Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΗΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 27 ΕΤΩΝ... (Αυτό είναι το φανατισμένο Ισλάμ, που αγκαλιάζει με ανυπόκριτη ...στοργή ο 'τσίριζα')

(ΠΡΟΣΟΧΗ!  Σ Κ Λ Η Ρ Ε Σ    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!)



(ΣΚΕΤΗ Α-ΝΑ-ΤΡΙ-ΧΙ-ΛΑ!) Η Farkhunda Malikzada ήταν μια 27χρονη Αφγανη που λυντσαρίσθηκε αδίκως μέχρι θανάτου (!) από όχλο φανατικών ισλαμιστών στη Καμπούλ, στις 19 Μαρίου 2015.
Σχετική εικόνα

Η γυναίκα κατηγορήθηκε αδίκως από έναν μουλά πως ...έκαψε το Κοράνι. Ο συγκεντρωμένος όχλος την τράβηξε στο δρομο για να "επιβάλει την δικαιοσύνη". 

Αφού ξυλοκοπήθηκε και λιθοβολίθηκε μέχρι αναισθησίας, τοποθετήθηκε κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου (!!!) και σύρθηκε για 100 μέτρα. 
Η αστυνομία προσπάθησε να "επέμβει", αλλά μπροστά στην ασυγκράτητη ορμή του πλήθους, "υποχώρησε"!

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμ και γυναίκα

Το σώμα της κατόπιν οδηγήθηκε στη κοίτη ενός ρέματος όπου ...πυρπολήθηκε! 
Τα βουτηγμένα στο αίμα ρούχα της, δεν άναβαν και το πλήθος χρησιμοποίησε τα φουλάρια και τα καπέλα τους για να την κάψουν! 
Ανάμεσα στον όχλο, βρίσκονταν και πολλά παιδιά...

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμ και γυναίκα
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ (ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ!) ...ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΠΩΣ "ΕΓΙΝΕ" ΚΑΙ
..."ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ" Η ΜΥΤΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ;;;

Ύστερα από αντιδράσεις εντός και εκτός της χώρας, οι αρχές προχωρήσαν σε ...49 συλλήψεις. 
8 άνδρες τιμωρήθηκαν με 16 έως 20 έτη φυλάκισης, ένας ανήλικος με 10 χρόνια και 11 αστυνομικοί με ένα έτος φυλάκιση, διότι δε κατάφεραν να προστατεύσουν την Farkhunda.

Σχετική εικόνα

Στο σημείο της άδικης δολοφονίας της, χτίσθηκε ένα μικρό μνημείο... Παρ΄όλη τη διεθνή κατακραυγή όμως, τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν, παραμένουν ουσιαστικά ανύπαρκτα...(το θέμα το είδαμε στο ιστολόγιο 'αντιπληροφόρηση').

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμ και γυναίκα

(Σκοπίμως, το σχετικό 'βίντεο' με την δολοφονία της 27ετούς άτυχης Αφγανής, εκρίθη άκρως απάνθρωπο, οπότε δεν υπάρχει λόγος προβολής του. Οι φωτογραφίες, είναι επιλογή της 'ΟδύσσειαςΤV', από το AMETΡΗΤΟ πλήθος παρομοίων ανατριχιαστικών περιστατικών κατά των γυναικών στις ισλαμικές χώρες...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμ και γυναίκα

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ (ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ) ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ", ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ (ΒΟΛΙΚΗ) ΔΥΣΗ;;;
ΠΟΥ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΒΗΜΑ & ΛΟΓΟ, ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ...ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΝ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ" (ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΑ!) 'ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ', ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ, Ή ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ;
ΠΟΥ;
ΣΙΩΠΗΛΕΣ & ΠΑΝΑΘΛΙΕΣ - πλήν καλολαδωμένες; - 'Κ Ο Τ Ε Σ'...

(ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΣ "ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, "ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ" ΟΠΩΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ).

'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV' - "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!