Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΗΔΙΑ σκέτη! Δέν θά ερωτήσουμε ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ εκεί, αλλά θά ερωτήσουμε μέ ΠΟΙΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ πήγε; ; ; ; ; ; ; ......

 Έλληνας υποστράτηγος,

 « ε ό ρ τ α σ ε » τήν σφαγή των 

Ελλήνων από τους Τούρκους!!!!



Τον κάρφωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι, μέ ανάρτησή τους στό 'Χ'!

Στις 30 Αυγούστου η τουρκική πρεσβεία, έκανε δεξίωση για την «Ημέρα Νίκης» (!) που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επέτειος της σφαγής στήν Σμύρνη μας!


Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε φωτογραφία Έλληνα Υποστράτηγο να δίνει το παρών σε αυτή την δεξίωση. Τη φωτογραφία την έχει δημοσιοποιήσει η τουρκική πρεσβεία με ανάρτηση της στο διαδίκτυο.

Γιορτάσαμε την 30η Αυγούστου Ημέρα της Νίκης στην Πρεσβεία μας. 

Με έλεος, ευγνωμοσύνη και σεβασμό τιμούμε τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους συντρόφους του, τους αγαπημένους μας μάρτυρες και βετεράνους. #30Ağustos

IMG 4412

5 σχόλια:

  1. Και τον έχει ακόμη ο Ελληνικός Στρατός;;;;
    Τι καθόμαστε και συζητάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΧΥΘΗΚΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καλοί μας αναγνώστες, μάλλον απορροφήθηκαν περισσότερο από τίς φωτογραφίες, παραβλέποντας τόν τίτλο της αναρτήσεως:
    "Δέν θά ερωτήσουμε ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ εκεί, αλλά θά ερωτήσουμε μέ ΠΟΙΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ πήγε; ; ; ; ; ; ; ......"
    Ο (όποιος) Υποστράτηγος δέν ενεργεί ποτέ μόνος του, έχει μία ολόκληρη πολυμελή Ιεραρχία από "πάνω του"!
    Άρα τό ΚΑΥΤΟ ερώτημα είναι :
    ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ του έδωσαν εντολή νά παραστεί στήν τουρκική πρεσβεία;
    Αυτοί είναι υπόλογοι καί στό τέλος ο φωτογραφιζόμενος ανώτατος αξιωματικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ Ι.Κ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ........... ΕΣΕΙΣ Η ΕΓΩ, ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ? ΟΣΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ? ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!