Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

" Κ ο υ φ ό " ! Σε ποιόν μητροπολίτη (λέτε να) "αφιερώθηκαν" ...32 ολόκληρες σελίδες(!!!), στο περιοδικό 'Εβραϊκά Χρονικά';;; (τρέχον τεύχος!)


Αποτέλεσμα εικόνας για μητρ.Δημητριάδος


(Σας παραθέτουμε αυτούσιο & άνευ σχολίων, δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδος 'Στόχος' της 9ης Φεβρουαρίου 2017, της στήλης 'Κοινός Νούς', στήν τελευταία σελίδα).

"Ποιά ήταν η μοναδική Μητρόπολις της Εκκλησίας της Ελλάδος, που γιόρτασε και εφέτος το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα, ενώ ποτέ δεν έχει τιμήσει κάποια Εθνική μας Επέτειο, την Γενοκτονία των Ποντίων, ή την Μικρασιατική Καταστροφή;
Αποτέλεσμα εικόνας για περιοδικό 'ΕΒΡΑΪΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ'

Μά, φυσικά η Μητρόπολις Δημητριάδος του πάμπλουτου Δεσπότη Ιγνατίου Γεωργακοπούλου, του ιδιοκτήτου της βίλλας στον Βόλο, με τις 2 πισίνες και τους 15 καμπινέδες.
Δικαίως λατρεύουν τον Ιγνάτιο οι Εβραίοι και του αφιέρωσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τρέχον τεύχος (32 σελίδες για πάρτη του!...) των 'Εβραϊκών Χρονικών', του επισήμου περιοδικού, του 'Κεντρικού Ισραηλητικού Συμβουλίου Ελλάδος'!...

Παρών στην εκδήλωση που έγινε την περασμένη Κυριακή (05/02) στον Βόλο και ο εβραιολάγνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος φόρεσε πάλι το εβραϊκό σκουφάκι του και άναψε την Εννιάφωτη Λυχνία παρέα με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΣΕ, Δαυΐδ Σαλτιέλ.
Μάλιστα, ο Μπουτάρης ήταν και ο επίσημος ομιλητής της Εβραϊκής Φιέστας που έγινε μέσα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Δημητριάδος : Ανεφέρθη διεξοδικά στον κίνδυνο του ρατσισμού και στην ανάγκη να περιοριστεί η άνοδος της 'χρυσής αυγής'!...

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρης εβραιος

Στήν δική του ομιλία, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ Δαυΐδ Σαλτιέλ αποθέωσε τον Δεσπότη Ιγνάτιο Γεωργακόπουλο, κυρίως (όπως επεσήμανε...) γιατί τόλμησε εδώ και χρόνια να φωνάξει πώς ο "Αντισημιτισμός είναι Αντιχριστιανισμός"!
Τουτέστιν ...όποιος δεν γουστάρει τους Εβραίους, δεν μπορεί να είναι Χριστιανός!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : Ο Ανθελληνισμός είναι Αντιχριστιανισμός, Άγιε Βόλου; Μπορεί κάποιος να είναι ανθέλληνας, να απεχθάνεται τους Έλληνες και να είναι Χριστιανός; Ή μόνο τους Εβραίους απαγορεύεται να μην αγαπάμε ;"
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!