Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Το 'μάτριξ' του τρανσέξουαλ





Δεν είναι μόνο παράλογο ότι αρνούμαστε τη βιολογική αλήθεια – τώρα τα δικαστήρια λαμβάνουν επίσης βάναυση δράση εναντίον εκείνων που δεν θέλουν να στερηθούν την 
έκφρασή της.



Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα: 14:00
~6 λεπτά ανάγνωση




Ο εναγόμενος έχει δίκιο, αλλά το δικαστήριο απλώς συμπαθεί καλύτερα τη γνώμη του ενάγοντος: Στον τομέα των δικαιωμάτων των γυναικών, έχει πλέον επιτευχθεί ένα νέο επίπεδο: Δεν τιμωρείται μόνο να πεις τι εννοείς, αλλά και να το ονομάσεις επίσης. 

Το Nius στη Γερμανία, το Giggle στην Αυστραλία και πολλά άλλα: Όποιος αναφέρεται σε ένα άτομο με όρχεις ως άνδρα με βιολογικά σωστό τρόπο μπορεί να αναμένει αυστηρές ποινές. Γιατί αυτό είναι σημαντικό πολύ πέρα από τη συγκεκριμένη ετυμηγορία.


Από την Anne Burger


Ο Julian Reichelt έχασε στο δικαστήριο: Επειδή αποκάλεσε άνδρα ένα άτομο με πέος και όρχεις, το οποίο επί του παρόντος μηνύει για την πρόσβασή του σε γυναικείο γυμναστήριο, καταδικάστηκε από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Φρανκφούρτης. 

Η αιτιολογία:

«Ο χαρακτηρισμός μιας γυναίκας (sic!) ως άνδρας και η χρήση του αρσενικού γένους ή αντωνυμίας σε σχέση με μια γυναίκα συνιστούν καταπάτηση του γενικού δικαιώματος της προσωπικότητας και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς της». (1)

Στην Αυστραλία, επίσης, ένα δικαστήριο αποφάνθηκε αντίθετα με τα γεγονότα της βιολογίας: ένα άτομο μπορεί πραγματικά να αλλάξει το φύλο του, όχι μόνο την εισαγωγή φύλου, έτσι ώστε το έκπληκτο κοινό να μπορεί να ακούσει (2). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να απαγορεύσετε σε μια παραπονούμενη «γυναίκα» να έχει πρόσβαση στο Giggle, μια διαδικτυακή πλατφόρμα για γυναίκες - ανεξάρτητα από το αν κάθε άτομο με εγκέφαλο μπορεί να αναγνωρίσει αυτό το άτομο ως άνδρα ή όχι. Και επίσης ανεξάρτητα από τον ορισμό του "αρσενικού" στο λεξικό: "Που ανήκει στο φύλο που παράγει σπέρμα ή γύρη" (3), το οποίο αναμφίβολα ισχύει για τους δύο προαναφερθέντες ανθρώπους με τους όρχεις τους.

Δημόσια, το θέμα παραβλέπεται σε μεγάλο βαθμό: Υπάρχουν μόνο λίγοι πολύ λίγοι άνδρες, απλά λέτε "γυναίκα" σε αυτόν (4), πού είναι το πρόβλημα; Πόλεμος, μετανάστευση, κλιματική αλλαγή - αυτές οι φεμινίστριες δεν έχουν πραγματικά άλλα προβλήματα από το να ψάχνουν το σωστό όνομα για ένα άτομο με πέος στο παντελόνι του και ψηλοτάκουνα στα πόδια του; Θα μπορούσατε να είστε καλές για μια φορά. Πραγματικά, τώρα. Επίμονες, μισαλλόδοξες χειραφετημένες φεμινίστριες.


Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να προκύψει ένα σύστημα μακριά από τα μάτια όλων που αναλαμβάνει την υπόθεση της ανοχής και της ποικιλλομορφίας με μεγάλα γράμματα, αλλά σημαίνει μόνο ανοχή προς τις δικές του απόψεις και ποικιλλομορφία.

Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, η ανοχή είναι η ίδια. Στη συνέχεια, υπάρχουν ανελέητες δικαστικές υποθέσεις και καταιγίδες. Ως προς την ποικιλλία απόψεων; Ούτε λόγος. «Καμμία συζήτηση» είναι το σύνθημα. Για να παραθέσω το SPD: «Οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες. Τελεία και παύλα."

Η Γη που δημιούργησε ο Θεός είναι μεγάλη, και ίσως να υπάρχουν πραγματικά μεμονωμένοι άνθρωποι που να μη μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άνδρα που θα ήθελε να είναι ένας. Αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία, αυτό δεν συμβαίνει. 

Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικά καλοί στο να διακρίνουν τους άνδρες από τις γυναίκες, αυτόματα και σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Υπάρχουν πιθανώς εξελικτικοί λόγοι για αυτό. Η αναπαραγωγή είναι απλά ευκολότερη όταν δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε στην τύχη.

Είναι όμως και θέμα ασφάλειας. Οι άνδρες ενέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο βίας, τόσο για τους άλλους άνδρες όσο και ειδικά για τις γυναίκες. Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες του Insta με μια προετοιμασμένη πόζα και πολλά φίλτρα, ένας άντρας δύσκολα μπορεί να περάσει για μια γυναίκα στην πραγματικότητα - ακόμα κι αν έχει κάνει συχνά περισσότερες από δώδεκα αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Και αυτό είναι καλό: 

Στατιστικά στοιχεία από την Αγγλία και τις ΗΠΑ δείχνουν ότι οι τρανς γυναίκες έχουν ακόμη και σημαντικά υψηλότερο ποσοστό σεξουαλικών αδικημάτων από τους κανονικούς άνδρες (5).


Έτσι, αν αποκαλέσουμε μια τρανς γυναίκα – δηλαδή έναν βιολογικό άνδρα – γυναίκα, τότε αυτό είναι πρώτα απ' όλα μια πράξη καλοσύνης, παίζουμε μαζί το παιχνίδι και προσποιούμαστε. Κάτι που θα ήταν απολύτως εντάξει αν η ιστορία τελείωνε εδώ. Αλλά δεν τελειώνει εδώ.

Η καλοσύνη έγινε αξίωση και αυτό έγινε νόμος της αυτοδιάθεσης. Και τώρα οι άνθρωποι καταλήγουν στο δικαστήριο όταν θέλουν να πουν την αλήθεια σε ορισμένες περιπτώσεις: Ότι αυτό το άτομο είναι αρσενικό.

Ο Φραντς Κάφκα θα μπορούσε σίγουρα να μετατρέψει κάτι τέτοιο σε μια μεγάλη ιστορία. Από τον επισκέπτη που θέλετε να πάρετε, ο οποίος στη συνέχεια αρχίζει να απαιτεί και αργότερα εξηγεί στην οικοδέσποινα ότι είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης εδώ, αλλά είναι απλώς ένα εμμηνορροϊκό άτομο με μήτρα. 

Από το κοινό, το οποίο στηλιτεύει τη σπιτονοικοκυρά ως αντικοινωνική και αηδιαστική όταν λέει ότι δεν θέλει να κάνει ντους μαζί με τον επισκέπτη. Και από τα δικαστήρια που καταδικάζουν όποιον αμφισβητεί τη γυναικεία φύση; — ενός βιολογικού άνδρα.

Αλλά ακούμε ότι ο εν λόγω άνδρας είναι γυναίκα επειδή ζει «ως γυναίκα». Τι πάει να πει ζει «ως γυναίκα»;


Υπάρχουν ορισμένες εμπειρίες που μόνο οι γυναίκες μπορούν να έχουν. Εγκυμοσύνη. Περίοδο. Εξάψεις κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Ένας άνδρας δεν θα βιώσει ποτέ όλα αυτά. Ποτέ.

Επειδή έχει χρωμοσώματα XY. Έπειτα, υπάρχουν τα σεξιστικά στερεότυπα. Μακριά μαλλιά, βερνίκι νυχιών, ψηλά τακούνια. Αλλά κανείς δεν θέλει σοβαρά να ισχυριστεί ότι μια γυναίκα με κοντά μαλλιά, παντελόνια και άνετα παπούτσια θα χάσει τη γυναικεία της φύση ως αποτέλεσμα. Ο καθένας μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει. Δεν είναι αυτό που σε κάνει άνδρα ή γυναίκα. Δεν είναι ούτε οι γυναικείες εμπειρίες ούτε τα γυναικεία χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους σεξολόγους, αυτό που βιώνουν οι τρανς γυναίκες ως αρχέγονο θηλυκό από μόνες τους είναι φαντασιώσεις αυνανισμού για τον εαυτό τους ως γυναίκες. Ποιος μπορεί να ασκήσει τεράστια δύναμη πάνω στον άνθρωπο (6). Η σεξουαλικότητα είναι ιδιωτική υπόθεση, δεν ανήκει στον δημόσιο βίο. Αλλά κάθε άτομο είναι πλήρως υπεύθυνο για το πώς αντιμετωπίζει το ένστικτό του - σε δημόσιους χώρους και ακόμη περισσότερο σε σχέση με άλλους ανθρώπους.

Με έναν συγγραφέα όπως ο Κάφκα, περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα είχαν καταλάβει γιατί οι άνδρες που δηλώνουν γυναίκες και το επιβάλλουν αυτό στο δικαστήριο δεν είναι απλώς ένα ασήμαντο φαινόμενο στο περιθώριο της κοινωνίας.

Είναι μία θεμελιώδης επίθεση στην αλήθεια. 

Το φύλο καθορίζεται τη στιγμή της σύλληψης και είναι αμετάβλητο. Σε κάθε κύτταρο του σώματος. 

Μπορείτε να αισθητικά να κάνετε κάθε είδους κοπτοραπτική, μπορείτε να προσποιηθείτε, αλλά ο πυρήνας παραμένει αυτό που ήταν από το πρώτο δευτερόλεπτο της ύπαρξης.

Ο νόμος περί αυτοδιάθεσης μας αναγκάζει τώρα να πούμε κάτι που είναι αντικειμενικά λανθασμένο. Και όχι μόνο όταν το θέλουμε, αλλά όποτε το θελήσει ένας βιολογικός άνδρας. 

Ακόμη και ενάντια στη θέλησή μας

Ανεξάρτητα από τις καταχρηστικές καταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για αθλήματα, παραμονή στη φυλακή ή το πιο σημαντικό πράγμα: την ανατροφή των παιδιών, πρέπει να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει βιολογική διαφορά

Φυσικά, μπορείτε ακόμα να εξηγήσετε σε ένα παιδί τι είναι η μήτρα και ποιοι είναι οι όρχεις, αλλά αν πείτε ότι μόνο οι άνδρες έχουν όρχεις, έχετε πρόβλημα. Από ένα ιδιαίτερα φιλόδικο τρανς λόμπι . 

Ποιος καθηγητής βιολογίας θα τολμούσε να το κάνει αυτό; Στο μέλλον, τα παιδιά θα μάθουν ότι οι γυναίκες μπορούν επίσης να έχουν πέος. Εκτός από το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος το μαθαίνει ήδη. 

Η τρανς ιδεολογία δεν έχει καμμία σχέση με την ανοχή και τη διαφορετικότητα.


Χωρίς ελευθερία έκφρασης, μια δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει. 

Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, αλλά και εκείνοι που λένε: στην πραγματικότητα όχι. 

Το ακόμη βαθύτερο θεμέλιο της δημοκρατίας, ωστόσο, είναι η πραγματικότητα. Η απαγόρευση να λέμε την αλήθεια είναι μια βαθιά ταπείνωση.

Και το καθιστά μόνο οριακά καλύτερο εάν στην υπόθεση Reichelt ο εναγόμενος θα μπορεί να συνεχίσει να μιλά στο μέλλον για τον ενάγοντα  χρησιμοποιώντας τον όρο με μόριο, καθώς δεν επιτρέπεται πλέον να τον αποκαλεί άντρα. 

Εάν δεν επιτρέπεται να κατονομάζονται οι πραγματικές περιστάσεις, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Και μάλιστα ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΠΗΓΗ: Die Transgender-Matrix | Manova-Magazin


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!