Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

...20 'τσιπραίοι' ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ έξω απο την ...ΑΦΥΛΑΚΤΗ (!!!) Αμερικανική πρεσβεία! ΓΚΑΦΑ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ...




(ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ "ΝΟΙΩΘΟΥΝ" ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ;)
Συμφώνως με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες απο τις ΗΠΑ, οργή επικρατεί στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ για την χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησε η νεολαία του 'τΣΥΡΙΖΑ' κατά του νέου Προέδρου των ΗΠΑ!



Οι… νέοι του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, μπροστά από την (ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!) αμερικανική πρεσβεία.

Με αφορμή το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς επίσης και την προσπάθειά του να φτιάξει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε διαμαρτυρία!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ

Με σύνθημα «κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αφεντικά και για τους λαούς τα σύνορα κλειστά», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είναι ...διεθνιστικό καθήκον να σταθούν στο πλάϊ του αγωνιζόμενου (;;;) αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στον φασισμό και το σκοτάδι».

Βέβαια ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ αντίστοιχες συγκεντώσεις για τις ΣΦΑΓΕΣ των Δημοκρατικών υπό την προεδρία Ομπάμα στη Συρία, στην Αφρική και σε υπόλοιπες χώρες, που υπήρχε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ αμερικανική στρατιωτική παρουσία.

Η διαδήλωση θα προκαλέσει σίγουρα διπλωματικό επεισόδιο, ή και ακόμα να δουν πλέον οι ΗΠΑ με άλλο μάτι τα εθνικά μας ζητήματα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία, όπου οι Τούρκοι προκαλούν.

Μπορεί να έγινε από μια μικρή μερίδα ατόμων, όμως η νεολαία είναι κομμάτι της κυβέρνησης και μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έλαβαν χώρα υποστήριζε την Χ. Κλίντον.

Η συγκεκριμένη διαδήλωση βέβαια δεν είναι τυχαία. Έχουν γραφτεί οι σχέσεις που έχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον περίφημο ΨΕΥΔΟ-Σόρος. Μην ξεχνάμε πως πολλές πορείες που διοργανώνονται κατά του Τραμπ, όπως έχει αποδειχθεί έχουν υποκινηθεί από τον 84ετή (!) "φιλεύσπλαχνο" επιχειρηματία.

Αποτέλεσμα εικόνας για σορος τζορτζ

Η εκλογή Τραμπ λοιπόν, πέρα από την πρώτη έκπληξη στο μιντιακό και καλλιτεχνικό κατεστημένο που στήριξε τη Χίλαρι Κλίντον, "οδήγησε" χιλιάδες νεαρούς Αμερικανούς στους δρόμους.

Όλες αυτές οι διαδηλώσεις φαίνεται πως ενεργοποιούνται και στηρίζονται από το 'MoveOn.org' μια από τις οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο Σόρος (ξαναγράφουμε: ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ και είναι εβραϊκής καταγωγής απο την Ουγγαρία) μέσω του ιδρύματος 'Open Society' και μάλιστα με δωρεά ύψους 1,46 εκατ.$.

Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής είναι παραδοσιακά υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος και σφόδρα αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ.

Τον Φεβρουάριο του 2016 είχε προσφέρει έξι εκατομμύρια $ στο PAC ('Priorities USA Action'), το «ταμείο» που έχει δημιουργηθεί για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Κλίντον.

Ενώ όπως αποκάλυψαν πρόσφατα τα 'Wikileaks', o μεγαλοεπιχειρηματίας έχει τακτική αλληλογραφία με την Κλίντον μέσω του προσωπικού της 'email', την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ στο 'State Department'. Ίσως όλα τα παραπάνω να εξηγούν την απέχθεια του για τον Τραμπ...

O Σόρος και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτεί, θεωρούνται ως οι ηθικοί αυτουργοί χρωματιστών επαναστάσεων ανά τον πλανήτη (κυρίως στα Βαλκάνια και στις χώρες που ανήκαν στην πρώην ΕΣΣΔ).

Οι συμμετέχοντες στις έγχρωμες επαναστάσεις χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον μεθόδους, όπως διαδηλώσεις, απεργίες, επεισόδια, ζημίες  και παρεμβάσεις με σκοπό τη διαμαρτυρία/διαταραχή προκειμένου να δημιουργήσουν ισχυρές πιέσεις για ΔΗΘΕΝ "αλλαγή", σημειώνει το ιστολόγιο 'πενταπόσταγμα'... ["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!