Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

RFK Jr. για τη γεωμηχανική: "Θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ"




Αυτό γράφει ο ανηψιός του δολοφονημένου πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο "X" ως απάντηση σε μια ανάρτηση του "Concerned Citizen", στην οποία είναι ενσωματωμένο ένα βίντεο που λέγεται ότι προέρχεται από έναν "Chemtrail Pilot Whistleblower".

Σε αυτό, αυτός ο πληροφοριοδότης λέει, μεταξύ άλλων: «ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΛΟΤΟ».



Πηγή: X-Account of Concerned Citize


Όποιος ασχολείται με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών εξακολουθεί να απορρίπτεται από πολλές πλευρές ως εντελώς παλαβός. 

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η γεωμηχανική, όπως θα έπρεπε πραγματικά να ονομάζονται οι χημικοί αεροψεκασμοί, «επιταχύνεται με μεγάλης κλίμακας κυβερνητικά έργα παγκοσμίως», όπως ανέφερε το Transition News στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Kennedy Jr., ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε επίσημα από την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ και στη συνέχεια ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον πρώην ανταγωνιστή του Donald Trump, μίλησε στο "X". Γράφει:

«Θα σταματήσουμε αυτό το έγκλημα».


Αυτή η δήλωση είναι ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση του "Concerned Citizen". Ενσωματωμένο σε αυτό είναι ένα βίντεο (βλ. παραπάνω), το οποίο λέγεται ότι προέρχεται από έναν «πληροφοριοδότη πιλότου chemtrail» και στο οποίο λέει, μεταξύ άλλων: «Πληρωνόμαστε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο πιλότο».






ΣΧΕΤΙΚΑ:

O Robert F. Kennedy Jr. ορκίζεται να σταματήσει τα "Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Α" των CHEMTRAILS - Media Blackout






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Ο Robert Kennedy για τις τοξίνες στα τρόφιμα




Τέσσερα συστατικά που καταναλώνουμε τακτικά είναι ένα μαζικό δηλητήριο, με το οποίο δηλητηριάζονται ιδιαίτερα τα παιδιά.

Ο Robert F. Kennedy Jr. μίλησε γι' αυτό στην επικρατούσα τάση των ΗΠΑ.




4 Σεπτεμβρίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,3 λεπτά



Ο Αμερικανός influencer "Vigilant Fox" "δεν μπορεί να πιστέψει ότι το Fox News το μετέδωσε πραγματικά". Στην πραγματικότητα, ο ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος και υποστηρικτής του Trump ήταν σε θέση να μιλήσει για αρκετά λεπτά στο mainstream για την ειδικότητά του: την υγεία και πώς η FDA των ΗΠΑ την εμποδίζει. Αυτή τη φορά, η RFK δεν στόχευσε τη φαρμακευτική βιομηχανία, αλλά τη βιομηχανία τροφίμων.


Ο Kennedy έριξε μια πιο προσεκτική ματιά σε τέσσερα συστατικά που μπορούν να βρεθούν σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα. Τόνισε – τουλάχιστον για τις χρωστικές τροφίμων – ότι οι απαιτήσεις στην Ευρώπη είναι αυστηρότερες εδώ από ό,τι στις ΗΠΑ.

Ο Kennedy προειδοποιεί ιδιαίτερα για αυτά τα τέσσερα συστατικά:

Σπορέλαια: Αυτά είναι «ένα από τα πιο ανθυγιεινά συστατικά» που έχουμε στα τρόφιμα και έχουν συνδεθεί με «σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής» σε όλο το σώμα.

Χρωματισμός τροφίμων: «Ο κίτρινος χρωματισμός τροφίμων είναι προϊόν πετρελαίου» και έχει συνδεθεί με την κατάθλιψη, τις αυτοάνοσες ασθένειες και τη ΔΕΠΥ», εξηγεί ο Kennedy. Όσον αφορά την κόκκινη βαφή, λέει ότι είναι επίσης "πολύ κακή". Στην Ευρώπη, οι εταιρείες χρησιμοποιούν «φυσικές βαφές», αλλά στις ΗΠΑ, «ξεφεύγουν» χρησιμοποιώντας συνθετικές βαφές. Έχουμε «σχεδόν χίλιες χημικές ουσίες στα τρόφιμά μας» που απαγορεύονται ή αποθαρρύνονται στην Ευρώπη.

Αρωματικές ουσίες, φυσικά: Στην Αμερική, «οι φυσικές γεύσεις είναι χημικά προϊόντα», οπότε «δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τι υπάρχει στην ετικέτα των συστατικών», λέει ο Kennedy. Χρησιμοποιεί αρωματικές ουσίες ως παράδειγμα για το πώς η FDA έχει αναληφθεί από τη βιομηχανία που υποτίθεται ότι θα το ρύθμιζε.

Φυτοφάρμακα: Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο παρασίτων μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, των ορμονικών διαταραχών, των νευρολογικών διαταραχών και της εξασθενημένης ανοσολογικής λειτουργίας.

Τα βιολογικά τρόφιμα χρησιμοποιούν φυσικά, λιγώτερο τοξικά φυτοφάρμακα σε περιορισμένες ποσότητες, ενώ τα μη βιολογικά τρόφιμα χρησιμοποιούν συχνά συνθετικά φυτοφάρμακα που είναι ισχυρότερα και πιο ανθεκτικά. Συνιστάται το πλύσιμο φρούτων ή λαχανικών εκ των προτέρων, αλλά μάλλον ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

Τρόφιμα όπως το λάχανο και οι φράουλες (σύμφωνα με τα παραδείγματα του Kennedy) είναι επίσης μολυσμένα με φυτοφάρμακα «και επομένως επιβλαβή, εκτός εάν είναι πιστοποιημένα βιολογικά», εξηγεί ο Kennedy. Αυτό που μοιάζει με «υγιεινά τρόφιμα» θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι «επιβλαβές».

Ακολουθεί το σύντομο απόσπασμα βίντεο:




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!