Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ηνωμένο Βασίλειο: (Λυσσασμένη) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ απελευθερώνεται μετά από ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Λονδίνου, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ «τον θεό των Εβραίων», ενώ την ίδια ώρα οι αρχές κυνηγούν τους επικριτές του ισλάμ

 




Σε μια συγκλονιστική ισλαμική πράξη, μια μουσουλμάνα πιστή στη σαρία εισέβαλε στην εκκλησία Angel στο Islington, στο βόρειο Λονδίνο, λίγα λεπτά πριν από μια πρωινή λειτουργία της Κυριακής, φωνάζοντας «Allahu Akbar» και δηλώνοντας, «Είμαι εδώ για να ΣΚΟΤΩΣΩ τον Θεό των Εβραίων». 



Η επίθεση σημειώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2024, καθώς ο πάστορας Regan King ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη λατρεία μαζί με την εβραία σύζυγό του και τα μικρά παιδιά του. Αυτό το τρομακτικό περιστατικό υπογραμμίζει την αυξανόμενη ισλαμική απειλή και το αντιεβραϊκό μίσος που σαρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι μη μουσουλμάνοι στοχοποιούνται όλο και περισσότερο για την πίστη τους.


Ο πάστορας Regan King με την σύζυγό του



Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η γυναίκα μπήκε στην εκκλησία γύρω στις 10 π.μ., ψάλλοντας ισλαμικές προσευχές στα αραβικά πριν στρέψει την προσοχή της στα παιδιά του πάστορα. Καθώς οι απαιτήσεις να φύγει αγνοήθηκαν, η γυναίκα έγινε πιο επιθετική, εκτοξεύοντας αντιεβραϊκές δηλώσεις και επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή της να δολοφονήσει τον «Θεό των Εβραίων»




Ενοχλητική ισλαμική επίθεση σε έναν μη μουσουλμανικό ιερό χώρο

Ο πάστορας King μετέφερε γρήγορα την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος καθώς η κατάσταση κλιμακωνόταν. Η γυναίκα πήρε τον έλεγχο του ηχητικού συστήματος της εκκλησίας, ενισχύοντας την ισλαμική πολεμική κραυγή «Allahu Akbar», προκαλώντας φόβο στο εκκλησίασμα.





Όταν έφτασαν οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η γυναίκα έγινε σωματικά βίαιη, κλωτσώντας και γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς, ενώ αναφερόταν σε έναν ως «αδελφό» σε μια προσπάθεια να κερδίσει συμπάθεια, λέγοντάς του επανειλημμένα «Θυμήσου τον Αλλάχ». 

Παρά την επιθετικότητά της, οι αξιωματικοί κατάφεραν να την συγκρατήσουν. Συνελήφθη ως ύποπτη για θρησκευτικά επιβαρυντικό αδίκημα δημόσιας τάξης και επίθεση σε εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης. Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.

Η εκκλησία του πάστορα King, η οποία πάντα καλωσόριζε ανθρώπους όλων των υποβάθρων, έχει στοχοποιηθεί όχι μόνο για τις χριστιανικές διδασκαλίες της, αλλά και για την παρουσία μιας εβραϊκής οικογένειας μέσα στην εκκλησία. 

Ενώ ο King ζήτησε τόσο δικαιοσύνη όσο και έλεος, τόνισε ότι η εκκλησία του παραμένει «ατρόμητη» από το μίσος. Ωστόσο, αυτό εγείρει το κρίσιμο ερώτημα: πόσες ακόμη εκκλησίες και συναγωγές πρέπει να στοχοποιηθούν πριν η κυβέρνηση αναλάβει ουσιαστική δράση;

Αυτή η επίθεση είναι μια ακόμη περίπτωση των ισλαμιστών τζιχαντιστών που στοχεύουν ανοιχτά μη μουσουλμανικά ιδρύματα στη Δύση. Η οικογένεια του πάστορα King, ιδιαίτερα η Εβραία σύζυγός του, έχει συγκλονιστεί βαθιά από το περιστατικό. Σημείωσε ότι από την κλιμάκωση του αντιεβραϊκού αισθήματος μετά την ισλαμική σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, η εκκλησία και η οικογένειά του έχουν υποβληθεί σε πολλαπλές πράξεις μίσους και εκφοβισμού.



Η αυξανόμενη απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτή η επίθεση είναι άλλη μια υπενθύμιση της συνεχώς αυξανόμενης απειλής που θέτει το Ισλάμ για την ασφάλεια των μη μουσουλμάνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ιδιαίτερα των Εβραίων και των Χριστιανών. 

Ενώ οι πολιτικοί συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αυτό το περιστατικό ζωγραφίζει μια πολύ διαφορετική εικόνα. Οι μουσουλμάνοι, ενθαρρυμένοι από την ιδεολογία της θρησκευτικής υπεροχής, στοχεύουν όλο και περισσότερο εκκλησίες και συναγωγές σε όλη τη χώρα.

Η Andrea Williams, Διευθύνων Σύμβουλος της Christian Concern, τόνισε την επείγουσα ανάγκη προστασίας των συναγωγών και των εκκλησιών του Ηνωμένου Βασιλείου από το ριζοσπαστικό Ισλάμ. 

Το γεγονός ότι αυτή η μουσουλμάνα γυναίκα αισθάνθηκε αρκετά σίγουρη για να εισβάλει σε μια εκκλησία, να απειλήσει με φόνο και να επιτεθεί σε αστυνομικούς αντικατοπτρίζει τον κλιμακούμενο κίνδυνο. 

Ωστόσο, αντί να κρατήσει τζιχαντιστές σαν κι αυτήν στη φυλακή, η κυβέρνηση φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στη φίμωση των επικριτών των αποτυχημένων μεταναστευτικών πολιτικών της.

Αυτό το περιστατικό εκθέτει ένα σύστημα αστυνόμευσης δύο επιπέδωνΕνώ οι ισλαμιστές τζιχαντιστές λαμβάνουν επιείκεια, δημοσιογράφοι όπως ο Tommy Robinson, οι οποίοι κάνουν ρεπορτάζ για την αυξανόμενη ισλαμική απειλή, αντιμετωπίζουν συνεχείς παρενοχλήσεις και συλλήψεις.

Η κυβέρνηση φαίνεται περισσότερο αποφασισμένη να στοχεύσει εκείνους που εκθέτουν την αδράνειά της παρά να αντιμετωπίσει τον πραγματικό κίνδυνο της ισλαμικής τζιχάντ. Μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο να αλλάξει τις προτεραιότητές του, αυτές οι επιθέσεις θα αυξηθούν.



Το θρησκευτικό μίσος σε άνοδο: Μια έκκληση για δράση

Αυτή η επίθεση απέχει πολύ από το να είναι μεμονωμένη. Είναι μέρος ενός ευρύτερου μοτίβου ισλαμικής υπεροχής που εξαπλώνεται μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου, στοχεύοντας τους μη μουσουλμάνους με βία και εκφοβισμό. 

Οι μεταναστευτικές πολιτικές ανοικτών θυρών της χώρας επέτρεψαν στους τζιχαντιστές και τους υποστηρικτές τους να εισέλθουν με ευκολία, οδηγώντας πολλούς να αναρωτιούνται πόσος καιρός θα περάσει μέχρι αυτές οι επιθέσεις να γίνουν ακόμη πιο συχνές και πιο θανατηφόρες.

Για χρόνια, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης έχουν υποβαθμίσει τους κινδύνους του Ισλάμ, φοβούμενοι κατηγορίες για μισαλλοδοξία ή ισλαμοφοβία. Ωστόσο, όπως τόνισε το Ίδρυμα RAIR, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα δυτικά έθνη αντιμετωπίζουν τώρα τις σοβαρές συνέπειες της αποφυγής αυτής της απειλής. 

Η ανεξέλεγκτη ισλαμική μετανάστευση, που τροφοδοτείται από αριστερές πολιτικές, έχει ενθαρρύνει τους τζιχαντιστές και έχει δημιουργήσει ένα άνομο περιβάλλον όπου οι μη μουσουλμάνοι δεν είναι πλέον ασφαλείς.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Muslim woman is arrested after entering church screaming 'I am here to kill the God of the Jews' Unlisted Video





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Μία εξαιρετική μέθοδος κατά των ρυτίδων, η οποία ταιριάζει γάντι στην ανωτέρω μανδάμ του βίντεο. Εφαρμόζεται καθημερινώς και ανελλιπώς (άνευ λόγου και αιτίας). Υπόσχεται ολική αναδόμηση του προσώπου, ενδείκνυται για λυσσασμένες παντός είδους.

Tέρμα στις ρυτίδες με… χαστούκια!

3 σχόλια:

  1. Όλο τό "ζουμί" είναι η φράση, 'αφέθηκε αργότερα (!) ελεύθερη(!!!!!!) μέ ...εγγύηση' !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΡΑΨΑΤΕ;

      ΤΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

      ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ;

      Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

      ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ;

      20 ; 40 ; 60 ;

      ΑΧ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ.

      ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟ.....

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε, αγαπητή ανώνυμη.

      Σύμφωνα με επιστήμονες όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο.

      Η μέθοδος μπορεί άφοβα να εφαρμόζεται, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν δημιουργεί εθισμό σε αυτόν που λαμβάνει τη θεραπεία.
      Ένα μικρό προβληματάκι εθισμού μπορεί να παρατηρηθεί σε εκείνον που δίνει τη θεραπεία.
      Με απλά λόγια μπορεί να συνηθίσει και να μη μπορεί να το κόψει με αποτέλεσμα να πάει η σφαλιάρα σύννεφο..

      Βέβαια, στην Ελλάδα υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει άμεσα και επειγόντως να εφαρμοστεί η καταπληκτική αυτή μέθοδος, συνεπώς μην ανησυχείτε. Οι εθισμένοι δεν θα ξεμείνουν από δουλειά. Κέφι και διάθεση να υπάρχει.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!