Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Χρηματοδούμε την Ε.Ε. για να μας ..."α φ α ν ί σ ε ι" !!!





Στά ψιλά πέρασε τά όσα απρόκλητα δήλωσε ο... Έυρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης
Δ. Αβραμόπουλος χθές, σε συνέντευξη του σχετικά με τήν μεταναστευτική κρίση τήν οποία νά θυμίσουμε, ότι κάποτε δέν έβλεπε νά υπάρχει! 
Το πιο ενδιαφέρον στα όσα λέει ο Αβραμόπουλος είναι, ότι η Ελλάδα πήρε 1,6 δις από την ΕΕ για το λαθρομεταναστευτικό, ήτοι για να υποδεχτεί ''εισαγώμενους επενδυτές'', να τους ταϊσει, να τους στεγάσει σε κομπλέ διαμερίσματα, να επιδοτήσει το τεμπελιό, να διαλύσει τα σχολεία με κάτι δήθεν τάξης υποδοχής και να πλουτίσει τά λαμόγια των ΜΚΟ και λοιπούς αλληλέγγυους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημ.Αβραμόπουλος


Σχετική εικόνα

Και επειδή ως γνωστόν η ΕΕ τα λεφτά δεν τα κόβει από κανένα λεφτόδεντρο, οι φόροι των Ευρωπαίων πολιτών πλήρωσαν αυτά τα δις και θα πληρώσουν άλλα 11,5 δις από ότι διαβάζουμε στην ίδια συνέντευξη, για να ενισχύσουν λέει την ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή (όχι φυσικά γιά νά εμποδίσουν τήν παράνομη είσοδο στήν χώρα μας) αλλά επί τής ουσίας γιά νά εξασφαλίσουν, μην τυχόν και κατά λάθος δεν μπεί βάρκα μέσα και γκρουπάκι ''επενδυτών'' και μείνει απ'εξω από τα σύνορα και χαλάσουν οι μπίζνες των δουλέμπορων. 

Δέν ξεχνάμε επίσης τίς δηλώσεις Μουζάλα, ότι μόνο τό '15 ξοδέψαμε 2 δίς εκ τών οποίων μόνο τά 300 εκ. ήρθαν από τήν ΕΕ καί φυσικά κατέληξαν στίς τσέπες των ΜΚΟ, ενώ ο Κοτζιάς δήλωνε μέ περηφάνια σέ γερμανική εφημερίδα ότι, ''κόβουμε μισθούς καί συντάξεις γιά νά βοηθείσουμε τούς...επενδυτές''... στά πρώτα τους βήματα! 

Καί από τήν άλλη, από βήματος τής βουλής ο Λοβέρδος δέν δίστασε να πει ότι: ξοδέψαμε γιά τήν περίθαλψη τους περίπου 1,7 δίς!
Με αυτά τα χρήματα η ΕΕ θα μπορούσε να επιδοτεί τις κρατικές δομές υγείας, την εκπαίδευση, προγράμματα εργασίας, να δίνει υποτροφίες, να επιδοτεί υγιή επιχειρηματικότητα, να επιδοτεί τις γεννήσεις και την ανατροφή παιδιών Ευρωπαίων, τέλος πάντων να τα επιστρέφει κατά κάποιο τρόπο στους πολίτες της. Αντ'αυτού εξαναγκάζει τους Ευρωπαίους πολίτες να χρηματοδοτούν τον αφανισμό τους και ιδιαίτερα δέ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημ.Αβραμόπουλος

Καί μετά, έρχεται η Ε.Ε. νά μας κάνει μαθήματα σεβασμού τών ''ευρωπαικών αξιών'' τιμωρώντας χώρες πού προσπαθούν να γλυτώσουν απο τόν αφανισμό!

Αυτό δεν το λες ευρωπαϊκές αξίες και κράτος δικαίου... Νταβατζιλίκι το λές!

Καί γιά τού λόγου τό αληθές.. από τήν ''στέγη Βοτανικού'' τό κείμενο.

''Αυτό το Σαββατοκύριακο 14-15-16/09/2018, Η Αθήνα θα 

δεχθεί 8.000 περίπου παράνομους μετανάστες από την 

Μόρια της Λέσβου. 

Θα έχουμε 2.600 περισσότερους σε 

κάθε δομή φιλοξενίας από τις τρεις : Βοτανικού,

 Σκαραμαγκά και Μαλακάσης. 


Η επικίνδυνη και παράνομη για την σταθερότητα της Χώρας μας αθρόα "μετανάστευση" που μας επιβάλει το καθεστώς, συνεχίζεται, χωρίς να τηρηθούν τα Ανθρώπινα δικαιώματα για τους Γηγενείς Ελληνες-πολίτες αυτού του τόπου. 
Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Χώρα μας, είναι στην καθημερινή ατζέντα της Ρατσιστικής κατά των Ελλήνων κυβέρνησης-Καθεστώς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημ.Αβραμόπουλος

Η "κυβέρνηση" των υπαλλήλων, συνεργεί με αλλότριες δυνάμεις παρανόμως, ώστε να καταστραφούν οι κύριες δομές που καθιστούν την Εθνική ταυτότητα του Λαού και το Γένος των Ελλήνων. 
Όλα τα παραπάνω στα πλαίσια των Ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως και του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία καταπατούνται ασυστόλως από τους αχυράνθρωπους της "Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Αλήθεια, αυτούς πού φροντίζουν γιά τόν αφανισμό μας, θα πάτε αύριο στήν κάλπη καί θά τούς ξαναψηφίσετε;

Επιτέλους άς σκεφτούμε καί άς πράξουμε υπεύθυνα..δέν υπάρχει άλλος χρόνος!

ΓΡΑΦΕΙ: Γιώργος Αυλωνίτης.
Μέλος τής κεντρικής επιτροπής τής πολιτικής παράταξης ''Ελεύθερη Πατρίδα''.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!