Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - Το MSNBC δηλώνει ότι η Αμερική «θα μπορούσε να είναι δικτατορία το επόμενο έτος»!!



Κατά την προεπισκόπηση της ομιλίας του Τζο Μπάιντεν για την κατάσταση της Ένωσης την Πέμπτη, ένας ομιλητής του MSNBC δήλωσε ότι εάν ο Μπάιντεν δεν κερδίσει τις εκλογές, οι ΗΠΑ «θα μπορούσαν να είναι μια δικτατορία το επόμενο έτος».

Το δίκτυο έφερε τον «προεδρικό ιστορικό» Michael Beschloss, ο οποίος συνέκρινε το ανυπότακτο ουρλιαχτό του Μπάιντεν με τον F.D. Roosevelt που προειδοποίησε τους Αμερικανούς για την άνοδο του φασισμού.

Η παρουσιάστρια Andrea Mitchell ζήτησε από τον Beschloss «να σχεδιάσει την μεγάλη εικόνα, να κάνει ένα λεγόμενο 'zoom out' για εμάς σχετικά με το τι διακυβεύεται για τον [Μπάιντεν] απόψε», προσθέτοντας «Επισημαίνετε την ομιλία του F.D. Roosevelt για τις Τέσσερεις Ελευθερίες το 1941, προφανώς εν καιρώ πολέμου, μια μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά ας μιλήσουμε, ξέρετε, για τις προκλήσεις απόψε».

Ο Beschloss δήλωσε ότι «αυτή είναι μια πραγματική ιστορική στιγμή» προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να είμαστε μια δικτατορία το επόμενο έτος εάν ο Donald Trump εκλεγεί και πραγματοποιήσει τις απειλές του και πραγματοποιήσει τις απειλές του για αναστολή του Συντάγματος. Αυτό είναι το διακύβευμα».

Και συνέχισε: «Αυτή είναι μια χρονιά που εμείς οι Αμερικανοί πρέπει να επιλέξουμε αν θα ζήσουμε ως δημοκρατία ή ως αυταρχικό σύστημα. Αυτό έκανε τον F.D. Roosevelt το 1941, ναζί, φασίστες, αυτοκρατορικοί Ιάπωνες μαίνονταν σε ολόκληρο τον κόσμο και είπε «εσείς οι Αμερικανοί πρέπει να επιλέξετε»».».


Παρακολουθήστε:

Πραγματικά διαταραγμένος.

Το MSNBC θα προτείνει ευχαρίστως ότι ο Trump πρόκειται να αναστείλει το Σύνταγμα, αλλά στη συνέχεια θα γελάσει κυριολεκτικά με την ιδέα ότι η μαζική μετανάστευση σε πρωτοφανή κλίμακα αποτελεί ανησυχία:


(Της άρεσε πολύ της γουρουνόμορφης...)



ΠΗΓΗ:
 Watch: MSNBC Declares America "Could Be A Dictatorship Next Year" | ZeroHedge


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!