Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Βέλγιο σε κρίση: Μαροκινοί μετανάστες βιάζουν βάναυσα νεαρό άνδρα, αναγκάζοντάς τον να φωνάζει «ζήτω το Μαρόκο» εν μέσω αυξανόμενης ισλαμικής διείσδυσης




Το Βέλγιο συγκλονίζεται από ένα ακόμη τρομακτικό έγκλημα, άμεσα συνδεδεμένο με τις συνέπειες των ανοιχτών συνόρων και της ανεξέλεγκτης ισλαμικής μετανάστευσης.
Στην καρδιά της Λιέγης, δύο ισλαμιστές Μαροκινοί υπήκοοι, ο Mohammed και ο Jalal, βίασαν βάναυσα έναν νεαρό άνδρα, βιντεοσκοπώντας ολόκληρη την επίθεση και αναγκάζοντάς τον να φωνάζει «Ζήτω το Μαρόκο» υπό την απειλή όπλου. Αυτή η άθλια επίθεση έλαβε χώρα στις τουαλέτες μιας καφετέριας στο Carré, ενώ το θύμα γιόρταζε με φίλους.

Οι δύο μουσουλμάνοι μετανάστες, που ήδη επωφελούνται από τις χαλαρές μεταναστευτικές πολιτικές της Ευρώπης, παρέσυραν τον νεαρό στις τουαλέτες της καφετέριας αρπάζοντάς τον από την κουκούλα και φιμώνοντάς τον καθώς ο ένας επιδείκνυε πυροβόλο όπλο

Στο εσωτερικό, και οι δύο άνδρες χτύπησαν, προσέβαλαν και βίασαν το θύμα, εξευτελίζοντάς το περαιτέρω αναγκάζοντάς το να φωνάξει εθνικιστικά συνθήματα ως φόρο τιμής στην πατρίδα τους. Η επίθεση καταγράφηκε από τους δράστες, προσθέτοντας ένα ακόμη στρώμα σκληρότητας στη βάρβαρη πράξη τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το RAIR, το ένα τρίτο του πληθυσμού του Βελγίου είναι ξένης καταγωγής, με τη μεγαλύτερη ομάδα να είναι μαροκινής καταγωγής

Το Μαρόκο, όπου το 99% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, αποτελεί εδώ και καιρό βασική πηγή ισλαμικής μετανάστευσης στην Ευρώπη, οδηγώντας σε αυξημένες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την ένταξη. Αυτή η δημογραφική μετατόπιση έχει αφήσει το Βέλγιο ευάλωτο στα είδη βίαιων πράξεων που παρατηρούνται σε αυτήν την περίπτωση, όπου οι ισλαμικές πολιτιστικές και θρησκευτικές επιρροές έρχονται στο προσκήνιο αυτών των φρικτών εγκλημάτων.

Αυτό το συγκλονιστικό έγκλημα, το οποίο συνέβη στις 25 Νοεμβρίου 2023, γύρω στις 4 π.μ., έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής με την αποτυχία της αριστερής ηγεσίας και τους κινδύνους που θέτει η ανεξέλεγκτη ισλαμική μετανάστευση. 

Και οι δύο επιτιθέμενοι ήταν γνωστοί στην αστυνομία, αλλά εξακολουθούσαν να περιφέρονται ελεύθερα στο Βέλγιο, ένα κραυγαλέο παράδειγμα του πώς τα ανοιχτά σύνορα και οι αποτυχημένες μεταναστευτικές πολιτικές έχουν αφήσει τους ευρωπαίους πολίτες ευάλωτους σε αυτού του είδους τα ειδεχθή εγκλήματα.

Παρά το γεγονός ότι η εισαγγελία ζήτησε σκληρότερες κατηγορίες για απαγωγή και υποστήριξε ότι το έγκλημα είχε σαφή «ομοφοβικά και ρατσιστικά κίνητρα», το δικαστήριο αποφάνθηκε μόνο για τον βιασμό και τη μαγνητοσκόπηση της επίθεσης, καταδικάζοντας τους δύο Μαροκινούς μετανάστες σε πέντε χρόνια φυλάκισης.

Συγκλονιστικά, μέρος της ποινής τους ανεστάλη υπό επιτήρηση, επιτρέποντας σε αυτούς τους επικίνδυνους εγκληματίες την ευκαιρία να υποτροπιάσουν.

Αυτό το βάναυσο έγκλημα χρησιμεύει ως μια ανατριχιαστική υπενθύμιση του πώς οι επικίνδυνοι τζιχαντιστές, προστατευμένοι από αδύναμες συνοριακές πολιτικές, επιτρέπεται να θυματοποιούν αθώους πολίτες. 

Για πόσο ακόμη θα ανέχεται η Ευρώπη αυτές τις βίαιες επιθέσεις στο όνομα των ανοιχτών συνόρων; 

Οι πολίτες σε ολόκληρη την ήπειρο εξοργίζονται όλο και περισσότερο, απαιτώντας τον τερματισμό της ανεξέλεγκτης ισλαμικής μετανάστευσης που συνεχίζει να καταστρέφει την ασφάλεια των ευρωπαϊκών πόλεων.



ΠΗΓΗ: Belgium in Crisis: Moroccan Migrants Brutally Rape Young Man, Force Him to Shout 'Long Live Morocco' Amid Growing Islamic Infiltration - RAIR (rairfoundation.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!