Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δρ Vernon Coleman: Προειδοποίησα ήδη από το 2021 ότι το εμβόλιο COVID θα βλάψει τον εγκέφαλο. Όλοι γέλασαν, όμως κανείς δεν γελάει τώρα.


Οι επιστήμονες αρχίζουν επιτέλους να προειδοποιούν ότι το «εμβόλιο» covid μπορεί να βλάψει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. 
Αυτό δεν είναι είδηση. 
Προειδοποίησα για αυτόν τον κίνδυνο τον Δεκέμβριο του 2021.


Δρ Vernon Coleman MB ChB DSc

Οι επιστήμονες αρχίζουν επιτέλους να προειδοποιούν ότι το «εμβόλιο» covid μπορεί να βλάψει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. 

Αυτό δεν είναι είδηση. Προειδοποίησα για αυτόν τον κίνδυνο τον Δεκέμβριο του 2021. Ως συνήθως, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούσαν να αποφασίσουν αν θα με χλευάσουν ή θα με κοροϊδέψουν. Κανείς δεν άκουγε τότε. Αλλά επρόκειτο να ξυπνήσουν και να ακούσουν σύντομα - αν και, φυσικά, οι αδαείς και υποστηρικτές των εμβολιαστών επιμένουν σταθερά ότι οι παρενέργειες είναι ασήμαντες. Όλα εξαρτώνται από τον ορισμό σας για το «ασήμαντο» υποθέτω. Οι παρενέργειες του εμβολίου covid που έχω δει καταγεγραμμένες μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν: εγκεφαλικά επεισόδια, εγκεφαλική αιμορραγία, εγκεφαλοπάθεια, επιληπτικές κρίσεις, παράλυση κρανιακών νεύρων, παράλυση Bell, εγκάρσια μυελίτιδα, οπτική νευρίτιδα, λειτουργικές νευρολογικές διαταραχές, υποτροπή και επιδείνωση προηγούμενης νευρολογικής νόσου, νευροπάθεια και ούτω καθεξής. Αν νομίζετε ότι κάποιο από αυτά είναι «ασήμαντο», τότε υποψιάζομαι ότι δεν ξέρετε τι σημαίνουν. Και όλα αυτά με ένα «εμβόλιο» που δεν κάνει αυτό που είπαν ότι θα κάνει. Δυστυχώς, είναι πολύ αργά για τα αμέτρητα εκατομμύρια που εξαπατήθηκαν για να εμβολιαστούν.

Ξέρω μερικούς ανθρώπους που είχαν πάνω από μισή ντουζίνα τσιμπήματα covid. (🙀)

Εδώ είναι το σενάριο ενός βίντεο που κυκλοφόρησα στις 13 Δεκεμβρίου 2021. Παρακαλώ διαβάστε το. Θυμηθείτε: αυτό γράφτηκε και ηχογραφήθηκε το 2021. Α, και θυμηθείτε, σε ορισμένες χώρες σύντομα θα είναι πιθανώς παράνομο να δημοσιεύονται ακριβείς πληροφορίες που εφιστούν την προσοχή στους κινδύνους των «εμβολίων» mRNA. Και η επίσημη έρευνα για τον covid στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να μην μου επιτρέπει να δώσω στοιχεία.

«Είναι η 13η Δεκεμβρίου 2021.

Στο βίντεό μου με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου περιέγραψα λεπτομερώς μερικά από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι αφελείς άνθρωποι που έχουν υποκύψει στα ψέμματα και την παραπληροφόρηση που μοιράζονται τόσο ευρέως και με ενθουσιασμό οι κυβερνήσεις, το ιατρικό κατεστημένο και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Σε αυτό το βίντεο, με τίτλο «Να γιατί οι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους θα πεθάνουν νωρίς» ανέφερα τον φόβο μου ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να υποστούν εγκεφαλική βλάβη ως αποτέλεσμα του εμβολίου covid-19.

Αυτός ο φόβος ήταν πραγματικός.

Έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν πολλά που κανείς δεν γνωρίζει ακόμη για τα εμβόλια covid-19 και η προθυμία της ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων και προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο να αδειοδοτήσει ένα προϊόν για το οποίο φαίνεται να λείπουν πληροφορίες δεν έχει εξηγηθεί ποτέ επαρκώς. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι, όπως ήμουν ο πρώτος που αποκάλυψα, η MHRA έλαβε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates – το οποίο έχει οικονομικούς δεσμούς με παραγωγούς εμβολίων όπως η Pfizer.

Όσον αφορά την επίδραση στον εγκέφαλο, το μεγάλο ερώτημα είναι: μπορούν τα λιπιδικά νανοσωματίδια να μεταφέρουν το τρύπημα mRNA κατά μήκος του αιματοεγκεφαλικού φραγμού;

Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι ένας ημιπερατός φραγμός κυττάρων που εμποδίζει ορισμένες ουσίες στο αίμα να περάσουν στο προστατευτικό υγρό γύρω από το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε αν αυτό συμβαίνει, διότι αν συμβεί τότε όλα τα στοιχήματα είναι ανοικτά ως προς το τι μπορεί να συμβεί στον εγκέφαλο.

Και τελικά, τα υγρά νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται ήδη για την παροχή άλλων φαρμάκων κατά μήκος του αιματοεγκεφαλικού φραγμού.

Εάν τα LNPs μεταφέρουν το τρύπημα mRNA στον εγκέφαλο, τότε οι νευρώνες, τα εγκεφαλικά κύτταρα, μπορεί να χαρακτηριστούν ως ξένα από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Και καθώς δίνονται περισσότερα αναμνηστικά τρύπημα, το πρόβλημα θα επιδεινωθεί.

Η ανησυχία είναι ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα μπορεί να στοχοποιηθούν και να σκοτωθούν από κυτταροτοξικά Τ κύτταρα.

Έχει πλέον διαπιστωθεί ότι το mRNA έχει βρεθεί σε όλους τους ανθρώπινους ιστούς εκτός από τους νεφρούς. Έχει βρεθεί στην καρδιά, πνεύμονα, συκώτι, όρχεις – και τον εγκέφαλο. Μια ιαπωνική μελέτη, για παράδειγμα, έδειξε ότι το εμβόλιο καταλήγει στον εγκέφαλο.

Επίσης ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι ερευνητές έχουν ζητήσει μελέτες για να διερευνήσουν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τρυπήματος και οξείας απομυελίνωσης του ΚΝΣ.

Πόση ζημιά θα κάνει αυτό;

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να εντοπιστεί η εγκεφαλική βλάβη;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα.

Και ούτε και κανείς άλλος.

Σε ένα κανονικό πείραμα με ένα νέο φάρμακο, οι γιατροί θα έψαχναν και θα έλεγχαν όλα τα πιθανά προβλήματα πριν απελευθερώσουν το φάρμακο για ευρεία χρήση.

Αλλά τα εμβόλια covid-19 κυκλοφορούν σε δισεκατομμύρια χωρίς κανείς να έχει την παραμικρή ιδέα τι θα συμβεί.

Εάν έχετε εμβολιαστεί, η πρώτη βεβαιότητα φαίνεται να είναι ότι το εμβόλιο mRNA θα εισέλθει στον εγκέφαλό σας.

Η δεύτερη βεβαιότητα είναι ότι όσο περισσότερα εμβόλια covid έχετε, τόσο πιο επικίνδυνο θα είναι αυτό.

Πόσα από τα κύτταρα του εγκεφάλου σας θα πεθάνουν είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει. Και τα παιδιά, φυσικά, θα είναι πιο ευάλωτα επειδή είναι πιο ευάλωτα ούτως ή άλλως και επειδή είναι πιθανό να ζήσουν περισσότερο.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες, σύμβουλοι και ρυθμιστικές αρχές θα σας πουν ότι οι κίνδυνοι είναι μικροί. Αλλά πώς μπορούν να το γνωρίζουν αυτό; Και τι είναι μικρό; Μας είπαν ότι τα προβλήματα πήξης του αίματος ήταν μικρά.

Κατά τη γνώμη μου, το να κάνεις ένα από αυτά τα τρυπήματα ισοδυναμεί με το να παίρνεις μια τεράστια δόση LSD και να περιμένεις να δεις τι θα συμβεί.

Και, θυμηθείτε, τα τρυπήματα covid-19 δεν σας εμποδίζουν να κολλήσετε covid-19 και δεν σας εμποδίζουν να το μεταδώσετε. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ίδιου του NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε ακόμα να κολλήσετε ή να διαδώσετε το covid-19 ακόμα κι αν είχατε τρία τρυπήματα.

Η επιλογή για το αν θα τρυπηθείτε ή όχι θα πρέπει να είναι δική σας.

Αλλά οι κυβερνήσεις θέλουν να κάνουν αυτά τα τρυπήματα υποχρεωτικά.

Μπορείτε να βρείτε συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μου www.vernoncoleman.com

Εάν αυτό το τρύπημα δινόταν για μια θανατηφόρα ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας 50%, τότε οι κίνδυνοι ίσως άξιζαν να αναληφθούν, γεγονός που δεν συνέβη ποτέ. 

Μην πιστεύετε την κυβέρνηση, αποφύγετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και καταπολεμήστε τα ψέμματα.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το #1 μπεστ σέλλερ βιβλίο του Vernon Coleman «Endgame» εξηγεί την τρομερή αλήθεια πίσω από την απάτη του covid και την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη - και εξηγεί πού κατευθυνόμαστε. Το «Endgame» είναι διαθέσιμο από την Amazon ως χαρτόδετο και eBook.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Φεβρουάριος 2024



ΠΗΓΗ: Vernon Coleman - Author, columnist & leading campaigning journalist


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μακάβρια εικόνα στο κοιμητήριο της Λάρισας: Άσηπτοι οι νεκροί του κορωνοϊού – Προβληματισμός σε όλα τα νεκροταφεία της χώρας

Μακάβρια εικόνα στο κοιμητήριο της Λάρισας: Άσηπτοι οι νεκροί του κορωνοϊού – Προβληματισμός σε όλα τα νεκροταφεία της χώρας (msn.com)


ΕΚΤΑΚΤΟ: Συγκλονιστική αύξηση θνησιγένειας και περιγεννητικών θανάτων συγκλονίζει τη Σιγκαπούρη το 2023!

25% αύξηση της περιγεννητικής θνησιμότητας και 32% αύξηση των θνησιγένειων χρόνο με το χρόνο!Η Σιγκαπούρη, η ένδοξη πόλη-κράτος που φημίζεται για την ευημερία, την πειθαρχία, την υποδειγματική συλλογή δεδομένων και έναν πολύ συμμορφούμενο πληθυσμό που καθυστέρησε πλήρως όσον αφορά τη μολυσμένη με DNA γονιδιακή θεραπεία mRNA της Pfizer, παρουσίασε πρόσφατα το πλήρες έτος deστατιστικά στοιχεία πληθυσμού για το 2023, ρίχνοντας φως στα θέματα των θανάτων, των γεννήσεων ζώντων και, κυρίως, των θνησιγένειας.

BREAKING: Shocking Surge in Stillbirths and Perinatal Deaths Rocks Singapore in 2023! (aussie17.com)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ασθενείς σε όλη τη χώρα λένε ότι ΑΚΟΜΗ δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα που σώζουν ζωές μια εβδομάδα μετά την κυβερνοεπίθεση από «ξένο έθνος» στη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία υγείας της Αμερικής

Μια εβδομαδιαία επίθεση στον κυβερνοχώρο έχει αφήσει πολλούς ασθενείς να μην μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους

Αυτά τα φάρμακα περιλαμβάνουν αντιπηκτικά, χημειοθεραπεία και συνταγές εθισμού

Patients across the country say they STILL can't get life saving drugs a week after cyberattack by 'foreign nation' on America's biggest health insurer | Daily Mail Online


Καρδιακά προβλήματα: 19χρονος ποδοσφαιριστής-ταλέντο βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Herzprobleme: 19-jähriges Fußball-Talent tot in Wohnung gefunden - reitschuster.de


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στο Queensland: Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν λήφθηκαν επαρκώς υπόψη

Το Ανώτατο Δικαστήριο της αυστραλιανής πολιτείας έκρινε ότι η απαίτηση «εμβολιασμού» Covid-19 για τους αστυνομικούς και τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες ασθενοφόρων είναι παράνομη. Οι σχετικές οδηγίες κηρύχθηκαν άκυρες.

Impfzwang in Queensland: Menschenrechte ungenügend berücksichtigt - Transition News (transition-news.org)


Μελέτη διαπιστώνει ότι η πλειοψηφία των ασθενών που πάσχουν από μακρά COVID είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Ο μαζικός εμβολιασμός και οι διαθέσιμες αντιιικές θεραπείες δεν εμπόδισαν τα εμβολιασμένα άτομα να εμφανίσουν παρατεταμένα συμπτώματα COVID-19.

Study Finds Majority of Patients With Long COVID Were Vaccinated | The Epoch Times


COVID-19 και τα εμβόλιά της που συνδέονται με αιφνίδια απώλεια ακοής, θεωρούνται «έκτακτη ανάγκη»: γιατρός

Μερικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να φταίει μια αυτοάνοση αντίδραση που προκαλείται από την πρωτεΐνη ακίδα.

COVID-19 and Its Vaccines Linked to Sudden Hearing Loss, Considered an ‘Emergency’: Doctor | The Epoch Times


Πολλά φάρμακα προάγουν την άνοια – τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς

Είναι γνωστό ότι η άνοια είναι συχνά συνέπεια της γήρανσης. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορεί επίσης να προκληθεί από φαρμακευτική αγωγή. Τα πιο γνωστά είναι τα αντιχολινεργικά, μερικά αντικαταθλιπτικά ή θεραπείες καούρας.

Viele Medikamente begünstigen Demenz – das sollten Patienten wissen (epochtimes.de)


Τα χρώματα των ούρων και η σημασία τους για την υγεία

Τα πρωινά ούρα μπορούν να αποκαλύψουν αυτό που στοχεύουν τα περισσότερα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας: έγκαιρη ανίχνευση πιθανών σοβαρών ασθενειών, από λοιμώξεις έως προβλήματα οργάνων.

Farben des Urins und ihre gesundheitliche Bedeutung (epochtimes.de)


Μείωση της προθυμίας για εμβολιασμό και αναπάντητα ερωτήματα

Λόγω της μειούμενης προθυμίας για εμβολιασμό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να αυξήσει τον αριθμό των εμβολιασμών κατά του HPV. Ωστόσο, σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων παραμένουν αναπάντητα.

Sinkende Impfbereitschaft und offene Fragen (epochtimes.de)


Εμβόλια mRNA: Σύνδεση με ασθένειες prion λόγω σφαλμάτων ανάγνωσης;

Αρκετές μελέτες συνδέουν τα εμβόλια mRNA με ασθένειες που μοιάζουν με πρίον. Αυτές περιλαμβάνουν ασθένειες prion όπως η νόσος Creutzfeldt-Jakob και η νόσος του Alzheimer.

mRNA-Impfstoffe: Zusammenhang mit Prionenerkrankungen durch Ablesefehler? (epochtimes.de)



Πιλοτικό πρόγραμμα στην Νότιο Αφρική που προσφέρει τώρα ένεση πρόληψης του HIV

Μια νέα ένεση πρόληψης του HIV είναι τώρα διαθέσιμη σε έναν επιλεγμένο αριθμό ανθρώπων στη Νότια Αφρική.

Το γεγονός ότι μία μόνο βολή παρέχει δύο μήνες προστασίας είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης της ένεσης.

Η ένεση εγκρίθηκε για χρήση στη χώρα στα τέλη του 2022, αλλά η περιορισμένη προσφορά και η υψηλή τιμή του προϊόντος περιόρισαν την απορρόφηση σε όλο τον κόσμο.

Pilot project in SA now offering HIV prevention injection | News24


Η επιτροπή CDC δίνει το πράσινο φως για ένα ακόμη εμβόλιο mRNA Covid

Για τους συμβατούς με το vax, αυτό σημαίνει εννέα δόσεις σε μόλις τρία χρόνια.

Dose number NINE: CDC panel green lights yet another Covid mRNA shot (dossier.today)


Παθολόγοι προειδοποιούν ότι η «ήπια μυοκαρδίτιδα» προκαλεί αιφνίδιους θανάτους σε εμβολιασμένους

Pathologists Warn 'Mild Myocarditis' Causes Sudden Deaths in Vaccinated - Slay News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!