Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε νέα επίπεδα [1]




Γράφει ο Μιχάλης
Και απάνω που νόμιζα ότι έγραψα μία εξυπνάδα με πληροφόρησαν ότι το «δεύτερο στάδιο» που ανέφερα έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Προφανώς θα έχει αρχίσει κάτι παρόμοιο και στο Ευρωπαϊστάν, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.

Να σας θυμίσω ότι εχθές έγραψα:
«Δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ πως θα επιτευχθεί ακριβώς, αλλά το δεύτερο στάδιο θα είναι να μας απαγορεύσουν να εκφραζόμαστε αρνητικά για αυτούς έτσι όπως γίνεται ήδη για τους Εβραίους.


Στο άρθρο «Canadian gender neutral pronoun bill is a warning for Americans» μπορείτε να διαβάσετε ότι στον Καναδά υπάρχει ήδη ο ομοσπονδιακός νόμος C-16 [Federal Bill C-16], ο οποίος αυξάνει την νομική προστασία που υπάρχει στον Καναδικό Νόμο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στον Ποινικό Κώδικα[!!!!!!] όσον αφορά την «γενετική ταυτότητα» και την «γενετική έκφραση».

Ο αρθρογράφος αναφέρει επίσης ότι υπάρχει ήδη ανάλογος νόμος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Το νομοσχέδιο αποσκοπεί στην προστασία των ατόμων από τις διακρίσεις εντός της σφαίρας της ομοσπονδιακής δικαιοδοσίας και από το να είναι οι στόχοι της προπαγάνδας μίσους ως συνέπεια της ταυτότητας των δύο φύλων ή της έκφρασης των φύλων τους. Το νομοσχέδιο προσθέτει την «ταυτότητα ή έκφραση φύλου» στον κατάλογο των απαγορευμένων λόγων διακρίσεων, του Καναδικού νόμου περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στον κατάλογο των χαρακτηριστικών των αναγνωρίσιμων ομάδων που προστατεύονται από την προπαγάνδα μίσους στον Ποινικό Κώδικα.

Την όλη φασαρία ξεκίνησαν ή επωφελούνται από αυτήν οι Πολεμιστές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης [SJW ή Social justice warriors].

Σε πρόχειρη μετάφραση, το παρακάτω είναι μά ενδιαφέρουσα περργραφή του νόμου αυτού:

“Το περίφημο νομοσχέδιο C-16 σύμφωνα με μία ανάρτηση «επιτρέπει την τυφλή δίωξη και τιμωρία κάποιου τυχαίου ατόμου για κάποιον τυχαίο λόγο με οποιαδήποτε τυχαία κατηγορία. Στην πραγματικότητα, ο Καναδάς προσπαθεί να εφαρμόσει μια μορφή δικαστικής νομοθεσίας τύπου Calvin Ball. Αυτό θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε να κατηγορήσει οποιονδήποτε άλλον για «μη ευτυχία» λόγω του φανταστικού φύλου του. Ακόμη και αν δεν υπήρχε καμία πρόθεση από την μεριά του κατηγορουμένου ή ακόμα και αν ο κατηγορούμενος αγνοούσε τα πάντα, και πάλι θα πρέπει να καταδικαστεί και να φυλακιστεί.

Έτσι, για παράδειγμα, οποιοσδήποτε Καναδός πολίτης θα μπορούσε να εκλέξει ότι ανήκει στο «φύλο μαγιονέζα». Έπειτα, μπορεί να κάνει μήνυση στον πρωθυπουργό ότι «δεν τον καθιστά ευτυχισμένο». Ακόμη και αν ο πρωθυπουργός δεν είχε την πρόθεση να δυσαρεστήσει το άτομο αυτό, ακόμα και αν δεν γνώριζε καν ότι το φύλο του είναι «φύλο μαγιονέζα», και πάλι θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνος και να φυλακιστεί για το «επίπεδο δυστυχίας» που αισθάνεται ο πολίτης”.

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο για τις φράσεις «Federal Bill C-16» και «Social justice warriors» θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα [και εξοργιστικά] πράγματα.

Ορίστε δύο από αυτά:

1] Το Facebook έχει 58!!!!!! διαφορετικές κατηγορίες με τις οποίες μπορούν οι καταπιεσμένοι αμερικανοί ΛΟΑΤ να προσδιορίζουν το φύλο τους. 
Ορίστε ένα σχετικό άρθρο: «Here’s a List of 58 Gender Options for Facebook Users». 
Εμείς βέβαια δεν εκπολιτιστήκαμε ακόμα τόσο πολύ και αυτές τις δημοκρατικές δυνατότητες τις έχουν προς το παρόν στο Αμέρικα.

2] Ψάχνοντας για πληροφορίες στην wikipedia βρήκα το λήμμα «Intersex». 
Εκεί μιλάει για μία περίπτωση ερμαφροδιτισμού την οποία αναφέρω στην ανάρτηση «Η επιστήμη που μας κρύβουν (Απίστευτη εγχείρηση)».

Το άρθρο ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ επίσης και κάτι καταπληκτικό, το οποίο μόνο ένας ΛΟΑΤ προπαγανδιστής θα μπορούσε να σκεφτεί: ο ερμαφρόδιτος της ιστορίας «είχε υπερφυσικές ικανότητες»!!!!!

Να λοιπόν που σιγά σιγά, οι ΛΟΑΤ δεν είναι μόνο ευαίσθητοι και πολιτισμένοι αλλά ανήκουν πλέον και στην κατηγορία των υπερανθρώπων, αφού οι γονιδιακές ανωμαλίες ή σφάλματα του DNA, βαφτίζονται «υπερφυσική ικανότητα». Λογικό επόμενο είναι ότι εμείς οι κοινοί θνητοί, που έχουμε την ατυχία να μην έχουμε αφύσικες γονιδιακές μεταλλάξεις, είμαστε όντα κατώτερα από τους ΛΟΑΤ και καλόν θα ήταν να το αποδεχθούμε.

Διαφορετικά είμαστε ...κακοί, σκληροί, σωβινιστές, φασίστες και απολίτιστοι οπότε καλόν θα ήταν να μας χώσουν μέσα μέχρι να αλλάξουμε γνώμη.

Και με όλες αυτές τις μπούρδες που γράφω, δεν είναι απίθανο αύριο, μεθαύριο, να εξαφανιστεί ξαφνικά η σελίδα μου από το διαδίκτυο, επειδή θα «παραβαίνω την πολιτική της εταιρείας».

Βασικά δεν ξέρω μήπως αυτό έχει συμβεί ήδη σε άλλους και εμένα με σώζει η μικρή κυκλοφορία των άρθρων μου…

πηγή
http://koukfamily.blogspot.com/2018/09/1_18.html

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!