Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Robert F. Kennedy Jr.: Το ΝΑΤΟ είναι μια μηχανή συγκέντρωσης χρημάτων για την Blackrock (& 1 ΒΙΝΤΕΟ)


Το ΝΑΤΟ εξυπηρετεί το κέρδος των χρηματοπιστωτικών εταιρειών των ΗΠΑ. Αυτό είπε ο προεδρικός υποψήφιος των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Junior. 

Ο κωμικός και podcaster Andrew Cameron Schulz στην εκπομπή του "Flagrant".

«Εάν ένα νέο έθνος πρόκειται να γίνει δεκτό στο ΝΑΤΟ, το πρώτο μέρος της συνθήκης είναι ότι αυτό το έθνος... πρέπει να αγοράσουν τα όπλα τους από τις Northrop Grumman, Raytheon, General Dynamics, Lockheed Martin και Boeing», δήλωσε ο Robert F. Kennedy Jr. σε συνέντευξή του στον podcaster Andrew Cameron Schulz. 
Αυτό αναφέρεται από την πύλη Vigilant News. 

«Και αυτές οι εταιρείες ανήκουν στον [μεγαλύτερο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο] Blackrock», συνέχισε ο ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος των ΗΠΑ.

Η ίδια η Blackrock είναι μια διεθνής αμερικανική επενδυτική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη. Με περισσότερα από 10 τρισεκατομμύρια δολλάρια - ή 10.000.000.000.000 δολλάρια - σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, ο Όμιλος είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο.

Έτσι, υπάρχει ένα κίνητρο για τις εταιρείες να επεκτείνουν το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον 70χρονο. «Επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αυξήσουν τα κέρδη τους». «Μια ολόκληρη αγορά είναι τώρα παγιδευμένη από εταιρικούς ηγέτες». Είναι σαν κάθε καφετέρια να είναι ένα κατάστημα Starbucks.

Σύμφωνα με τον Kennedy Jr., μπαίνουμε σε μια νέα αγορά. Στη Wall Street, για παράδειγμα, οι άνθρωποι δεν περνούν πλέον από εργοστάσιο σε εργοστάσιο και ρωτούν: Πώς είναι η παραγωγή, ποια είναι η αποδοτικότητα, ποιο είναι το χαμηλότερο κόστος, ποιο είναι το μέλλον; Αντ' αυτού, όλοι εκεί επικεντρώνονται στο τι θα κάνει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή βίντεο:

RFK Jr.: Ποιος κερδίζει πραγματικά από τον πόλεμο στην Ουκρανία;
Robert Kennedy Junior

1 σχόλιο:

  1. Τόν βλέπω νά τόν "φάνε" κι'αυτόν τόν Κέννεντυ όπως "έφαγαν" καί τούς άλλους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!