Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Είναι η εισβολή των μεταναστών μέρος της στρατηγικής Cloward-Piven για την κατάρρευση του έθνους;




Οι νομοταγείς Αμερικανοί παρακολουθούν με δυσπιστία καθώς οι συμμορίες φυλακών της Βενεζουέλας βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ σε εθνικό επίπεδο.
Διέρρευσε αταξινόμητο Τα έγγραφα του αμερικανικού στρατού δείχνουν ότι οι παράνομες συμμορίες αλλοδαπών φυλακών έχουν γίνει μια σημαντική απειλή για την πατρίδα.

Το FBI προειδοποίησε πρόσφατα ότι συμμορίες μεταναστών επιτίθενται σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές στο Δυτικό Τέξας, ενώ ολόκληρες πόλεις, όπως το Σπρήνγκφιλντ του Οχάϊο, έχουν κατακλυστεί εντελώς από παράνομους αλλοδαπούς.

Ο αριθμός των βιασμών και των δολοφονιών από μετανάστες αυξάνεται επίσης, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρρις έχει σαφώς ενθαρρύνει όλα αυτά, τα οποία - σε ορισμένους, θα μπορούσαν να φαίνονται ως σκόπιμη πολιτική στρατηγική για την υπερφόρτωση του τρέχοντος συστήματος.






Οι Δημοκρατικοί πέρασαν χρόνια αποχρηματοδοτώντας την αστυνομία και προώθησαν καταστροφικές μεταρρυθμίσεις κοινωνικής δικαιοσύνης που ουσιαστικά μεταμόρφωσαν τις μητροπολιτικές περιοχές σε χαοτικές ζώνες δολοφονιών. 

Η Βαλτιμόρη, το Σικάγο, το Πόρτλαντ και το Σαν Φρανσίσκο είναι τέλεια παραδείγματα για το πώς οι αποτυχημένες προοδευτικές πολιτικές πυροδότησαν ένα βίαιο τσουνάμι εγκλήματος.

Επιπλέον, οι ριζοσπάστες αριστεροί υπό την ομάδα Μπάιντεν-Χάρρις, με την αντιπρόεδρο Χάρρις στο τιμόνι ως «Τσαρίνα των συνόρων», διευκόλυναν τη μεγαλύτερη παράνομη εισβολή αλλοδαπών στα νότια και βόρεια σύνορα μέσω πολιτικών ανοιχτών συνόρων. 

Αυτή η κίνηση θεωρείται ως θανάσιμο χτύπημα, μια κίνηση δολοφονίας έθνους με δέκα εκατομμύρια ανεξέλεγκτους μετανάστες, μερικοί από τους οποίους είναι τρομοκράτες και εγκληματίες, που τρέχουν σε όλο το έθνος - συχνά μετά την κράτηση και την απελευθέρωσή τους από την κυβέρνηση Μπάιντεν. Εν τω μεταξύ, Ιρανοί δολοφόνοι φέρονται να κυνηγούν αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Επιπλέον, τα ανοιχτά σύνορα επέτρεψαν στην Κίνα να πλημμυρίσει το Μεξικό με επιδοτούμενες πρόδρομες χημικές ουσίες φαιντανύλης που μαγειρεύονται από μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών και συσκευάζονται σε χάπια και αποστέλλονται βόρεια κατά μήκος των νότιων συνόρων. Αυτό έχει επιδεινώσει μόνο την κρίση των ναρκωτικών, σκοτώνοντας 100.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο, κυρίως άνδρες και γυναίκες σε ηλικία στράτευσης - μια απειλή για την εθνική ασφάλεια καθώς οι απειλές πολέμου στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας ή γύρω από την Ταϊβάν αυξάνονται.

Την ίδια στιγμή που οι Δημοκρατικοί πίεζαν για την αποχρηματοδότηση της αστυνομίας εν μέσω φυλετικών ταραχών για διάφορα περιστατικά, ο δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής Τζωρτζ Σόρος εγκατέστησε προοδευτικά DAs σε μητροπολιτικές περιοχές που αρνούνται να επιβάλουν τον νόμο και την τάξη της «κοινής λογικής». 

Επιπλέον, η αριστερά έσπρωξε αδυσώπητα το ESG και τη DEI στην εταιρική Αμερική, ενώ οι ακόλουθοί της συνεργάστηκαν με διαφημιστικές κλίκες για να αποδομήσουν όποιον έχει πρόβλημα με αυτήν. Στο τελευταίο μέτωπο, η παλίρροια φαίνεται να αντιστρέφεται.




Cloward-Piven;

Μερικές φορές το ξυράφι του Όκαμ δείχνει το προφανές - σε αυτή την περίπτωση, τη «στρατηγική Cloward-Piven» - ένα πολυετές σχέδιο από σκοτεινές δυνάμεις για να καταστρέψουν τον καπιταλισμό υπερφορτώνοντας το σημερινό σύστημα με προθέσεις να το καταστρέψουν (και φυσικά, να το ξαναχτίσουν κατ' εικόνα τους - μακάρι οι πιθανότητες να είναι πάντα υπέρ σας). 

Από την ανεξέλεγκτη παράνομη εισβολή αλλοδαπών μέχρι το αυξανόμενο εθνικό χρέος, τους ατελείωτους πολέμους και την εγκατάσταση του ιού 'woke' στα πανεπιστήμια και την εταιρική Αμερική, όλα έχουν οδηγήσει σε μαζική δυσλειτουργία σε ολόκληρη την πατρίδα - και σε κατακόρυφη πτώση του ποσοστού γεννήσεων.


Αυτό που αποσιωπούσαν ειπώθηκε δυνατά νωρίτερα φέτος ...





Ιδού λοιπόν η στρατηγική Cloward-Piven...

1. Υπερφόρτωση συστήματος

 

2. Δημιουργήστε μαζικό πανικό και υστερία καθώς το σύστημα είναι υπερφορτωμένο

 

3. Επίβλεψη της καταστροφής του συστήματος (We Are Here)

 

4. Αντικαταστήστε το προηγούμενο σύστημα με ένα νέο σύστημα




Ίσως τώρα βγάζει νόημα.



Πρόκειται η στρατηγική Cloward-Piven να γίνει γνωστό όνομα όπως έκανε υπό την εποχή του Ομπάμα;




Και θα χειροτερέψει μόνο αν η χώρα δεν δει ουσιαστική αλλαγή...






Όπως μπορείτε να δείτε, οι προοδευτικοί προσπαθούν να εγκαινιάσουν μια θεμελιώδη μεταμόρφωση της Αμερικής. Η αντιπρόεδρος Χάρρις το υπαινίχθηκε αυτό με την πρώτη της πρόταση κομμουνιστικής οικονομικής πολιτικής ελέγχου των τιμών.

Ακόμα και ο WaPo την φώναξε...



Η ριζοσπαστική άκρα αριστερά έχει οδηγήσει τον Cloward-Piven σε νέα άκρα.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!