Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

14ΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Γυμνασίου, έστειλλε επιστολή στον υπ.Παιδείας. ΑΞΙΖΕΙ να την διαβάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
Ο κ.υπουργός (α-) Παιδείας, ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ, με το ΚΟΡΑΝΙΟ ανά χείρας, φωτογραφίζεται με τους δύο Μουφτήδες στην Κομοτηνή....[ΜΗΝ "ΨΑΧΝΕΤΕ" ΑΔΙΚΩΣ. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, "ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ" ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ(...) "ΒΡΗΚΑΝ" ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...]


Προς: ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 
Αγαπητέ κ. Υπουργέ,..
Eίμαι ο Γιώργος Σκούρτης, είμαι 14 ετών και φοιτώ στη Γ΄ Τάξη του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου. Αφορμή της επιστολής μου η πρόσφατη εγκύκλιος που καταθέσατε προς τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με τίτλο ''Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων κατά το σχολικό έτος 2016-2017''.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η κυριαρχία των ουτιδανών

Σκοπός της επιστολής μου δεν είναι να σας κρίνω αρνητικά ή θετικά σχετικά με την απόφαση σας. Αντιθέτως ο λόγος για τον οποίο σας γράφω αυτήν την επιστολή είναι διότι θέλω να σας εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία μου, όσο αναφορά το ένα σκέλος της εγκυκλίου που προανέφερα.

Αρχικά θα ήθελα να σας πω ότι καταλαβαίνω πως σκοπός σας είναι η ευαισθητοποίηση στο θέμα των Έμφυλων Ταυτοτήτων. 
Ωστόσο πρέπει να σας αναφέρω ότι οι χειρισμοί σας οδηγούν όχι στην ενημέρωση του θέματος αλλά στην πλήρη αποδοχή του από μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Γεγονός το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με κύριο αποδέκτη εσάς τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Έχετε αναλάβει μία θέση με κύρος και υπευθυνότητα η οποία σας προστάζει να προστατέψετε και να αναβαθμίσετε την παιδεία, τη γνώση, τις αξίες και τις αρχές του ελληνικού έθνους. 

Αξίες και αρχές που κατακτήθηκαν και κατακτούνται με αίμα και αγώνες όλων των ελλήνων κατά σειρά ετών.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι στο Δεύτερο Μέρος του Ελληνικού Συντάγματος αναφέρονται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών. Επίσης στο ίδιο μέρος άρθρο 5 παράγραφος 1 αναγράφεται το δικαίωμα κάθε έλληνα πολίτη να αναπτύσει ελεύθερα την προσωπικότητα του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη. 

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω αποδέχομαι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην διαφορετικότητα, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται συζήτηση γα κάτι το οποίο είναι παρά φύσιν (συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα προτείνεται μιλάμε και για μία ενδεχόμενη αλλαγή φύλλου).

Επιπρόσθετα στο Σύνταγμα υπάρχει και το θρήσκευμα της Ελλάδας. Σύμφωνα με το όποιο κάτι τέτοιο θεωρείται έγκλημα και όχι απλή παράβαση.
Προσωπικά θέλω να σας αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν ενόχληση για εμένα αλλά προσβολή των ηθών μου και των ηθών της χώρας μου. 

Προσβολές που δε θα γίνουν αποδεκτές. Και αν μου επιτρέπεται χρησιμοποιείτε τη θέση σας για να μας περάσετε μηνύματα ενάντια στις αρχές μας.
Για να συνοψίσω θέλω να σας πω ότι αυτά τα μηνύματα δε θα γίνουν αποδεκτά από εμάς ΠΟΤΕ.

Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω μία χάρη. Θα περιμένω αγωνιωδώς μία απάντησή σας ως ένδειξη πως αυτή η επιστολή διαβάσθηκε από εσάς και δεν κατέληξε σε κάποιο δεύτερο πρόσωπο ή σε κάποιο κάλαθο των αχρήστων.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Γιώργος Σκούρτης - μαθητής του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου
Σολομός Κορινθίας

[Από το ιστολόγιο 'ακτίνες' / "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

1 σχόλιο:

  1. Εύγε χίλιες φορές στον νεαρό.Ιουδαίοι Καμπαλιστές = σιωνιστές οι έθεσαν στόχο την διάβρωση και την διάλυση όλων των χριστιανικών κρατών και ειδικώς των Ορθοδόξων. Μόνον έτσι θα μπορέσει να εμφανισθεί το τέρας, ο αρσενικοθήλυκος "μεσσίας" τους,ΑΑΑΝ το επιτρέψει Ο Θεός και το καταφέρουν. Αυτός είναι ο σκοπός τους και ο λόγος που η Πατρίδα μας δέχεται επίθεση εκ των έσω. Αυτά είναι τα φίδια τα οποία βγήκαν από τα αυγά, που η Ελλάδα έτρεφε 43 ολόκληρα χρόνια στον κόρφο της. Δυστυχώς και η ηγεσία της Εκκλησίας του Χριστού η οποία θα έπρεπε να ξηλώνει τώρα πεζοδρόμια και να ενώνει τον λαό σε νυν υπέρ πάντων αγώνα,μένει ασάλευτη,άοσμη και άγευστη,διαβρωμένη πλήρως και αυτή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίοι αδυνατούν να τα βάλουν με τους δυνάστες του συστήματος. Τα "τάγματα" έκαναν καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!