρνηση διέθεσε 5,29 δισ. ευρώ για πρόωρη αποπληρωμή ευρωπαϊκών δανείων.
  Eξόφλησαν τα δάνεια νωρίτερα αντί να βοηθήσουν τους αγρότες

  https://ria-ru.translate.goog/20240303/fermer-1930802183.html?rcmd_alg=slotter&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!